вицове,мрьсни

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: вицове,мрьсни

Мнение от sapuna »

Лято. Жега. Строеж в София. Двама работници правят довършителните работи на скелето на височината на 4ти етаж. На единия му си пикае така зверски, че едва стои, но също го мързи много. Вика си "Ако трябва да слизам, после да се качвам...абсурд...". Другия го видял, че стои някак странно и го попитал:
- Кво ти е бе ?
- Абе пикае ми се, та 2 не виждам... но ме мързи ужасно много...
- Еее, тва ли ти е проблема. Надвесваш се на скелето, аз те придържам отзад, вадиш го и пикаеш във фонтанчето долу.

Навил се нашия човек, тъкмо го извадил и духнал вятър, на другия, който го държал му влязла прашинка в окото и го изпуснал....

2 години след това. Канарските острови. На плажа стоят 3 невеоятни мадами по монокини и водят неангажиращ светски разговор. Едната казва :
- Най-големите ебачи са в Кайро. Преди 4 години само като излязох на главната улица, започнаха едни подсвирквания, едни намигания...
Другата отвръща :
- Глупости, най-големите ебачи са в Париж. Преди 1 година бях там, седнах на едно от бистрата на шан'з елизе, при което няколко човека се изредиха да ме черпят и направо да ми предлагат секс...
Третата :
- И двете говорите абсолютни простотии. Най-големите ебачи са в София !
Двете останали :
- Ти луда ли си бе ? Как в София ?!
- Ами сега ще ви разкажа. Преди 2 години бях в София. Беше голяма жега и се уморих, за това реших да поседна малко в прохладата на едно фонтанче. Тъкмо сядам и поглеждам нагоре. И какво виждам: КЪМ МЕН ЛЕТИ МЪЖ, ХВАНАЛ СИ ОНАЯ РАБОТА В РЪКА И КРЕЩИ "ЩЕ ТЕ ЕБА В ГЪЗААААААААААААААААА !!!!!!!!!!"
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
puntakis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от puntakis »

