Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

,,Ретро,, риболоф.
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: ,,Ретро,, риболоф.
Здравей,Sapuna. Няма причина да съм анонимен,ама така ми харесва.Засичам те от време на време в Горна.Следващия път,когато те видя ,ще ти се представя. За „хайвера” във ваната – сифона на ваната е с диаметър 6,5 см.(65 мм. металната част). Сега мисля,че горе-долу ще ти стане ясно за размера на рибата.Няма нито една маломерна (под 20 см. за речен кефал -маломерни връщам обратно във водата - да растат
) .Бях забравил какви снимки съм качил...Наистина,както е снимано изглеждат дребни и снимката е много грозна.Ще я махна,първо я разгледай отново. Нямам много снимки от риболов,освен някои лични със семейството.Имам много на приятели(с риби) - тях не качвам. Съвети по природолюбие,морал и т.н. не раздавам.Просто пиша каквото мисля и се опитвам да срещна съмишленици.
Сега най важното(за което наистина бях забравил-все пак беше преди две години): Бях пуснал една тема във форума - Съб Апр 28, 2007 10:03 за изтровена риба по река Янтра.Има и 12 снимки. Както и да е.Тогава писах къде ли не. Беше ми писнало всяка година да гледам изтровена риба.Познай дали получих някакъв отговор...Само тук във форума срещнах подкрепа . Благодаря на всички,които бяха съпричастни! След това в Горна се раздухваше някакъв слух,че някой бил уловил пъстърва около Долна Оряховица в река Янтра
(стори ми се малко цинично точно за тази река и в този момент).
http://forum.nariba.com/viewtopic7612.html
П.П. Тоя „въдичар” както разбра съм пак аз..Явно не съм подходил правилно,или съм се надявал на повече действия. Може би трябваше да се регна в твоя сайт да обсъдим варианти за действие, но бяхте малко хора там а и „пъстървата” ме отказа.Тогава съм бил много ядосан.След това дълго време не бях влизал в сайта и сега съм с нова регистрация.

Сега най важното(за което наистина бях забравил-все пак беше преди две години): Бях пуснал една тема във форума - Съб Апр 28, 2007 10:03 за изтровена риба по река Янтра.Има и 12 снимки. Както и да е.Тогава писах къде ли не. Беше ми писнало всяка година да гледам изтровена риба.Познай дали получих някакъв отговор...Само тук във форума срещнах подкрепа . Благодаря на всички,които бяха съпричастни! След това в Горна се раздухваше някакъв слух,че някой бил уловил пъстърва около Долна Оряховица в река Янтра

http://forum.nariba.com/viewtopic7612.html
П.П. Тоя „въдичар” както разбра съм пак аз..Явно не съм подходил правилно,или съм се надявал на повече действия. Може би трябваше да се регна в твоя сайт да обсъдим варианти за действие, но бяхте малко хора там а и „пъстървата” ме отказа.Тогава съм бил много ядосан.След това дълго време не бях влизал в сайта и сега съм с нова регистрация.

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
И какво ти е потребителското име, все пак и чат има в сайтариболовеца написа:След това дълго време не бях влизал в сайта и сега съм с нова регистрация.

-
- новобранец
Марко,благодаря за уточнението -точно 22 см.И все пак очаквам отговор за "хайвера".

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
"Хайвера" е във ваната,а не в мивката!Не се заяждам или драча,просто малко късно видях описанието "от преди десетина години"!
Да слагаме точката вече!
Да слагаме точката вече!

-
- новобранец
Няма мивка,има само вана.И за твое успокоение нямаше хайвер.Просто се беше напасал с водорасли.Очаквах нещо като извинение за обидата,ама не държа много.Наслука на всички.
Последно промяна от риболовеца на Нед Сеп 13, 2009 3:32 pm, променено общо 1 път.

-
- новобранец
- drat
- разбира нещата
Всеки може да намаже жена със сметана и ягоди.
БЪДИ БЪЛГАРИН- намажи я с боб чорба и люта чушка.

-
- разбира нещата
От всички глупости дето си написал,само ей тва ме кефи
sharo1 написа:
Ба одите за риба ве ,не само на компа акъл да давате.
- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
А мене именно ето товаdrat написа:Всеки може да намаже жена със сметана и ягоди.

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Докича си е супер пич и не виждам какво не му харесватеRENI__251 написа: Интригата в твоя сайт ,беше един модератор-Doko.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ако помниш лично АЗ гарантирах за теб пред Барута и регистрацията ти мина по бързата процедура!И да ти кажа ли защо?Защото ме заблуди имейла ти!RENI__251 написа:Интригата в твоя сайт ,беше един модератор-Doko.И май без да му сервираш,сам напусна твоя форум.
Май наистина е по добре тука,човек само да чете,без да исказва мнение,щото на някой може да не му хареса.
Сега осъзнавам грешката си и знам,че Шаро пак е сред нас!

Правете каквото искате!Всички сте се побъркали!
Всеки знае себе си как да лови дори и в семпли ситуации,импровизация му е мамата,по ако ще ина оная си работа,дерзайте!