Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ВСИЧКО ЗА ОВЧАРИЦА
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: ВСИЧКО ЗА ОВЧАРИЦА
Те ги кошовете до пожарнатаval написа:Кошове ще има навсякаде. От нас зависи дали ще продължи пак същата цигания или след като не си хванал ще натовариш коша за да не си КАПО..
На втория ти въпрос- риба е имало, има ще продължи да има. Специално за неверниците които не могат да повярват , че водоема се зарибява редовно да спомена средния прираст на амур за година е 3 кг.
Малкото топло все още не е готово със загражденията за да го пуснат.

Това са от рибарите дето ги е яд за десетката от джеба и обичайните фрази -''Грипосали рибата па ни опънаха парите'' и някоя за майките и лелите

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тази мила, родна картинка мoжеш да я видиш единствено на западния бряг на топлото. Другаде я няма.
Наскоро бях приятно изненадан на 1 скендер. Никога не съм стъпвал там, а зная че зимата имаше по 20 коли на ден. Освен 2 опаковки от цигари друго не открих. Въпросче : тези които дават по 20 лв. могат да чистят след себе си, а тези които дават по 10 защо ли не го правят?
Наскоро бях приятно изненадан на 1 скендер. Никога не съм стъпвал там, а зная че зимата имаше по 20 коли на ден. Освен 2 опаковки от цигари друго не открих. Въпросче : тези които дават по 20 лв. могат да чистят след себе си, а тези които дават по 10 защо ли не го правят?
Последно промяна от val на Пет Май 23, 2008 4:29 am, променено общо 1 път.
-
- и господ не е толокова добър
Как ще има като аз януари месец ги изчистих 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- новобранец
Здравейте, чисто нов съм във форума. Искам да пожеля на всички много здраве и късмет.
Някой скоро да е ходил на Овчарица, че мисля в събота да го посетя.Ако има желание да сподели какво върви по това време
Някой скоро да е ходил на Овчарица, че мисля в събота да го посетя.Ако има желание да сподели какво върви по това време

В момента излизат дребни амур4ета по кило иполовина до две и 6аранчета до две кила на парвиа скендер