Избор на мач въдица

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Re: Избор на мач въдица

Мнение от ivelin_1976 »

MHristov написа:колеги доктора преди месец ми прати една гринта на 4,50м и сам много доволен от нея направо е перфектна,благодаря на всички за помоща
Честито, отличен избор и много риби с новата придобивка. :drinkers:
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Темата беше поизлязла от същтноста си , та поразчистих малко !
Моля , придържайте се към темата !
Върл Shimano фен!
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

Здравеите колеги знам че са досадни малко тези теми но съм от провинцията така да се каже и нямам възможност да видя всички пръчки на живо затова ще поръчвам от интернет.Искам да си взема мач на 4.20 задължително да е малко по-мек до 150 лв максимум.Немога да дам повече затова неми пишете сабери още пари а и без това смятам че са достатачно за такав тип въдица.Спрял сам се на ето това http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7793
Днес гледах и Щимано аливио в един магазин на 119 лв допадна ми но незнам кажете вие.
Надявам се да ми помогнете.Мерси предварително.От Ямбол съм забравих да спомена но то си пише на иузера ми де.Без Tubertinito мача неми харесва или Vega
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

gogen написа:
svincyyy написа:Здравеите колеги знам че са досадни малко тези теми но съм от провинцията така да се каже и нямам възможност да видя всички пръчки на живо затова ще поръчвам от интернет.Искам да си взема мач на 4.20 задължително да е малко по-мек до 150 лв максимум.Немога да дам повече затова неми пишете сабери още пари а и без това смятам че са достатачно за такав тип въдица.Спрял сам се на ето това http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7793
Днес гледах и Щимано аливио в един магазин на 119 лв допадна ми но незнам кажете вие.
Надявам се да ми помогнете.Мерси предварително.От Ямбол съм забравих да спомена но то си пише на иузера ми де.Без Tubertinito мача неми харесва или Vega
Първо един приятелски съвет колега - недей да пишеш навсякъде едно и също! :wink:

Сега за мача, ами според мен Тиката е по-добра от Шиманото. Иначе може и едно Тубертини, но пишеш че не ти харесват.
Поздрави!
знам колега но ми затвориха темата затова иначе несам от този тип хора.Извинявам се.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

gogen написа:
Първо един приятелски съвет колега - недей да пишеш навсякъде едно и също! :wink:
И ти не знаеш,къде се пише едно и също!?
:arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=81&t=42421

Колега Svincyyy избора ти е добър,хубава въдица е!Според мен е по добре от "алигльо-то" (Alivio).
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

Поръчах си вече Tica Winner Match 4.20 мерси на всички дано големи риби хващаме тази година
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Да ти е честит колега.Много успехи!
Изображение
ivoreplay
новобранец
новобранец

Мнение от ivoreplay »

Колеги какво ще кажете за Шимано SPEEDMASTER AX MATCH
Аватар
vali - carp
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vali - carp »

Здравейте колеги,искам да си купя мач въдица на 4.20 м,обичам стегнати пръчки а не лигави цената е от 60 - 80 лв,не робувам на марки.
Спрял съм се на тези

1 - FOCUS- SNAKE MATCH 4.20 м
2 - Formax - TACTIQ MATCH, 4.20 м

Пробвал съм Фокуса и ми харесва,но в нашия град няма нищо друго и немога да го сравня,затова се доверявам на вас,ако някой е имал възможност да ги пипне и двата или има и друго по добро предложение за тези пари ще съм много благодарен за помоща.

Поздрави и наслука на всички колеги !!!
Аватар
mikej
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от mikej »

В момента имам два Снейк мача / само че на 3,90м. /
според мен няма да съжаляваш ако се спреш на него
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е
Изображение
rosho
новобранец
новобранец

Мнение от rosho »

и аз съм сьс снейк на 4,2м. и съшо съм доволен
Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivo24m »

Какво ви е мнението за тази въдица?
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7779
Фил стар 3,90 Акция 10-30.
Какво ви е мнението за нея?Ще е използвам е за Шаран,Каракуда,тук там Бабушки.
Някой използва ли такава?
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Ти във момента със какво ловиш,ако е нещо пак от този ценови клас няма смисъл да се набутваш да даваш пари за въдица със същите показатели горе долу.Това са мачове за начинаещи, докато да навлязат във дебрите на мачовия риболов,и след това вече да се минава на по горен клас въдица,която да има бланка със малък диаметър ,по малка акция ,по висок клас на карбона и т.н със която вече наистина да се изпита тръпката от мачовия риболов! Иначе въдицата става за Шарковци ,но ако ще наблягаш на бабушките и каракудите търси нещо със акция 5-15 ,5-20 гр ,за да изпитваш по голям кеф . :)
Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivo24m »

PikeM написа:Ти във момента със какво ловиш,ако е нещо пак от този ценови клас няма смисъл да се набутваш да даваш пари за въдица със същите показатели горе долу.Това са мачове за начинаещи, докато да навлязат във дебрите на мачовия риболов,и след това вече да се минава на по горен клас въдица,която да има бланка със малък диаметър ,по малка акция ,по висок клас на карбона и т.н със която вече наистина да се изпита тръпката от мачовия риболов! Иначе въдицата става за Шарковци ,но ако ще наблягаш на бабушките и каракудите търси нещо със акция 5-15 ,5-20 гр ,за да изпитваш по голям кеф . :)
Благодаря колега,в момента ловя с телемач на Трабуко(Акция -100 грама)плетени нишки уж върха е тънак.Предимно ловя Шаран и каракуда едра.Трябва ми за по -едри риби.Вместо дъната въдица да захранвам на 20-30м. и да ловя на хранителното петно с по -тънко влакно и с повод 0,12мм.Мисля че тази пръчка ще ми свърши работа,като е хванах за върха е огънах чак до дръжката :shock: Малко е по твърда от с тези с по-малката акция,но за шаран мисля че иска с по твърда акция.Поне така си мисля:)
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

За този Филстар не знам, но има един много евтин и приятен мач за шарани и едри каракуди http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q= ... Eg&cad=rja
Аз лично имах такъв и ми доставяше голямо удоволствие да ловя с него.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”