Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание по "Фидер" риболов
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: Състезание по "Фидер" риболов
Ето го нашия съдияchirusa_bg написа:Май мястото е вече избрано, като гледам, колко труд хвърлихте около секторите.
Ако съм свободен ще дойда да ви гледам, пък ако знаете, колко добре нося бира и кюфтета

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
то се знае +1
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Можеш ли да ангажираш датата 10 -ти?emobob написа:то се знае +1
-
- сериозен играч
koki написа: За това секторите може да са два, стената 1-ви и двата други бряга 2-ри.
По този начин дори и да нямаш много риби , толкова колкото в първи пак ще си в призовите места. Мисля ,че так е редно!!!
Коки имаш 3 бряга и секторите,би трябвало да са 3,и от всеки сектор се излъчва победител.

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Извево +1! и +100% за гласа на ОЛДИ , моята партия, където аз и той там.
А защо не е на два кръга състезанието 4 часа на стената и 4 на двата бряга разделени състезателите, е и сега идва момента че някои хора ще уцелят по добрите , някои по дървените, но то рибарството си е на принципа на късмета.
Мисля че ще стане оптимално, но пък няма да остане време за големи колони кебапи и алко.
Коки, много голяма подготовка, колко е да се бодне колеца и да се замешат 10кг захранка.
Чакайте да не забравя пак за линка пуууу, http://izvevo.com/
За някой запален GPS-чик ето координати:
+42° 18' 32.48", +22° 49' 10.99"
А защо не е на два кръга състезанието 4 часа на стената и 4 на двата бряга разделени състезателите, е и сега идва момента че някои хора ще уцелят по добрите , някои по дървените, но то рибарството си е на принципа на късмета.

Мисля че ще стане оптимално, но пък няма да остане време за големи колони кебапи и алко.
Коки, много голяма подготовка, колко е да се бодне колеца и да се замешат 10кг захранка.
Времето за подготовка е идеално, вярвай миqno_zloo написа:Извево +1! и +100% за гласа на ОЛДИ , моята партия, където аз и той там.
А защо не е на два кръга състезанието 4 часа на стената и 4 на двата бряга разделени състезателите, е и сега идва момента че някои хора ще уцелят по добрите , някои по дървените, но то рибарството си е на принципа на късмета.![]()

Захранката се бърка само в сектора , не се допуска предварителното и забъркване.Aко всички са готови по-бързо нищо не пречи да започнем по-рано. За това ще има два или три сектора. По този начин от всеки един сектор ще има човек в призовата тройка.
Относно времетраенето, 8 часа са страшно много време. Все пак е октомври месец и е възможно да е доста студено , да вали и т.н. Другото което е ,че ако има повече хора не можем да се съберем само на стената

По-здрави!
п.п.qno_zloo- Трябва да обещаеш ,че няма да прехвърляш язовира и по този начин да застрашиш здравето на някой

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....веднага го пишем в регламента, дистанция 60-

-
- вече хвърля и на тежко
редуцирай малко бройките коки

АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз понеже не съм бил никога на състезание и нито знам някакви правила, искам да питам; ако ми удари някакво прасе и повлече и мине в сектора на съотборник рибата се зачита, но ако тея бутне линията на съотборника(в най-лошия случеи да оплете), рибата не се зачита нали
.

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
ак такива дзверове няма
Емо е говорил с собственика, датата 10.10.2010 г. е запазена .
Таксата която иска собственика е 12 лв. на калпак , в нея е включено и празненството след състезанието.
Аз предлагам обща такса в размер на 20 лв. 8 лв. за награден фонд, 1 -во място 40 %, второ 30% и трето 20%. и 10 % за най-голяма риба
Да търсим ли откъде да поръчаме медали, или остават само пари?
Таксата която иска собственика е 12 лв. на калпак , в нея е включено и празненството след състезанието.
Аз предлагам обща такса в размер на 20 лв. 8 лв. за награден фонд, 1 -во място 40 %, второ 30% и трето 20%. и 10 % за най-голяма риба

Да търсим ли откъде да поръчаме медали, или остават само пари?
Да търсим ли откъде да поръчаме медали, или остават само пари?[/quote]
Ми аз съм За да направим някакви медали,все пак няма да ходя с материална цел ами за купона
п.п Няма да е лошо да остане нещо за спомен,ако не съм капо де
Ми аз съм За да направим някакви медали,все пак няма да ходя с материална цел ами за купона

