Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ВСИЧКО ЗА ОВЧАРИЦА
Модератор: sapuna
ВСИЧКО ЗА ОВЧАРИЦА
Ходя наОВЧАРИЦА от 18г.Преди имаше риба.но сега намаля рязко!Таксата беше 5 .6 а сега 10лв.МРЕЖИ ПУЩАТ НАВСЯКАДЕ И ДОРИ НА 20м.ПРЕД ТЕБ!!!НИКОЙ НЕ ЗАРИБЯВА НОНЧОиЖЕЧЕВ ПРОДАВАТ РИБАТА и ПЕЧЕЛЯТ ОТ ТАКСА иРИБА БЕЗ ДА СА ВЛОЖЕЛИ НЕЩО?КАК МОЖЕ ЯЗОВИР ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ ДА Е ПОД АРЕНДА???????ВЗЕМАТ ТАКСА А ПОСЛЕ МИНАВАТ И ТИ ИСКАТ БИЛЕТ!А ТЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ САМО САДКИ!ОХРАНАТА Е МУТРИ КОИТО НЕ ТИ ДАВАТ БЕЛЕЖКА А СИ ПРИБИРАТ ПАРИТЕ!НА ТЯХ НЕ ИМ ТРЯБВА ЗАПЛАТА!МОЖЕ БИ НОНЧО НЕ ИМ ПЛАЩА!ПО ЗАКОН ТРЯБВА ДА СЕ ОСИГОРИ МЯСТО ЗА РИБОЛОВ С РИБОЛОВЕН БИЛЕТ!!!СЛЕД БАРИЕРАТА ПУЩА САМО НЕГОВИ ХОРА ИЛИ ПЛАЩАШ 500лв.а сега може да е и 1000лв.става дума за скендерите.НА БАРИЕРАТА ПРОДАВАТ РИБА НО ИМА И МАЛОМЕРНА!!!!ОХРАНАТА СИ ИМА ХОРА КОИТО ПУЩАТ МРЕЖИ А ПОСЛЕ СИ ДЕЛЯТ РИБАТА????????БЕ НОНЧО!!!!!!!ХВАЩАЛ СЪМ СОМ 36кг.Миналата година за 10ч.хванах 11сома между 1-4кг.канални.НИЩО ВЕЧЕ НЕ ПУЩАМ !!!!!!!!!!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: ВСИЧКО ЗА ОВЧАРИЦА
Много от нещата не са така както ги казваш но нейсе !
Винаги съм уважавал колегите които пускат рибата или си взимат толкова колкото им трябва !
Аз риба не ям или е пускам или е раздавам .......
Имам едно питане към всички посещаващи Овчарица
Миналата година имаше един период когато хващах по 5-6 и нагоре на ден амури които пусках ..
та питам !
Как биха реагирали ако на предния ден са пуснали 5 амура като мен !!! и сутринта бъдат събудени от удъри на дръвче /здраво като бухалка / по главите на туко що изкарани от водата амури и толстолопи с мрежата !
Всеки един от нас които ходи на Овчарица и 10 големи риби да си вземе / стига да си ги хване
) / той одавна си ги е платил неколкократно !
Не може аз да пускам рибите след като съм си платил такасата а Нончо след мен да ги убива и продава !!
Аз просто ВЕЧЕ големи риби не пускам ! Взимам си по 1 на ден а другите ги давам на колеги които не са си хванали !
Евала на Илийката и на всички останали които е пускат !
Но повярвайте не всички които не е пускат са месари:)
При този режим и такси на Овчарица ! При тези мрежи ! НЕ ПУСКАЙ РИБАТА !!! Ти пускаш 2 риби Ноно след теб убива 20 !!!
Ако хваниш 3 риби дай 2 те на ближните си
))
Винаги съм уважавал колегите които пускат рибата или си взимат толкова колкото им трябва !
Аз риба не ям или е пускам или е раздавам .......
Имам едно питане към всички посещаващи Овчарица
Миналата година имаше един период когато хващах по 5-6 и нагоре на ден амури които пусках ..
та питам !
Как биха реагирали ако на предния ден са пуснали 5 амура като мен !!! и сутринта бъдат събудени от удъри на дръвче /здраво като бухалка / по главите на туко що изкарани от водата амури и толстолопи с мрежата !
Всеки един от нас които ходи на Овчарица и 10 големи риби да си вземе / стига да си ги хване

