За групите

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: За групите

Мнение от barutchiata © »

AL KAPONE написа:Питам просто и повече няма да се обаждам!
Нямали дискриминация спрямо нови колеги във форума, които са с правилно отношение към природата и рибата?
Няма бате!Има форум с достатъчно подфоруми където всеки може да пише и чете.Групите са допълнителна опция за група хора които искат да си говорят на спокойствие.Всеки един потребител може и има право да поиска да членува в една или повече групи, а групата си запазва правото да приема или отказва.Не виждам нищо лошо във всичко това.
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Jechev написа: Интересно ми е, каква е разликата между форумите?
Разликата е, че има написани правила и в някои форуми се спазват.
Моите наблюдения са, че в този форум правилата не са еднакви за всички и не се спазват.
Дори и магазина беше затворен. И какво стана?! Вместо форума да се вкара в правилата, се написаха нови правила...
Колкото до групите - голяма глупост и това ще доведе до още по-голямо падение на форума.
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Много ми е странно как на някой хора им е все едно че има над 45000 хиляди регистрирани а всъщност активните са не повече от 1000 примерно.Форума отдавна плаче за яко сито ако питате мен.Не съм против новите членове но има хора без реални аватари и 3 мнения на кръст.Не казвам че няма кадърни и нормални хора сред тях ама форума е за общуване а не за мишкуване.Правим си срещи от няколко години и почти винаги сме си едни и същи,а броя на членовете на форума расте ли расте.Всеки е добре дошъл на еземесечните ни срещи и риболовни такива.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

[quote="barutchiata ©"][quote="AL KAPONE"][color=#FF0000][b]Питам просто и повече няма да се обаждам![/color]
[color=#000000]Нямали дискриминация спрямо нови колеги във форума, които са с правилно отношение към природата и рибата?[/color][/b][/quote]

Няма бате!Има форум с достатъчно подфоруми където всеки може да пише и чете.Групите са допълнителна опция за група хора които искат да си говорят на спокойствие.Всеки един потребител може и има право да поиска да членува в една или повече групи, а групата си запазва правото да приема или отказва.Не виждам нищо лошо във всичко това.[/quote]

Началник изкам само да попитам дали по тази твойта логика не е възможно новите членове да бъдат допускани само в разделите РАЗНИ ,МОЯТ ИЗЛЕТ ,и още един два раздела и след като се "докаже " да получи права и върху останалата част от форума така няма да има деление на групички а и новите ще имат стимул за да видял пълното съдържание на сайта ?!?!?!?само давам пример
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Айде на анкетка:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=36892

Тук няма да се разберем.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

каридата написа: ама форума е за общуване а не за мишкуване.
Това е истината ,тия каде само черпат информация а не дават нищо сега им стана криво :D,незнам дали групите са правилни ,но достъпът до неколко подфорума требе да се ограничи...за да получаваш требе и да даваш
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

venci72 написа:
каридата написа: ама форума е за общуване а не за мишкуване.
Това е истината ,тия каде само черпат информация а не дават нищо сега им стана криво :D,незнам дали групите са правилни ,но достъпът до неколко подфорума требе да се ограничи...за да получаваш требе и да даваш
Виж ми подписа. :wink:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

[quote="venci72"][quote="каридата"] ама форума е за общуване а не за мишкуване.[/quote]

Това е истината ,тия каде само черпат информация а не дават нищо сега им стана криво :D,незнам дали групите са правилни ,но достъпът до неколко подфорума требе да се ограничи...за да получаваш требе и да даваш[/quote]

Венци ти и ДДС ше вземеш да начисляваш бе братле...Това е форум не МОЛ или бакалия които иска пише които не иска не пише ,поне така е по другите форуми ама този може да е некъв нов вид форум или групофорум или деда знам вече какво.Недей така ,като никои не ти казва каде е хванал риба ми и ти не казвай ама друг пък ще каже /точно от теб съм чел статии на които дори снимките ти са по свити за да не познаят хората местото кадето си ловил ,евалла майстор си ама точно ти да изказваш такова мнение?!?!?!?/ а това дали ще го кажеш на авера в група или по телефона или на ЛС е все едно и също разликата е че хората ще се одръпнат от тук след формирането на групички от 3-5 човека
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

Ганчев, спри се бе пич! Точно Венци ли намери да нападаш?!?
Едва ли някой е дал повече информация в тоя форум от него!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Никои не нападам просто исказвам мнение ...защо всяко мнение което не отърва на някои се приема като нападка тук ???Евалла на бат Венци за майсторлъка му и риболовните умения ама сега как да си изкривя душата и да не кажа че точно в негови теми съм чел да пише че снимката е еди каква си за да не се познае мястото каде е бил и още такива други дяволии ..в което разбира се няма нищо лошо ,никои не го задължава да показва каде лови ..Така че моля не приемайте думите ми като нападка просто смятам че тези групи са излишни и доста хора които ги поддържат си противоречат.Лично аз много малко пиша ,основно чета ,но и за риба не ходя последно време 4-5 пъти за тази година ..Но това е форум разберете ФОРУМ което би трябвало да означава /публичност / според мен
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Искам и аз такова шарено именце,ако може да е жьлто :D
Ако не може без да сьм член ,ще стана,и то голяяяям член че и чепат.
Искам да членувам ,членувайте и вие :D
То аман от членове в тая дьржава,че тук ли няма да ги има.
Аз обичам да мишкувам и искам в групата на мишките-абе все тая в коя група,важното е да имам шаренко никче.че това най много ме кефи :drinkers: :drinkers: :drinkers:
пп:пак да споделя ако може да е жьлто
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Не нападам никой,и не съм искал да обидим никой ,ама това е истината според мене,по струма одат страшно ного хора ,обаче у темата за струма пишат ного малко хора ,и на мене че ми е убаво да разберем как е реката по бл град ,ама почти никой не пише ,има хора който одат често ама не пишат ,ама четът ,това се вика човещина ,ама секи я разбира по различен начин ,а за местата ...от мене трудна работа ,никой не съм питал за место и не искам и мене да ме питат ,това па е другата страна на човещината,и не е важно да се каже каде е точно местото ,а важно да се види цвето и големината на реката и дали е активна рибата
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

Точно така бат Венци съгласен съм с теб този път че всеки казва това което иска /каде е ходил и кво е хванал/има такива които казват без да крият има които само загатват има и такива които си траят.Но мислиш ли че човек които не иска да ти каже в форума или на лично каде е ходил и кво е хванал ще ти го каже точно в тази група да речем "Срумската група" ????според мен пак нема да ти каже или ше те метне нещо та да идеш в дън горите тилилейски каде и река може да няма ,така че файдата от групите!?!?!?!?= 0 Ама като са казали че ше се делим и ше се разделат ....ама най ми е интересна Софийската група с двама члена/пожелавам им поне 200 да станат/кво толкоз тайно имат да си казват ?!?!?!?което немогат да направят на лични?
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе...ТЕ си се изпогрупираха вече,НИЕ-сьщо...общо взето форума стана една разкулачена разноГРУПИРОВКА :lol: много ценни хора,като михалич напр или ..бе айде да не казвам никове изчезнаха или вече им е скучно(включая и мене си) ама много неща изписахме,много неща споделихме и ако имате желание просто потьрсете с тьрсачката.-информация колко си искаш;).даже аз понякога се вьзползвам,главно в КУЛИНАРНАТА тема :D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

А се получат групи,а съм станал "Групефюрер",начи! :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”