п.п Няма да е лошо да остане нещо за спомен,ако не съм капо де

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Правила за провеждане на любителско състезание по „Фидер” риболов.
1. Статус на риболовния турнир.
1.1. Открит турнир по спортен риболов /с дънна пръчка-английски тип „Фидер”/.
2. Цели.
2.1. Насърчаване на спортния риболов
2.2. Насърчаване на съвременните принципи на рибарството, увеличаване на спортните умения, обмен на опит в областта на спортния риболов.
3. Място и време на провеждането състезанието.
3.1. Състезанието ще се проведе 10 -ти Октомври 2010 год. на яз.Извево
3.2. Характеристики на водоема. / малък водоем - микро язовир за спортен риболов/
3.3. Основните видове риба, които обитават язовира:Шаран, Бял амур, Каракуда, Толостолоб и др.
4. Участници
4.1. Турнирът е отворен. Има призьори само в индивидуалното класиране.
4.2. Позволено да участват Всички, които имат валиден риболовен билет.
4.3. Предварителната регистрация задължителна
4.4. Целта на предварителната регистрация е за да се изчисли броят на участниците да се оптимизира подредбата на секторите . Крайният срок за регистрация е 03.10.2010 г.
4.5. Окончателна регистрация се извършва на място на водоема определен за надпреварата
5. Правилата на надпреварата.
5.1. В надпреварата важат следните правила.
5.2. Надпреварата се провежда в 1 кръг на 5 часа.
5.3. Всички участници се намират в предварително определени сектори , чийто брой се определя в зависимост от броя на предварително регистрираните участници: в зоната на брега пред заведението
/ сектор А/ . В зоната на стената / сектор В/ и в зоната на брега покрай оградата / сектор С/
5.4. Има ограничения за захранката и живата стръв . Един състезател има право да използва не повече от 17 литра овлажнена и пресята смес, включително бои и глина, не повече от 2 кг жива стръв .Подготовка на захранката се извършва в сектора изтеглен от всеки състезател. Забранена е подготовката на захранка извън сектора.
5.5. В процеса на риболов е забранено допълнителното разбъркване на захранка.
5.6. Минималната допустима дължина на риба живарника е 2 м. Не се допуска използването на телени живарници
5.7. Тренировки са позволени всеки ден, с изключение на деня преди състезанието.
6. Теглене на рибите и обобщаване на резултатите.
6.1. Награждаване на участниците
6.2. Награда за най голяма риба.
6.3. Допълнителни награди.
7. Финансови параметри
7.1. Разходите риболовците по отношение на пътуването до мястото на състезанието са за тяхна сметка
7.2. Такса за турнира е в размер на 8 лева./награден фонд/ 1 –во място 50 % , 2-ро място 30% и 3 –то място 20% от наградния фонд. /
7.3. Такса за арендатора е в размер на 12 лева./ включва такса за водоема и празненството след състезанието, ядени и пиене./
8. Провеждане на състезанието
10-ти Октомври 2010 г.
7:00 -7:30 Регистрация на участниците.
7:30-7:45 теглене на жребия.
7:45-9:15 настаняване по секторите и подготовка за състезанието
9:15- старт на надпреварата.
14 :15 - край на надпреварата.
15:15 - премерване на уловената риба и обявяване на призьорите
16:00 – закриване на турнира и малка веселба
Маршрут до водоема:
Риболова се извършва с 1 бр. риболовна въдица ”Фидер” . Един брой кука. Препоръчителна дистанция за риболов до 40 м.
Максимален брой на участниците 20, ако има повече желаещи ще мислим как да се съберем повече хора.
За записване в темата, моля всички записали се да ми пратят ЛС с име и фамилия за изготвяне на състезателния списък, по желание и тел. За връзка.
Записали се участници за турнира.
1.koki- Калин Стоянов
2.Васил Шукеров
3.......................
4.MuTaKa -Димитър Кръстев /ЛС/
5.Теди- Теодор Христов
6.emobob-Емил Димитров
7.iliqn_d - Илиян Димитров /skype/
8.qno_zloo- Мариян Лозев /ЛС/
9.Райчо Райчев
10.Мартин Василев
11.Христо Узунов /skype/
12.Oldi-Александър Сакаджийски
13.vlado-Владимир Димитров
14.Fish Hawk- Димитър Радев
15.Чочо Костадинов
16.kozeboy-Костадин Котев
17.Ники Дончев-Ники Дончев
18.6ef4eto-Камен Аврамов
19.Сашо Александров
20.fero-Денислав Соколов
21.Ивайло-Ивайло Янков
22.CERRUTI-Кристиян Атанасов
23.lmm-Любомир Митрев
24.fiverov-Митко Младенов