В една овощна градина,три дни поред някой обирал прасковите.
На четвъртия ден падаря решил, че няма как тази вечер да не хване злосторника и задебнал...
дебнал той а вън мрак, мрак непрогледен и изведнъж чул шум.
Озърта се падаря и кво да види???
Качил се един на едно дърво и бере ли бере от прасковите...
...минал му отзад падаря, промъкнал се тихичко, незабелязан и го сграбчил за мъдите.?!?!
Стиска падаря здраво и пита:
-"Кой си ти бре"?
-"Мъъъъъъъмммъъъъъ" измънкал крадеца.
-"Казвай кой си бе"???? настоява падаря и стиска още по-силно на ония мъдите.
-"Мъъъъъъъммммъъъъъъъъъъъ, Пешо"
-"Кой Пешо бре " стиснал с всички сили падаря...
..."Немия Пешоооооооооооо" изстенал крадеца.
Love & Ribolov
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Мъж се прибира от командировка по-рано и кво да види,жена му с любовник.Скочил любовника да бяга,а нашия посяга да го хване за кура,да ама той хлъзгав.Хукнал пича по улицата,пък мъжа извадил чифтето и ДАН ДАН,задумкал подир него.Не уцелил,гледал гледал,че се почесал по главата и рекъл-И ква я свърших сега? Жената еба,обърсах му хуя и накрая го изпратих със салюти като СЛИВЕНСКИ ВОЙВОДА :D :lol:
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Отива млад источно- германец при дядо си и го пита къде може да отиде най евтино на секс туризъм.Дядо му без да се замисля казва;Върви в Русия ,там курви и пиене са без пари.Връща се младока и овиква стареца;Що ме излъга,нестига че нее без пари,ами е и по-скъпо от Германия.;Ти с коя туристическа агенция ходи,пита дядото?;Ами с райзе бюро ,одговаря младока.;Е аз навремето ходих с ВЕРМАХТА...
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Жената на Гарабед,била голяма курва,но както е във живота,човека /Гарабедт де /нищо незнае :o :o :o Киркор обаче,нали е негов пръв приятел,решил да си поиска от жена му,но тя на никакви увещания и предложения не вързвала и Киркор решил да и направи мръсно като я предаде на Гарабед :lol: :lol: :lol: И така,Гарабед една сутрин тръгва за работа,а ебача зад него,право във още неистиналото легло при жена му :idea: Но Киркор бдял за честта на приятеля си,та веднага от уличен телефон със преправен глас казал:
--Извинявам се много,но май у вас влезна крадец и може да направи нещо лошо на жена ви !!!
Гарабед се врътнал обратно и веднага като хала се втурнал във апартамента,но нали бързал,та доста се растропал докато отключи и ебача се шмугнал в гардероба.Киркор също излезнал от тях/нали са винаги комший/и влезнал след него за да си гледа сеира.Нахълтал в спалнята Гарабед и гледа,жена му е още гола във леглото и я попитал:
-Булка,всичко наред ли е ???
-Да отговорила жена му !!!
-А ти защо се върна и влизаш като луд ???
-Абе,забравих си едни документи !!!....Но за да не се излага и да го помисли за ревнивец,и казал:
-Ще взема да пусна една вода и да си направя душ,че нещо съм се умирисал и не мога така да отида в службата.
Отишал той във банята и взел да си върши работата,но Киркор седял на вратата,да не би ебача да се измъкне от къщата.Къпал се Гарабед,правил каквото правил и излезнал.Гледа Киркор че нещо нему се търси на Гарабед за крадци и разни такива,пък и към вратата се запътил, и му вика:
Гарабед,братче,да те попитам нещо ???......Ако небързаш де !
-Питай,казал Гарабед,че трябва да тръгвам за работа !....Мислил,мислил Киркор как да я подхване приказката,но нали гледал да несе издаде че знае за жена му,та накрая казал:
-Гарабед,спика ли бе брътчет/нали скоро бил пристигнал от Армения и му бил треден бългърския/ ???
-Спиках бе Киркор!
-А скъпа ли ?
-Скъпах са бе братчет!
-Еееееееей,сега ако гиледаш на гардропа,шас'са насреш !!!...
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Арабин си търси работа.Проверява на едно,второ,трето място-няма. Накрая влиза в един офис,пита и шефа му вика:-Има работа,точно кат за теб,вземам те. Идеално,шефе-зарадвал се арабина-само да питам кво е работното време? - Виж ся пич,идваме в офиса в 9,00, един час си чешем ташаците, от 10 до 12,00 бачкаме и си тръгваме. -О.К. шефе,обаче лани ме оперираха и нямам ташаци. -Добре бе пич,значи ти идваш на работа направо в 10,00.
Почва работа нашия,доволен, месец,два,три и един ден го вика шефа и му казва:-Пич от утре си от 9,00 на работа!- Що бе шефе-чуди се арабина-нали нямам ташаци? - Да бе-отговаря шефа-ама от утре назначих един без ръце!
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

последната мисъл на Александър Матросов, преди да запуши амбразурата на картечното
гнездо с тялото си:
ЕБАХТИ,КАК СЕ ПОДХЛЪЗНАХ.....
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Полицай спира огромен Мерцедес, вътре красива блондинка:
- Добър ден, документите за проверка!
Блондинката:
- Не знам за какво говорите.
Полицаят:
- Ами за шофьорска книжка и талона на колата!
Блондинката отново отговаря, че не знае, за какво става въпрос и настоява, че няма документи.
Полицаят:
- Госпожице, защо не проверите в дамската си чанта или в жабката на колата !
Блондинката проверява и наистина намира необходимите документи. В този момент по радиостанцията на полицая се обажда негов колега и след като разбира, че е спрял същата блондинка с Мерцедеса, го съветва да си събуе гащите пред нея и да види какво ще стане.
Полицаят си свалил панталоните и застанал пред красивата блондинка.
Възмутена блондинката отвърнала:
- Е-е-е-е-е пак ли алкохолна проба!

