Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Гребен канал-турнир
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Гребен канал-турнир
Позволих си да ви уведомя за този турнир,смазвайте ластиците очаква ви голям купонhttp://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=25048
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Гребен канал-турнир
Едно допълнение,в неделя като се връщахме със Сони от Марица минахме по моста и ви уверявам,че има ужасно много риба,по точно черно е от риба като се виждат и риби над 2кг.Похвърлих малко червяеи и Сони ги щракна,ще му кажа да качи снимките.Това ще е страшен турнир,по-бързите ще победят.А и наградите си ги бива.
- BAT TODOR RIBARA
- научил се да хвърля
Добре е че има риба в гребната ,но след това ако я разрешат ще стане страшно ще има клане на риба както в предишни готини!! Дано не го допуснат.
-
- фен клуб-скобар
Съвпада ,и какво от това.Тамън, Ицо ,след състезанието ,ще дойде направо на НС-4, да почерпи за първо място 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
А дано,де
Рибата няма да е разрешена за риболов поне година,или най-рано на пролет.Сега умуват как да я запазят в бъдеще и по каква схема да се лови.Аз съм я измислил ама няма кой да ме пита 

това са една малка част от рибите на канала,има и шарани,и големи кефали.

Извинете за гребния канал нали бяха други билетите,за там за микрото ,оризаре и за 40 извора.ТА мисълта ми е ако нямам такъв билет може ли да участвам.И другия въпрос ми е само със щеки и мачови пръчки ли е позволено,или може и с гол телескоп,а и с обикновен телескоп.Предварително мерси 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
На плувка и с една пръчка във водата и да стискаш здраво директния,че току виж те отнесъл "Титаник"nedved3 написа:Извинете за гребния канал нали бяха други билетите,за там за микрото ,оризаре и за 40 извора.ТА мисълта ми е ако нямам такъв билет може ли да участвам.И другия въпрос ми е само със щеки и мачови пръчки ли е позволено,или може и с гол телескоп,а и с обикновен телескоп.Предварително мерси

Мерси много ,еми тогава живот и здраве ще се видим и да не е друго поне шоу да си направим

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да не забравиш тренировката.
извинявам се но някои ще разясни ли какви точно са междонародните правила . Имампредвит това че си с една въдица на плувка ясно но основно за подхранването дали е само в подготовката или и по време на састезанието може да се подхранва и те такива неща
Аз сам начинаещ бих казал рибар но пък ако съм свободен в тези дни защо да не си пробвам касмета!
П.П. ако има някаде вече описано моля за линк аз не оспях да намеря нито в Nariba.com нито с google
Аз сам начинаещ бих казал рибар но пък ако съм свободен в тези дни защо да не си пробвам касмета!
П.П. ако има някаде вече описано моля за линк аз не оспях да намеря нито в Nariba.com нито с google
е как ще я пропусна няма,там сме от няколко години се кана да участвам,и все нещо се случва в последния момент,тази година ще направа всичко възможно да дойда.няма проблеми поне знам че винаги има бира и кебапчета ,поне густото ще си направим,

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
[quote="bfk"]извинявам се но някои ще разясни ли какви точно са междонародните правила . Имампредвит това че си с една въдица на плувка ясно но основно за подхранването дали е само в подготовката или и по време на састезанието може да се подхранва и те такива неща
П.П. ако има някаде вече описано моля за линк аз не оспях да намеря нито в Nariba.com нито с google[/quotГребния канал не е разрешен за риболов,Папарака е направил ЧУДО,да успее да го организира там.Прочети внимателно цялата тема и линка към нея.
П.П. ако има някаде вече описано моля за линк аз не оспях да намеря нито в Nariba.com нито с google[/quotГребния канал не е разрешен за риболов,Папарака е направил ЧУДО,да успее да го организира там.Прочети внимателно цялата тема и линка към нея.
Аз знам че не е разрешен , прочетах и двете теми както и статията в саита на Плувка и дъно но тези неща за които питам не ги пише никъде!!!butnik написа:.....Гребния канал не е разрешен за риболов,Папарака е направил ЧУДО,да успее да го организира там.
Последно промяна от bfk на Чет Авг 28, 2008 4:14 pm, променено общо 1 път.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Имаш право на 17л захранка и литър жива стръв.Поне така си спомням,преди състезанието се дава изстрел за хвърляне на основната,тежка захранка.Обикновено трае 5 мин и след това се дава начало на надпреварата.По време на самото състезание нямаш право да оформяш с две ръце топки за дохранване,само стискаш в шепата и хвърляш.Може да стреляш бял червей,царевица.