1. Статус на риболовния турнир.
1.1. Открит турнир по спортен риболов /с дънна пръчка-английски тип „Фидер”/.
2. Цели.
2.1. Насърчаване на спортния риболов
2.2. Насърчаване на съвременните принципи на рибарството, увеличаване на спортните умения, обмен на опит в областта на спортния риболов.
3. Място и време на провеждането състезанието.
3.1. Състезанието ще се проведе 10 -ти Октомври 2010 год. на яз.Извево
3.2. Характеристики на водоема. / малък водоем - микро язовир за спортен риболов/
3.3. Основните видове риба, които обитават язовира:Шаран, Бял амур, Каракуда, Толостолоб и др.
4. Участници
4.1. Турнирът е отворен. Има призьори само в индивидуалното класиране.
4.2. Позволено да участват Всички, които имат валиден риболовен билет.
4.3. Предварителната регистрация задължителна
4.4. Целта на предварителната регистрация е за да се изчисли броят на участниците да се оптимизира подредбата на секторите . Крайният срок за регистрация е 03.10.2010 г.
4.5. Окончателна регистрация се извършва на място на водоема определен за надпреварата
5. Правилата на надпреварата.
5.1. В надпреварата важат следните правила.
5.2. Надпреварата се провежда в 1 кръг на 5 часа.
5.3. Всички участници се намират в предварително определени сектори , чийто брой се определя в зависимост от броя на предварително регистрираните участници: в зоната на брега пред заведението
/ сектор А/ . В зоната на стената / сектор В/ и в зоната на брега покрай оградата / сектор С/
5.4. Има ограничения за захранката и живата стръв . Един състезател има право да използва не повече от 17 литра овлажнена и пресята смес, включително бои и глина, не повече от 2 кг жива стръв .Подготовка на захранката се извършва в сектора изтеглен от всеки състезател. Забранена е подготовката на захранка извън сектора.
5.5. В процеса на риболов е забранено допълнителното разбъркване на захранка.
5.6. Минималната допустима дължина на риба живарника е 2 м. Не се допуска използването на телени живарници
5.7. Тренировки са позволени всеки ден, с изключение на деня преди състезанието.
6. Теглене на рибите и обобщаване на резултатите.
6.1. Награждаване на участниците
6.2. Награда за най голяма риба.
6.3. Допълнителни награди.
7. Финансови параметри
7.1. Разходите риболовците по отношение на пътуването до мястото на състезанието са за тяхна сметка
7.2. Такса за турнира е в размер на 8 лева./награден фонд/ 1 –во място 50 % , 2-ро място 30% и 3 –то място 20% от наградния фонд. /
7.3. Такса за арендатора е в размер на 12 лева./ включва такса за водоема и празненството след състезанието, ядени и пиене./
8. Провеждане на състезанието
10-ти Октомври 2010 г.
7:00 -7:30 Регистрация на участниците.
7:30-7:45 теглене на жребия.
7:45-9:15 настаняване по секторите и подготовка за състезанието
9:15- старт на надпреварата.
14 :15 - край на надпреварата.
15:15 - премерване на уловената риба и обявяване на призьорите
16:00 – закриване на турнира и малка веселба
Маршрут до водоема:
Риболова се извършва с 1 бр. риболовна въдица ”Фидер” . Един брой кука. Препоръчителна дистанция за риболов до 40 м.
Максимален брой на участниците 20, ако има повече желаещи ще мислим как да се съберем повече хора.
За записване в темата, моля всички записали се да ми пратят ЛС с име и фамилия за изготвяне на състезателния списък, по желание и тел. За връзка.
Записали се участници за турнира.
1.koki- Калин Стоянов
2.Васил Шукеров
3.......................
4.MuTaKa -Димитър Кръстев /ЛС/
5.Теди- Теодор Христов
6.emobob-Емил Димитров
7.iliqn_d - Илиян Димитров /skype/
8.qno_zloo- Мариян Лозев /ЛС/
9.Райчо Райчев
10.Мартин Василев
11.Христо Узунов /skype/
12.Oldi-Александър Сакаджийски
13.vlado-Владимир Димитров
14.Fish Hawk- Димитър Радев
15.Чочо Костадинов
16.kozeboy-Костадин Котев
17.Ники Дончев-Ники Дончев
18.6ef4eto-Камен Аврамов
19.Сашо Александров
20.fero-Денислав Соколов
21.Ивайло-Ивайло Янков
22.CERRUTI-Кристиян Атанасов
23.lmm-Любомир Митрев
24.fiverov-Митко Младенов

Последно промяна от koki на Пет Окт 08, 2010 9:00 am, променено общо 21 пъти.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Пламен дава и грамоти ако не се лъжа. трябва да му отнеса някакво капаро за да е по спокоен
ще дойдат и хора който не са в форума Райчо и Мартин запиши ги и тях
ще дойдат и хора който не са в форума Райчо и Мартин запиши ги и тях