Гребен канал-турнир

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Гребен канал-турнир

Мнение от butnik »

Петицата-класиране
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Състезанието беше много интересно.
Сутринта имаше вятър и не беше много топло,което затрудняваше риболова.Рибите не кълвяха добре.Със течение на деня рибите почнаха по-добре да взимат.
Наблюдавах близо до моста и мога да кажа,че колегите се справиха добре :wink:
Впечатление ми направи колегата изтеглил последен номер.Направо ги разби амурите :D

Да добавя,че имаше и счупени щеки :lol: заради едри амурчета

Забравих фотото :evil: и ще трябва другите колеги да пуснат снимки.
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

По неофициални данни моето класиране е между 10 и 15 място.По-късно ще разбера точно.За местото което ловях моето класиране си е геройство.Колегите около мен бяха с два пъти по-малко риба.Имах две откачени риби,не мога да преценя дали грешката ми беше в избора на кука или лошо съм подсякъл.Това щеше да бъде решаващо за крайното ми класиране.Труден риболов за повечето,тапата десния край след моста ги разби,36кг риба,втория е с 8,500гр.Няма да коментирам това.Който и да беше на това място щеше да е първи.Честито на победителите.
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

butnik написа:тапата десния край след моста ги разби,36кг риба,
Точно този колега гледах последния час и половина и почти нямаше празно хвърляне.Странното беше,че той вадеше риба след риба, а колегата точно до него почти не се отчете.
Tи кой номер беше ?
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

89
Masterkarp
новобранец
новобранец

Мнение от Masterkarp »

вчера последния беше преди моста и той хващаше повече от другите
Преди всичко най-важното най-напред -след това може и после !

ЗА РИБА СЪМ !!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

При участието на 105 души,правилното щеше да е да има 4 сектора с разстояние между тях,както си е на състезание от републиканския шампионат.Тогава и положението щеше да е друго.А още повече ,че на последния номер ,можеше да се играе и без храна.То рибата си е там,постоянно хранене от разхождащи се,рибата е като домашен любимец ако си е храниш на едно и също място, тя си чака дажбата.
patrona86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от patrona86 »

Еи да бхте видели бутника неска,кви големи амури ловеше!!!Аз даже си оставих Мавъра и отидох зад него да гледам малко!!! :D
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

butnik, а кюстендилци как се представиха :?:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Не знам със сигурност,Юли и Марто бяха през едно место ,нямам идея,но мисля,че са назад.
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Много интересно състезание все пак ми е за първи път и ми хареса,секторите не бяха равностойни и някъде имаше риба а на места риболова беше много зле,всичко е от жребия просто и на тренировката се видя че който е тапа той ще спечели.Бутника беше прав че тапата ще е в 5-цата,дори стана първи :D :D :D ,интересно беше че 1 място изтегли Пламен Панталеев и като тапа се смяташе че и той ще влезне в тройката,но уви не му провървя след състезанието си поговорих малко с него търсел е амур но просто не е имал ден и не успя,но иначе като цяло беше супер ,запознахме се с бая колеги а пък и бирата и кебапчетата бяха точно зад мен така че си изкарахме супер,а за това дали не трябваше да се проведе състезанието в 4 сектора Бутника е прав защото тогава щеше да е по-равностойно но все пак стана добро състезание на места имаше риба някой чупеха топ сетое ,на други места нямаше но там преобладаваше бирата и кебапите.Беше готино догодина пак но този път ще съм по подготвен и го-добре екипиран :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Състезанието беше най-масовото досега провелите се.Единствено което не ми харесва е ,че няма отделни сектори,писъл съм го и ще дам предложение и на Папарака.Миналата година тапа беше един колега,по моему без да го засегна ако влиза в сайта,не много опитен.Така,че и моя малкия да беше последен номер щеше да стане първи.Не искам да омаловажа победата на колегата от Бургас,но разликата между него и втория е фрапираща.Малко за това как ми мина турнира.Бях подготвил две храни,тежка и лека.На тренировките установих,че първи идват амурите и затова трябва първия час да наблегна на тях.Първоначално захраних с 15 топки,и изстрелях почти половин кутия царевица.След сигнала подаване и висене,няма помен от риба,клатене наляво на дясно,излъгвам един слънчок с уникални размери,през цялото време стрелям червеи и царевица и хоп,ластика засвирва,първия амур,около600-700гр.През първия час се редуваха амур и кефал,втория кълванетата намаляха,и през третия забих един амур който ми отне около 15 мин.с ваденето.По моему беше между 3-4 кг.През цялото време докато го вадех ,хвърлях подхранка ,да не ми се разбягат рибите ,но уви,след него имах още три риби,.захранката ми беше 5пакета Сенсас и един пакет TTX.,1кгбял и две кутии сладка царевица.Постоянно въртях топ-сетите с различни монтажи,на пропадането нямам един кефал,за разлика от събота.Дадох всичко от себе си,доволен съм от това което постигнах,просто имах епизодични риби които успях да си хвана.А забравих,че бях приготвил за късо и глина с кълцан червей,понеже нямах хирономус,но и отпред не стана нищо.Надявах се на някой костур или слънчак.Ами това е ,догодина живот и здраве пак.
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Много интересно на трене=ировката костури и слънчаци бол един след друг излизаха и на бял и на червен червей но на самото състезания бяха рядкост защо так не знам с една тренировка да се подплаши толкова много рибата не вярвам ,няма нищо догодина пак и повече хора.Бутник а тапата който беше първи с 36 килограма съзтезател ли е?
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Видях и крайното класиране по схема която за мен не е редна,но както и да е.Имало е три сектора,първите в секторите са и първи,втори трети според кг.Аз съм с 11т. и на 31 място,а според кг. има 19 души пред мен.Това едва ли има значение,но беше редно секторите да са разделени.Има хора хванали повече риба от втория и третия ,но в различни сектори и са назад в класацията.
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

butnik,да те питам ако може , какво е значението да си тапа или най от края ,нали така .не мога да се светнем и на кое му викате на пропадане .те това не ми е ясно
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”