Не може аз да пускам рибите след като съм си платил такасата а Нончо след мен да ги убива и продава !!
Аз просто ВЕЧЕ големи риби не пускам ! Взимам си по 1 на ден а другите ги давам на колеги които не са си хванали !
Евала на Илийката и на всички останали които е пускат !
Но повярвайте не всички които не е пускат са месари:)
При този режим и такси на Овчарица ! При тези мрежи ! НЕ ПУСКАЙ РИБАТА !!! Ти пускаш 2 риби Ноно след теб убива 20 !!!
Ако хваниш 3 риби дай 2 те на ближните си

Не я пускай , защото след теб друг така или иначе няма да е пусне? Не съм много съгласен тука.Правиш , каквото мислиш за редно пък да става , каквото ще.Освен това мисля скоро да посетя този язовир на когото не съм бил до сега , но като чувам отзивите то става като сапунка.Там не пускали онзи , втория имал връзки , третия се оплаква , че той не може да лови там , охраната била еди каква си и продължавате да ходите там!Явно наистина има доста трофеини екземпляри 

TICA FAN
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много трофейни риби ! незабарвими излети !
Миналата година имам 15-16 излета по 3 денонощия там !
С нетърпение очаквам 1 юни за да започна ходенето пак ...........
Миналата година имам 15-16 излета по 3 денонощия там !
С нетърпение очаквам 1 юни за да започна ходенето пак ...........
Ходих февроари платих 10лв.хванах 2каракуди.Имаше 1кола до нас.Сутрита 6-те пръта ги нямаше!!!!!!ОХРАНАТА ми каза че сабира само такса!!!!!!!!!!!!След това ходих март цял ден нищо на сутринта 2-ве бели рибки по-500гр.взеха ни таксата иси тръгнахме по-живо по-здраво!!!!!!Вмомента върви на тънката вода до с.Бял Кладенец...Но мрежите ги пущат пред теб!!!!!!!!!!!!!!!
АКО ИСКАШ ДА ХВАНЕШ СОМ НА ОВЧАРИЦА ХВЪРЛЯЙ НА ТЕСТО СЪС ТРУПНО БРАШНО!!!!!!!!!И ЧЕРВЕИ НА ЕДНАТА КУКА!!!!!!!!!
- danail kacarov
- научил се да хвърля
това с мрежите и охраните е вярно.вярно е че всички хварляме царевица и храним рибата пре доволно,за това ходете и хваштаите докато още има риба.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
имам чувството че спора между ИАРА и Нончо ще бъде в полза на ИАРА така че тази забрана ще бъде мор за всичката риба по плитчовете ! кадето нонстоп ще има опънати мрежи по време на забраната !
Ще си проличи веднага след забраната !
Дай боже да съм лош пророк .........
Ще си проличи веднага след забраната !
Дай боже да съм лош пророк .........
Нищо няма да остане след забраната!Дано ИРА спечели и язовира стане без такса!Поне да се зарибява.......
и кат не остане та кво .. да не е само един водоем на територията на България
Докато няма як контрол така ще е на повечето места по нашите водоеми.

