Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Мега Карп Каламица 2009
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Мега Карп Каламица 2009
Пак ще напиша: НАЙ-ВАЖНО Е ДОСТОЙНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ, без значение дали някой те наблюдава или съдиите те проверяват-честната игра си е честна,ако няко си мисли, че е по-тарикат и от другите и може да мами нему прави чест. В краина сметка това е една страст та макар и да има намесини и парични награди, Димане аз не визирам никой отбор-те самички трябва да се усетят,нищо лично към никой но ПРАВИЛАТА са си правила и трябва да ги спазваме без значение дали сме на комерсиално или републиканско. Защото утре при участи на международен форум никой няма дани прости грешки. А що се отнася до октопода-ударе на рибно топче 

- borislav58
- сериозен играч
Митак достоино сте се представили .Не се коси следващия път невярвам да сте пак 13 .
Станка и тя те поздравява в неделя и тя участва в състезание в с Любен и взе 3 место.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Да не забравяме и доброто представяне на клуб "Мега"-Свиленград - Петьо(Ribaria1) печели награда за първа уловена риба. Шаран 2,400кг, уловен на 3-тата минута от старта на състезанието. Вторият отбор на клуба - "Мега Карп- Чакмака" извоюва 6-то място. Едно престижно класиране, като се има предвид, че от 24 отбора само 13 реализираха улов на шаран.
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мегата са дженталмени. Те ни бият по другете състезания, щом са домакини си траят та да не ни убидятDiman написа:Да не забравяме и доброто представяне на клуб "Мега"-Свиленград - Петьо(Ribaria1) печели награда за първа уловена риба. Шаран 2,400кг, уловен на 3-тата минута от старта на състезанието. Вторият отбор на клуба - "Мега Карп- Чакмака" извоюва 6-то място. Едно престижно класиране, като се има предвид, че от 24 отбора само 13 реализираха улов на шаран.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Момчета да не прехвърламе настроенията и тук!Нека запазим поне тази тема!
/тук няма кой да ми я побутва-аз мога и имам това право/
Пуснал съм я защото наистина ми е кеф,защото очаквах още репортерски включвания,защото за мен приятелството е над състезанието!
Отдавна съм я надживял тази надпревара!Останала ми е само "състезателната тръпка",която е смисълът на нашето хоби!
Мъчно ми е...но вероятно няма да се срещнем повече на тепиха,а само на свободен риболов!
Мъчно ми е...но вероятно си оставам любител риболовец!

Пуснал съм я защото наистина ми е кеф,защото очаквах още репортерски включвания,защото за мен приятелството е над състезанието!
Отдавна съм я надживял тази надпревара!Останала ми е само "състезателната тръпка",която е смисълът на нашето хоби!
Мъчно ми е...но вероятно няма да се срещнем повече на тепиха,а само на свободен риболов!

В carp bg пак се изложиха с подборното триене на теми СРАМОТА.
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
[/quote]
Eй тва с тепиха неми се нрави хич Митак, това че някой не разбира от правила
не трябва дани кара да се предаваме ,а обратно-трябва заедно да се борим. Ти си направил най-важните крачки щом си се престрашил да участваш в такъв формат и сега ако се откажеш на мен щемие по-мъчно
.Помисли братле.

Eй тва с тепиха неми се нрави хич Митак, това че някой не разбира от правила

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Поздравления на всички участници които са играли достойно и по правилата.
Останалите не са за такива меропрития и е по добре да си намерят друго място
за изяви където да си показват номерата.
може да погледнеш първия пост в тази тема, /тук в нариба/който също е променян няколко пъти
да си помислиш защо и да си отговориш сам защо е така.
Останалите не са за такива меропрития и е по добре да си намерят друго място
за изяви където да си показват номерата.
по повод триенето в карп бг не си запознат за ситуацията,onzi написа:В carp bg пак се изложиха с подборното триене на теми СРАМОТА.
може да погледнеш първия пост в тази тема, /тук в нариба/който също е променян няколко пъти
да си помислиш защо и да си отговориш сам защо е така.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Много достойно представяне! И много обещаващо начало пред Републиканското първенство! Айде Митко, ти си Сапуне! Нашата морална подкрепа е с теб! Чакаме вече снимки от Почетната стълбица!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- разбира нещата
митак продължаваи напред и не се коси истината е някъде по средата може би ама рано или късно като излезе наш отбор в чужбина тя лъсва така че само напред имаш нашата подкрепа ти и твоите съотборници
успех
и на всички други съфорумци които са играли честно и почтено
успех

