Кои са правилните места

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Най-дълбоките са,най-правилните места!Всички други места са исключение,а не правило! :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Бъркаш Троли.
Аватар
scooter
новобранец
новобранец

Мнение от scooter »

бай Петьо ги е ловил години наред на дълбочини от 2,5 до 4м., на 5-10м. от брега и е хванал много риби

пак изреждаме ястя в форума , от толкова много месо ше ни достигне някоя царска болежка
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Лежи на най-удобните места за него,няма значение дали е плитко или дълбоко,но обикаля за да се храни и то постоянно когато изгладнее.
Но винаги гледа да държи възможно по-дълбоките места защото се чувства сигорен и спокоен !!! В повечето случаи ми е удрало в по-дълбокото и то едри екземпляри,а на по-плитко са дребните,който големите сомове недопускат в ловните си територий. И най-важното нещо,всичко зависи от дадения водоем,така че няма строго определени правила за поведение,по-различните места се държи по различен начин !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Не,не бъркам!Всички кльонкат на вътре.Не съм виждал на 5-10м.от брега да се кльонка.Твоя трофей е от залив,сравнително близо до брега,но сам казваш за 21м.дълбочина и удар на 11м.Този трофей правило или изключение,е? :wink: :D
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Клонкам до брега и вярвай ми че и сома на Милко се закачи на 3 м от брега ....Троли нощем до брега е по удачния вариант....
scooter написа:бай Петьо ги е ловил години наред на дълбочини от 2,5 до 4м., на 5-10м. от брега и е хванал много риби
като пишеш за него ...нали не забравяш че сме двама заедно с него в лодката от 12 години ???

няма такива филми за който пишеш....не си разбрал нещо !!! под 4.50 по малка дълбочина не се ползва...освен ако не ловиш в река :idea: а иначе за разстояние от брега си прав...приближавали сме се на много близко макар че той лично не е привърженик на тоя близък контакт с брега заради десетки закачки в тая част...но аз рискувам много в това отношение !

винаги ми е викал ...айде да се махаме в брега сме...а аз съм гонил до дупка така да се каже!
Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Сря Яну 31, 2007 10:51 am, променено общо 1 път.
Господ може всичко чада мой !
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Troli Rapala написа:Най-дълбоките са,най-правилните места!Всички други места са исключение,а не правило! :wink:
Прав си Troli най големите сомове са в най дълбокото. :wink:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Ей Леваков...ама и ти си една кримка.....хахахахаххахах......прав бил Троли :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: не го подвеждай момчето ша вземе да повярва :idea:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Отче мисля,че е назрял момента някой да разкаже за Милковия сом.Чета само легенди без никакви подробности.Ударил е на три метра от брега,но в каньона където дълбочините са 40-50м.Значи правилото за дълбочината важи! :?: :shock:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Фуца,най-големият сом е извадения сом!Аз,търся сома в дълбокото,а не "най" или "по"-голям.Да удря,па каквото е господ знае.Знам,че без късмет не става!Наслука!
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Troli Rapala написа:Отче мисля,че е назрял момента някой да разкаже за Милковия сом.Чета само легенди без никакви подробности.Ударил е на три метра от брега,но в каньона където дълбочините са 40-50м.Значи правилото за дълбочината важи! :?: :shock:
Къде точно е тоз каньон с такваз голема дълбочина,че не се сещам,или може би го знам под друго име... :roll:
Я елате рибенца при батко...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

:roll: Не каньона,а булеварда! :D
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Troli на Булеварда май няма дълбочини 40-50м. :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Tам където е клъвнал сома на Милко е 22-23м при пълен язовир.Къде е изваден няма значение.Може да е дълбоко и 50см.Предлагам ви пролетта много дълбоко,а есеннта плитичко.Един човек каза-вервайте ми.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

21-32м ама нагоре и аз не съм виждал...не че не е ваден сом от 45м...ваден е....ама не от булеварда...а за Милковия сом какво да ти кажа...маловодие....август...удар, битка яка повличане на лодка....изпразнен пълнител на макаров в него...помощ от втора лодка...какво още да ти кажа ??? къде излезе и бе изваден сома ли...сома...на чуките(тук Петьо "66 тия мен" да ма прощава ма иде реч за чуките преди булеварда близо до поляната) след бая зор! И не бе качван в лодката а вързан за нея...Другото любопитно бе че сомовете от тая нощ бяха 3 бр...и все голями

не става въпрос за другите чуки....казвам да нема обърквация !!!

кога си дава си дава..каже ли не...себе си да надминеш все тая е!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”