TICA FAN
-
- новобранец
НА КОИТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА НЕ ХОДИ НА ОВЧАРИЦА.НО СПОРЕД МЕН САМО МОЖЕ ДА ЗАГУБИ.ВЯРНО ТАМ НЯМА ПРИРОДА .НА МЕСТА Е МРЪСНО НО НИЕ СИ ИЗХВЪРЛЯМЕ БОКЛУЦИТЕ И СЛЕД ТОВА ИЗИСКВАМЕ ДА Е ЧИСТО.ОНЯ ДЕН БЯХ ТАМ И ХВАНАХ НЯКОЛКО БЕЛИ РИБИ КОЛЕГАТА ДО МЕН БЕШЕ ХВАНАЛ ЕДИН СОМ 38КГ И БЕШЕ ИЗТЪРВАЛ НЯКОЛКО АМУРА.ТЕЗИ ДНИ ЧУВАМ ЧЕ СЪЩО СА ИЗВАДИЛИ НЯКОЛКО ДОБРИ СОМА И Е ИМАЛО СТРАШЕН УДАР НА ТРОФЕЕН ЕКЗЕМПЛЯР.ГОВОРЯ ЗА 1 СКЕНДЕР.НА СТЕНАТА ЕДИН КОЛЕГА Е УЛОВИЛ АМУР НАД 14 КГ.НО ДА СЕ ВЪРНА НА ТЕМАТА .АЗ ХОДЯ НА ОВЧАРИЦА ЗАРАДИ САМАТА РИБА.ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ ТАМ ИМА ТРОФЕИНИ РИБИ ЗА КОИТО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СТОЯ С ДНИ .НЕ МРЪНКАМ КАТО НЕ ХВАНА РИБА НО КОИ МОЖЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ ЧЕ ВИНАГИ ИМА УСПЕШНИ ИЗЛЕТИ.ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ХОДЯ НА ОВЧАРИЦА И ИМАМ МНОГО НЕЗАБРАВИМИ ИЗЛЕТИ.ВИНАГИ МОГА ДА ВИ ДАМ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВОДОЕМА.УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ .
Начин да избягаш от жената с четири букви ? Отг. РИБА
- krokibg
- учете се от него
В момента във който язовира се остави във ръцете само на ИАРА,смятайте че там вече риба няма да има и ще ми ловите дядовия.Знаете ли колко усилия са нужни за да почистиш и опазиш един водоем от бракониери...гарантирано незнаете.Но,като чета простотийте които пишете,заслужавате нищо да няма никъде за ловене а бракониерите да си пълнят гушите със рибата която все още тук таме е останала поради простата причина че някой я пази.Някой колеги обаче,понеже не им се дават 10 лв,роптаят срещу такси и т.н.Гарантирам ви,че когато тези неща дето ги искате,евентуално станат факт,ще си хапете гъзовете и ще си спомняте какво съм ви писал.Няма сила на земята която да спре бракониерите,ако язовира не е под аренда и човека да си го охранява.Но,то ми омръзна да се разправям със разни глупаци,дето само си пишат без да се замислят за какво става въпрос.Някъде из темите,бях написал че ако някой има желание,да доиде и да застане до нас,хората дето ходим да гоним бракониери по Ивайловград,нека видят сами за какво става въпрос,но такива няма иначе на думи всичките са много големи и загрижени.Само един човек ми писа на Лични,че е готов да отдели два дни,за да помогне.Така че,мили писачи,дето стоите натопло във домовете си и искате да хванете всичката риба на земята без да плащате,зарибявате,пазите и т.н спрете се със простотийте и вземете първо нещо да направите за водоемите,дори и само за един за да имате очи да пишете.Егати и простотията българска,заслужавате си всичко което ви се случва и дано риба да не остане,за да няма какво да хващате

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Кроки, от мен евала.
Много си прав.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Krokibg написа:Само един човек ми писа на Лични,че е готов да отдели два дни,за да помогне.Така че,мили писачи,дето стоите натопло във домовете си и искате да хванете всичката риба на земята без да плащате,зарибявате,пазите и т.н спрете се със простотийте и вземете първо нещо да направите за водоемите,дори и само за един за да имате очи да пишете.Егати и простотията българска,заслужавате си всичко което ви се случва и дано риба да не остане,за да няма какво да хващате![]()
![]()

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- man1966
- ще става разбирач
Никой не зарибявал на Овчарица-как тъй бе джанъм се въдят амурчетата-да не се размножават вече по естествен път на туй място..
Охраната пущала приятели да ловят с мрежи и после делели рибата-умрех от смях ви казвам...
Няма да е лошо модераторите да следят за таквизи постове целящи създаване на дразги и кавги-има хора които се регистрират тука май основно с тая цел.
А ако не беше с охрана на Овчарица сега щеше да излиза основно слънчевка и червеноперка-ма оди обяснявай...

Охраната пущала приятели да ловят с мрежи и после делели рибата-умрех от смях ви казвам...
Няма да е лошо модераторите да следят за таквизи постове целящи създаване на дразги и кавги-има хора които се регистрират тука май основно с тая цел.
А ако не беше с охрана на Овчарица сега щеше да излиза основно слънчевка и червеноперка-ма оди обяснявай...

Я елате рибенца при батко...