само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Момчета,всички играха честно и почтено!Комерсиализма при такива състезания си казва думата и винаги има недоволни и интрига!Вярно е,че и аз имах две приятелски посещения/велчев62 и ресьора/,вярно че въпреки правилата коли обикаляха постоянно около язовира,вярно е че рано сутрин имаше и музика,вярно е че имаше разходки между секторите и някои други леки нарушения на правилата и т.н.,но все пак сме приятели,а чак след това състезатели!
Не вярвах,че така ще се изкриви темата в Карпа,не вярвах че ще се породи и този мой вътрешноотборен проблем,но...факт!
За мен риболовът е страст и хоби,а не нерви и безсънни нощи!Упрекват ме за този репортаж!Защо?Заради едно изречение : "...и след еди колко си метра дълбочината рязко пропадаше!" Смяяях!Всеки уважаващ себе си СЪСТЕЗАТЕЛ би се доверил на собствените си умения,а не на подвеждащи писаници!Не ми пука!Ще продължа да си ходя на риболов и да си пускам репортажите,защото ВИЕ приятели ги заслужавате!
На този етап мисля да прекратя още в зародиш състезателната си кариера!Имам страшно много приятели и искам да си ги запазя!
п.п. Илийка,много прав беше братле!
Не вярвах,че така ще се изкриви темата в Карпа,не вярвах че ще се породи и този мой вътрешноотборен проблем,но...факт!
За мен риболовът е страст и хоби,а не нерви и безсънни нощи!Упрекват ме за този репортаж!Защо?Заради едно изречение : "...и след еди колко си метра дълбочината рязко пропадаше!" Смяяях!Всеки уважаващ себе си СЪСТЕЗАТЕЛ би се доверил на собствените си умения,а не на подвеждащи писаници!Не ми пука!Ще продължа да си ходя на риболов и да си пускам репортажите,защото ВИЕ приятели ги заслужавате!
На този етап мисля да прекратя още в зародиш състезателната си кариера!Имам страшно много приятели и искам да си ги запазя!
п.п. Илийка,много прав беше братле!

Браво Митак и не са коси, всичко ще се нареди.Продължавай и само напред,никога назад

- ribarq
- сериозен играч
За какви правила сте тръгнали да ми говорите ,при положение ,че някой от отборите си избраха сектори който искат на место , и съм сигурен ,че не случайно 2 или 3 отбора пристигнаха след жребия(към 12 ч) а дори 10 сектор остана празен въпреки изтеглените (служебно)отбор на Хасково карп .... който незнайно как попаднаха в сектор 24 ..... Аз като бях в 11 или Митака в 13 да не би да ревахме ...Та за какви правила говорим Ачо ?achocarp написа: Eй тва с тепиха неми се нрави хич Митак, това че някой не разбира от правилане трябва дани кара да се предаваме ,а обратно-трябва заедно да се борим. Ти си направил най-важните крачки щом си се престрашил да участваш в такъв формат и сега ако се откажеш на мен щемие по-мъчно
.Помисли братле.
Като се пише нещо се казва , казваш тоя отбор -който е в нарушение ....така направи с това наруши правилата и толкова,няма място за сърдене .
Аз примерно мога да ти кажа за нас( корморани-хасково) не ме срам ,че колегата ми скочи на бомбичка до сектора,спечели си 200 кинта от бас ...пък нека съдиите да наложат наказанието за това. Има си садия ,садийска комисия и т.н. Кайто е недоволен на място повреме на състезанието или след него на садията ...ако се пише тука нека да си казваме всичко не да остават нещата скрито покрито ! сигурно ще си набера гнева на градските си колеги но хич не ми дреме т'ва е състезание кадето всичко трябва малко или много да е равностойно(сектори,правила и т.н.) и да се спазват не само правилата от участниците а и от организаторите !

.
- drat
- разбира нещата
sapuna написа:Не ми пука!Ще продължа да си ходя на риболов и да си пускам репортажите,защото ВИЕ приятели ги заслужавате