Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

миете ли си..?
Модератор: dantho.mihov
- barutchiata ©
- Администратор
Re: миете ли си..?
Мани го стихотворението, кажи миеш ли си ......? 

- barutchiata ©
- Администратор
Преди години имах няколко зверски хемороидни атаки, ни да седнеш, ни да легнеш, за ср.не въобще да не говорим! Откак започнах да се мия редовно със студена вода съм рахат.
Всекакви форми на "Работническо дело"
и ТХ са ми чужди вече. 

- mitiogt
- ще става разбирач
Винаги си го мияbarutchiata © написа:Мани го стихотворението, кажи миеш ли си ......?

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
- pacho109
- сериозен играч
С коя ръка трябва да се мие г....

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Две жестоки теми се възродиха тия дни, ще ги изчета ама още от първите страници се смлях от смях. И други постове и теми на Бат Мирче са ме докарвали до неистов смях, много рядко се появява този изключително колоритен съфорумец. Истински мъжки, дори казармен хумор
!
Иначе и аз си мия гъза, без да съм имал проблеми съм го оценил като много полезен и хигиеничен навик.
Пикая и в мивката, но рядко, само за удоволствие
!

Иначе и аз си мия гъза, без да съм имал проблеми съм го оценил като много полезен и хигиеничен навик.
Пикая и в мивката, но рядко, само за удоволствие

Ако ,с лявата държиш шишето или слушалката на душа ,значи с дясната ,а ако с дясната държиш шишето или слушалата на душа ,значи с лявата.pacho109 написа:С коя ръка трябва да се мие г....![]()
П.п - Мисля ,че вече се досетихте ,че не харесвам тоалетната хартия

.................Пърдете братя,
не се измъчвайте от зор,
защо ви е уграничение ,
там дето нужен е простор...........

не се измъчвайте от зор,
защо ви е уграничение ,
там дето нужен е простор...........

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
оооо-гледам,некьв РЕНЕСАНС по тематаpacho109 написа:С коя ръка трябва да се мие г....![]()

аз лично и с двете ГО мием,па с коя точно ям...не знам....

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
освен това,даже детето знае с коя точно кьрпа си подсушавам гьзо след плакнене,че да не си бьрше ЛИЦЕТО с нея
само,дето не знае все още,че аз всьщност с ДОЛНАТА част на кьрпата си бьршем гьзо,а с ГОРНАТА част-лицето......спестил сьм му подробности,че по принцип мнооо мразим да давам насам/натам ОБЯСНЕНИЯ

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- GODzillata
Муахахаха, яка тема, чак сега я видях и се....насрах
от смях! 
Веднага вкарвам малко лирика:
Вятър ми вее под дупето,
стрък трева ме боцка по гъза,
клекнал нейде из полето,
тихичко си аз сера, сера.
Бат'Мирче, преди известно време четох в 1 вестник за някакъв, който отишъл да му вадят шише от гъза....казал на докторите, че бил го взел да се подмие, ама се подхлъзнал и се надянал на него
....имаше даже и снимка от рентгена.
Та се чудех дали освен за подминаване, някои не ползват бутилката и за удоволствие?
....за почесване на простатата....
Та по темата сега....Слънчев бряг, с приятели се разхождаме по плажа да бройкаме мацки, раздаваме го гларуси....обаче на мен отвътре нещо ми напира....оглеждам се панически, не виждам WC по плажа....с мръсна газ заплувах в морето, закотвих се до колоната на кея/моста, а то беше едно яко вълнение, ту ме подвигаше - ту ме спускаше......имах разстройство, не го изсрах, а направо все едно го изпиках "из отзадзе".....покрай мен всичко стана жълто, вълните тъкмо го отмият и след секунда пак го върнат.
Излезнах на брега, а френдчетата изпопадаха от смях - имах полепнали лайна по гърба.
Друг случай - Кранево. Разхождам се по центъра. СЕРЕ МИ СЕ ЯКОООооооо!!! Наоколо няма публични WC. Бегом в сградата на кметството....само за да установя, че вратата на кенефа е заключена. Пот се лее от мен, вече едва стискам.......излизам от кметството....съзрях един двор, къща и външна тоалетна........гаааааазззззззз натам, влетях в двора, собствениците тъкмо обядваха под една асма, аз профучах край тях и се намърдах в тоалетната им......кеееееееееефффф!!!.....разтоварих зверски..........после стоя вътре и ме е срам
да излезна
.......срам, не срам, вече вътре не се дишаше, та се подадох плахо през вратата, смотолевих няк'во извинение на хората и с подвита опашка, но облекчен, се изнизах.
Да завърша и с 1 виц:
Бай Пешо си допи кафето с вестник в ръка. Беше прочел, че снощи над селото му е забелязано НЛО. Замислен, Пешо запали трактора и тръгна към нивата. Пристигна, слезе и се запъти към храстите, за да пусне 1 вода.
Тъкмо наближи и стреснато забеляза, че нещо зелено прошава и се спотаи в храсталака.
Пешо си помисли, че там има извънземно, затова пристъпи плахо и рече да се представи, като ясно и членоразделно каза:
- "Аз....съм....Пешо....и ора."
Откъм храстите се чу глас:
- "Аз...съм....горския....и сера!"