В клас всеки разказва какво работят родителите му.
Пешо:
- Моят баща е полицай, изкарва много пари и живеем добре.
Марийка:
- Моята майка е курва, изкарва много пари и живеем добре.
Иванчо:
- Моят баща е тираджия и ако не бяха полицаите и курвите, и ние щяхме да живеем добре.
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Фирма-КУРоператор организира ексКУРзии до Чернобил.Еднопосочен билет-безплатно.Гарантирано поникване на половин глава на...На отиване отбиване до затвора,който се намира в едноименната местност.Там е гарантирано счупване на няколко места и разкъсвания на много.Помощ от затворниците.
:lol:

Ако все пак предварително решите да ви приберат,билетът на обратно отново не се заплаща.Гарантирано място в "Интерхотел Тополи Два Метра Underground"-над рецепцията ни посреща надпис "Ако не в кенефа,то в гроба всички сме равни!" Хотелът се намира в местност край с.Тополи,Варненско.Предлага апартаменти на два метра под земята."Промоция-гроб икономичен,за половин труп.Възползвайте се днес,защото утре ще е късно!"

Сделка,или не!? :D
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

на неква мноо и се доебало,влезла в един бар,забьрсала някакьв и го завела у тях,поразголила се и попитала "сега какво ти се иска най много"? :wink: "бе бих ударил един джин",казал той..иди в кухнята-в хладилника има,налей си-тя..вьрнал се той,ударил джина,тя се поразголила още и питала сьщото-а сега какво ти се иска...беее,бих ударил още един джин..кухнята,хладилника....така десетина пьти :D на десетия,като почти гола го попитала сега кво му се иска най много,той се надвесил над нея и с хитьр палав поглед казал-искам задна прашка!!!тя моментално се засмяла и се обьрнала гьрбом кьм него,а той и се метнал на врато,яхнал я и профьфлил нежно в ухото "ДААЙ КЬМ ХЛАДИЛНИКА".... :D

и за сапуна:
играят си деца-
пешо:аз ,като порастна ще стана политик и ще си купя ей,като оня мерцедес
тошо:аз,като порастна ще стана мутра и ще си купя ей,като онова беемве
мимето:аз,като порастна,ще се науча да духам като кака,щото и двете коли са нейни :wink:
Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Нед Юни 15, 2008 9:43 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

5кила написа:на неква мноо и се доебало,влезла в един бар,забьрсала някакьв и го завела у тях,поразголила се и попитала "сега какво ти се иска най много"? :wink: "бе бих ударил един джин",казал той..иди в кухнята-в хладилника има,налей си-тя..вьрнал се той,ударил джина,тя се поразголила още и питала сьщото-а сега какво ти се иска...беее,бих ударил още един джин..кухнята,хладилника....така десетина пьти :D на десетия,като почти гола го попитала сега кво му се иска най много,той се надвесил над нея и с хитьр палав поглед казал-искам задна прашка!!!тя моментално се засмяла и се обьрнала гьрбом кьм него,а той и се метнал на врато,яхнал я и профьфлил нежно в ухото "ДААЙ КЬМ ХЛАДИЛНИКА".... :D
ЕВала бе пич, ти си живичък и напоследък се сещаш за нас :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

imitev72 написа:ЕВала бе пич, ти си живичък и напоследък се сещаш за нас :drinkers: :drinkers: :drinkers:
за теб-особенно често,ама ти мен ме забрави :wink: айде стягай се,че мисля да атакувам региона кьм края на месеца :D :D
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

5кила написа:
imitev72 написа:ЕВала бе пич, ти си живичък и напоследък се сещаш за нас :drinkers: :drinkers: :drinkers:
за теб-особенно често,ама ти мен ме забрави :wink: айде стягай се,че мисля да атакувам региона кьм края на месеца :D :D
:smt023 :smt023 :smt023 Тука съм до 04.07 :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

некьв отишьл на интервю за работа в дьржавно предприятие..
мноо голем специалист сьм по еди кво си,вика,ама имам един проблем-неам си уй и ташаци!!дали ще ми пречи на работата?
няма проблем,казал трз-ето(или чов ресирси по модерному),ела утре в 11,30 часа и почваш работа..
отишьл пича на другия ден в 11,30 и що да види-всички вече са на работа!!!
отишьл при чов ресурси и обидено попитал-за кво ми се подиграваш?да ме преебеш ли искаш,като нищо не сьм ти направил-каза ми 11.30,а всички са тук на работа от ДЕВЕТ!!!
спокойно бе пич,казал ресурса,ние цялата фирма до сега пихме кафе и си драпахме патките и ташаците-сега почваме истинска работа.....
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”