Яз. Гарваново разрешен за Хищници 14.10.2011-до 01.03.2012г

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Яз. Гарваново разрешен за Хищници 14.10.2011-до 01.03.2

Мнение от enterprise »

може ли да се направи схема с две въдици на плувка на рибка и да похвърляме малко воблери окло тях...тоест пренаселено ле е много ,да не пречим на другите,още ли е активна бялата....
целта ми е не да напълня фризера а де не скучая ,едва ли на всяко замятане кълват...
borgir6661
новобранец
новобранец

Мнение от borgir6661 »

колеги все още иска ли се билет за да ловиш?преди 3 години правеха проверки сега как са работите
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

enterprise написа:може ли да се направи схема с две въдици на плувка на рибка и да похвърляме малко воблери окло тях...тоест пренаселено ле е много ,да не пречим на другите,още ли е активна бялата....
целта ми е не да напълня фризера а де не скучая ,едва ли на всяко замятане кълват...
Няма смисъл - не пипа на жива стръв. :twisted: Имаше доста колеги, които опитахме и на жива рибка- на перо и дъно, но резултата е нулев- къпахме ги цял ден! :lol: Може да са станали вегетарианци :roll: Лично на мен ,а и на други колеги - на всяко замятане НЕ ни кълвяха :mrgreen: , но си иска ходене и голяма доза КЪСМЕТ , а не само майсторлък!
Успех :!:
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

благодаря за информацията...да не се мъча излишно,една въдичка и много късмет ми трябва май...
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Там не става на жива стръв,бялата е групирана около кулата а там е много дълбоко.Взема на самото дъно на силикон.На жива стръв забравете ,докато иде до дъното и ще умре.
Чух че щяли да намалят таксата,та повече колеги да ходят,че сега много корекомска нещо :lol:,и повечето се услушват.
Нека Алито каже......ще има ли предколедно намаление :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Дончо,хич не е групирана около кулата. :!: Резултата от вчерашния излет е 5 изкарани риби,като само една беше близо до кулата. Аз хванах един голям валат :D имах 5-6 празни удара,използвах 8-10гр глави. Колегите използваха 4-6 гр глави и рибите удряха доста по-уверено. Цвета на силикона отново е зелен. Рибите бяха най-активни сутринта до към 11-11,30ч.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

И аз хванах един голям валат :mrgreen: - въпреки ,че пробвах и с малки глави - 4-7 гр.Имах само едно потропване рано сутринта и дотам ....Както писа Коцето, рибата въобще не е групирана...Равносметката при мен за сега е 3 ходения - 3 валата ! :twisted:
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

абе кой ги изкарва тези ,,много ''бели риби тогава...гледам думата валат е много честа.... :)
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Риби има със сигурност колега,видях го с очите си и то има доста добри 3-4 кг..Масовите риби ,които се ловят са в рамките на 1,1-1,3кг.,проблема при тях е,че удрят много леко и ,ако си с по груба въдица и линия,като цяло пропускаш кълването,а рибите не повтарят удара. Има много случаи ,когато само изхлузва силикона. Тази,която аз изкарах миналият път/2кг/ удари ,като костур една педя,направи си сам изводите.:smt023 Риби има ,успех на всички,които решат да ги пробват.:smt023
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Риби наистина има- аз също виждам, че се вадят! Но, на фона на първите дни, след като са разрешили риболова (имало е изкарани -двуцифрена бройка от някои Димитровградски колеги) , а сега положението клони към отрицателна прогресия :lol: .
Но упоритостта е добродетел -( забравяме финансовата му част) ,който краси човека !!!
Наистина рибите са много трудни...Успех на всички нас! :drinkers:
borgir6661
новобранец
новобранец

Мнение от borgir6661 »

здравейте колеги а аз днес си пробвах късмета но и аз чукнах валата :( но риба има и аз бях свидетел на две добри бели риби и на един доста добър костур хванат от други колеги.вече разбрах на какво се дължи неуспеха ми залагах на големи примамки с доста големи глави.следващия пат ще послушам съвета ви за финия такъм.успех на всички
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

утре ще ходя...хм все повече ми замирисва на капо...има ли навалица...
borgir6661
новобранец
новобранец

Мнение от borgir6661 »

навалица днес няма6е имаше 6 човека утре е събота може да има повече но залагай на фин такъм и успех
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

borgir6661 написа:навалица днес няма6е имаше 6 човека утре е събота може да има повече но залагай на фин такъм и успех
А, горе- долу колко риби се изкараха общо от всички? - ако си успял да видиш и по кое време на деня взимаше по-активно?
enterprise написа:утре ще ходя...хм все повече ми замирисва на капо...има ли навалица...
Успех! :smt023 Не се притеснявай за капото , то е доста често явление при спининга! :?
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

burg написа: А, горе- долу колко риби се изкараха общо от всички?
Три бели и един костур изкарах аз, Косьо две риби, друг не видях да изкарва риба.
burg написа: ...ако си успял да видиш и по кое време на деня взимаше по-активно?
Следобед. Сутринта никаква активност.
Днес за разлика от вчера удряше само на големи примамки.
Под големи да се разбира от 10 см. нагоре.

П.П.
Специално инфо за Мазнислав.
От твойте дребните рибки няма.
Хич недей ходи.
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”