Веднага вкарвам малко лирика:
Вятър ми вее под дупето,
стрък трева ме боцка по гъза,
клекнал нейде из полето,
тихичко си аз сера, сера.

Бат'Мирче, преди известно време четох в 1 вестник за някакъв, който отишъл да му вадят шише от гъза....казал на докторите, че бил го взел да се подмие, ама се подхлъзнал и се надянал на него

Та се чудех дали освен за подминаване, някои не ползват бутилката и за удоволствие?

Та по темата сега....Слънчев бряг, с приятели се разхождаме по плажа да бройкаме мацки, раздаваме го гларуси....обаче на мен отвътре нещо ми напира....оглеждам се панически, не виждам WC по плажа....с мръсна газ заплувах в морето, закотвих се до колоната на кея/моста, а то беше едно яко вълнение, ту ме подвигаше - ту ме спускаше......имах разстройство, не го изсрах, а направо все едно го изпиках "из отзадзе".....покрай мен всичко стана жълто, вълните тъкмо го отмият и след секунда пак го върнат.
Излезнах на брега, а френдчетата изпопадаха от смях - имах полепнали лайна по гърба.

Друг случай - Кранево. Разхождам се по центъра. СЕРЕ МИ СЕ ЯКОООооооо!!! Наоколо няма публични WC. Бегом в сградата на кметството....само за да установя, че вратата на кенефа е заключена. Пот се лее от мен, вече едва стискам.......излизам от кметството....съзрях един двор, къща и външна тоалетна........гаааааазззззззз натам, влетях в двора, собствениците тъкмо обядваха под една асма, аз профучах край тях и се намърдах в тоалетната им......кеееееееееефффф!!!.....разтоварих зверски..........после стоя вътре и ме е срам

Да завърша и с 1 виц:
Бай Пешо си допи кафето с вестник в ръка. Беше прочел, че снощи над селото му е забелязано НЛО. Замислен, Пешо запали трактора и тръгна към нивата. Пристигна, слезе и се запъти към храстите, за да пусне 1 вода.
Тъкмо наближи и стреснато забеляза, че нещо зелено прошава и се спотаи в храсталака.
Пешо си помисли, че там има извънземно, затова пристъпи плахо и рече да се представи, като ясно и членоразделно каза:
- "Аз....съм....Пешо....и ора."
Откъм храстите се чу глас:
- "Аз...съм....горския....и сера!"

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

..............кво му е смешното ...........,то вече нема горски 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- G.Petkov
А-а, това си е жесток та..к!!!
Сега я прочетох тази тема, а и някой коментари, направо
!
"...мийте си гьзовете,хора ,инак мноо кофти при секса...и аз как си падам по 69 ..."
..."По едно време с малко молби и го сложих в дупето. За секунди усетих топлина на корема( в този момент аудиториата на 100% е туш ) И момето скочи разплакано и избяга към банята. Тук Кралев казва: "Вие се смеете ама знаете ли какво е да го занеса с ръце тва до банята.....да не изцапам на мама мокета.... "
Направо е разбиващо
.
Темата за мивката ще я оставя за утре, че нямам повече сила!
А от мен - не изкъпана жена - не "обичам".
Сега я прочетох тази тема, а и някой коментари, направо

"...мийте си гьзовете,хора ,инак мноо кофти при секса...и аз как си падам по 69 ..."
..."По едно време с малко молби и го сложих в дупето. За секунди усетих топлина на корема( в този момент аудиториата на 100% е туш ) И момето скочи разплакано и избяга към банята. Тук Кралев казва: "Вие се смеете ама знаете ли какво е да го занеса с ръце тва до банята.....да не изцапам на мама мокета.... "
Направо е разбиващо

Темата за мивката ще я оставя за утре, че нямам повече сила!
А от мен - не изкъпана жена - не "обичам".