Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Избор на мач въдица
Модератор: Paublo_Eskobar
- ivelin_1976
- разбира нещата
Re: Избор на мач въдица
Честито, отличен избор и много риби с новата придобивка.MHristov написа:колеги доктора преди месец ми прати една гринта на 4,50м и сам много доволен от нея направо е перфектна,благодаря на всички за помоща

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- кандидат преподавател
Темата беше поизлязла от същтноста си , та поразчистих малко !
Моля , придържайте се към темата !
Моля , придържайте се към темата !
Върл Shimano фен!
- svincyyy
- ще става разбирач
Здравеите колеги знам че са досадни малко тези теми но съм от провинцията така да се каже и нямам възможност да видя всички пръчки на живо затова ще поръчвам от интернет.Искам да си взема мач на 4.20 задължително да е малко по-мек до 150 лв максимум.Немога да дам повече затова неми пишете сабери още пари а и без това смятам че са достатачно за такав тип въдица.Спрял сам се на ето това http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7793
Днес гледах и Щимано аливио в един магазин на 119 лв допадна ми но незнам кажете вие.
Надявам се да ми помогнете.Мерси предварително.От Ямбол съм забравих да спомена но то си пише на иузера ми де.Без Tubertinito мача неми харесва или Vega
Днес гледах и Щимано аливио в един магазин на 119 лв допадна ми но незнам кажете вие.
Надявам се да ми помогнете.Мерси предварително.От Ямбол съм забравих да спомена но то си пише на иузера ми де.Без Tubertinito мача неми харесва или Vega
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

- svincyyy
- ще става разбирач
знам колега но ми затвориха темата затова иначе несам от този тип хора.Извинявам се.gogen написа:Първо един приятелски съвет колега - недей да пишеш навсякъде едно и също!svincyyy написа:Здравеите колеги знам че са досадни малко тези теми но съм от провинцията така да се каже и нямам възможност да видя всички пръчки на живо затова ще поръчвам от интернет.Искам да си взема мач на 4.20 задължително да е малко по-мек до 150 лв максимум.Немога да дам повече затова неми пишете сабери още пари а и без това смятам че са достатачно за такав тип въдица.Спрял сам се на ето това http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7793
Надявам се да ми помогнете.Мерси предварително.От Ямбол съм забравих да спомена но то си пише на иузера ми де.Без Tubertinito мача неми харесва или Vega![]()
Сега за мача, ами според мен Тиката е по-добра от Шиманото. Иначе може и едно Тубертини, но пишеш че не ти харесват.
Поздрави!

- Paublo_Eskobar
- Модератор
И ти не знаеш,къде се пише едно и също!?gogen написа:
Първо един приятелски съвет колега - недей да пишеш навсякъде едно и също!![]()

Колега Svincyyy избора ти е добър,хубава въдица е!Според мен е по добре от "алигльо-то" (Alivio).
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- svincyyy
- ще става разбирач
Поръчах си вече Tica Winner Match 4.20 мерси на всички дано големи риби хващаме тази година

Колеги какво ще кажете за Шимано SPEEDMASTER AX MATCH
- vali - carp
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги,искам да си купя мач въдица на 4.20 м,обичам стегнати пръчки а не лигави цената е от 60 - 80 лв,не робувам на марки.
Спрял съм се на тези
1 - FOCUS- SNAKE MATCH 4.20 м
2 - Formax - TACTIQ MATCH, 4.20 м
Пробвал съм Фокуса и ми харесва,но в нашия град няма нищо друго и немога да го сравня,затова се доверявам на вас,ако някой е имал възможност да ги пипне и двата или има и друго по добро предложение за тези пари ще съм много благодарен за помоща.
Поздрави и наслука на всички колеги !!!
Спрял съм се на тези
1 - FOCUS- SNAKE MATCH 4.20 м
2 - Formax - TACTIQ MATCH, 4.20 м
Пробвал съм Фокуса и ми харесва,но в нашия град няма нищо друго и немога да го сравня,затова се доверявам на вас,ако някой е имал възможност да ги пипне и двата или има и друго по добро предложение за тези пари ще съм много благодарен за помоща.
Поздрави и наслука на всички колеги !!!
В момента имам два Снейк мача / само че на 3,90м. /
според мен няма да съжаляваш ако се спреш на него
според мен няма да съжаляваш ако се спреш на него
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

и аз съм сьс снейк на 4,2м. и съшо съм доволен
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Какво ви е мнението за тази въдица?
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7779
Фил стар 3,90 Акция 10-30.
Какво ви е мнението за нея?Ще е използвам е за Шаран,Каракуда,тук там Бабушки.
Някой използва ли такава?
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7779
Фил стар 3,90 Акция 10-30.
Какво ви е мнението за нея?Ще е използвам е за Шаран,Каракуда,тук там Бабушки.
Някой използва ли такава?
- М. Сталев
- разбира нещата
Ти във момента със какво ловиш,ако е нещо пак от този ценови клас няма смисъл да се набутваш да даваш пари за въдица със същите показатели горе долу.Това са мачове за начинаещи, докато да навлязат във дебрите на мачовия риболов,и след това вече да се минава на по горен клас въдица,която да има бланка със малък диаметър ,по малка акция ,по висок клас на карбона и т.н със която вече наистина да се изпита тръпката от мачовия риболов! Иначе въдицата става за Шарковци ,но ако ще наблягаш на бабушките и каракудите търси нещо със акция 5-15 ,5-20 гр ,за да изпитваш по голям кеф . 

- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Благодаря колега,в момента ловя с телемач на Трабуко(Акция -100 грама)плетени нишки уж върха е тънак.Предимно ловя Шаран и каракуда едра.Трябва ми за по -едри риби.Вместо дъната въдица да захранвам на 20-30м. и да ловя на хранителното петно с по -тънко влакно и с повод 0,12мм.Мисля че тази пръчка ще ми свърши работа,като е хванах за върха е огънах чак до дръжкатаPikeM написа:Ти във момента със какво ловиш,ако е нещо пак от този ценови клас няма смисъл да се набутваш да даваш пари за въдица със същите показатели горе долу.Това са мачове за начинаещи, докато да навлязат във дебрите на мачовия риболов,и след това вече да се минава на по горен клас въдица,която да има бланка със малък диаметър ,по малка акция ,по висок клас на карбона и т.н със която вече наистина да се изпита тръпката от мачовия риболов! Иначе въдицата става за Шарковци ,но ако ще наблягаш на бабушките и каракудите търси нещо със акция 5-15 ,5-20 гр ,за да изпитваш по голям кеф .

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
За този Филстар не знам, но има един много евтин и приятен мач за шарани и едри каракуди http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q= ... Eg&cad=rja
Аз лично имах такъв и ми доставяше голямо удоволствие да ловя с него.
Аз лично имах такъв и ми доставяше голямо удоволствие да ловя с него.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.