Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Н.С.5-предложение
Модератор: sapuna
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Н.С.5-предложение
Както се спомена не един път никои не те пита. Недеи се обажда, ти нямаш нищо общо с тази тема и недеи да спамиш, че ще се ядосам и ще взема да остана по дълго отколкото ти е приятно.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Кире,думичката Такса,в кавички или не,просто ме убижда![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Държа да отбележа,че никога,по никакъв повод и за нищо на света,не бих искал пари за таксуване от нито един колега
![]()
![]()
Нещо кофти звучат тези писаници,и понеже го очаквах,просто моля да се спрат коментарите за пари и т.н !!! Просто нямам желавие ва моя гръб да се исипва помия,която по никакъв повод нито съм правокирал,нито искам да нося на гърба си.Спрете се,защото ще стане скандал.Нищо не искам и никога не съм искал,просто Илийката от уважение се опитва да компенсира някакви мои загуби,които са си лично мои ако ги има.Моля,Киро спри се и другите да се спрат и темата да заминава в коша - ПЛИЙЙЙЙЙЙЙЙЗ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Илийка,с доста от Вас се познаваме от преди и ти си човека с който първо се запознах - факт.Няма смисъл да си доказваме уважението и почитанията които испитваме един към друг,аз,ти и още доста колеги,с които по стечениена обстоятелствата си станахме доста близки.Благодаря за това което искаше да направиш и съм ти признателен,както и на другите колеги които веднага подеха и застанаха зад теб.Няма нужда да се събират никакви пари,просто ако ще се събират за нещо,то ще са за награди,купи и т.н.Поздрав и на![]()
![]()
![]()
![]()
на всички от мен.
Ваш приятел Л.В

chapara написа:Аз лично мисля,че не е необходимо да се ебаваме с Домакина,в три мнения ви заяви вижданията си,не сме тъпи![]()
Така че темата е май за ключ докат не сме се избили.Всички имат право,но не мислите ли че дистанцираме новите колеги,а и някои които едва ще дойдат за срещата.Лично съм противНякак дискриминация,ех де да беше миналата година,но не е...............Преди да напиша прочетох все и вся,мислих и Любо е прав,ще опоричиме всичко

- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
за това пък точно ти грижи нямаш. Единственно се чудя как ще си върна пръчките в Англия (а то без тях такъма не е и 50 %)sapuna написа:Твари,твари!Ша го тестваме!Иван-Клисура написа:....Дайте да измислим други неща- кво ще правим толкова дни (освен), а и за да знам дали да си тваря целия такъм
/само да не ти се свиди/
.. абе взимам ги пък после ще му мисля за връщането
Любо- кви риби може да се търсят в твоя гьол ??? За да приготвим стръв и там други джунджурийки
-
- кандидат преподавател
Ще имали:

нещо такова.

нещо такова.

Краси,ти нещо за мойта идея се хвана.
Само ти я подкрепяш явно,но това ще бъде перфектната изненада за Любака. 

TICA FAN
-
- кандидат преподавател
Ти подготви нещата а на Езерово ще видим.SONY написа:Краси,ти нещо за мойта идея се хвана.Само ти я подкрепяш явно,но това ще бъде перфектната изненада за Любака.

Ванка има хубави шараниИван-Клисура написа: Любо- кви риби може да се търсят в твоя гьол ??? За да приготвим стръв и там други джунджурийки

-
- кандидат преподавател
Накой ако има възмжност да донесе една тръба 1.1/2 цола на 2.50 дълга
че ще трябва на девойката.

че ще трябва на девойката.

- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
И аз мислех да взема мойта, (да я ремонтирам- има дупка отдолу ) че толкова дни свободни, но май се отказах. Ще пробвам да я оправя преди това ако ми стигне времето. Единственно ми се щеше някой колега който по-разбира да ми обясни работата със сонара, ама кат са наквасим да не напраим някоя дивотияMarco Polo написа:Да ви предупредя отдалече!
Оставете едно място около 15-20 метра без въдици!
За пристанище!
Че после да няма "хър-мър"!

-
- и господ не е толокова добър
Така и става както си мислех.Пуснах темата понеже съм присъствал на всички срещи и знам,че когато се събираха пари на място много хора казваха,че не носят.Знам,че има хора без средства,но някой да ми пият уиски,да махат пържоли и да казват,че нямат 10лв.туй не го разбирам.Както и да е.Аз с торбичка по масите няма да обикалям,не събирам подаяния,нито помощи.Всеки разбра идеята,но я възприе както му е кеф.Живи и здрави да сте. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.