Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Фидър-такъми?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ники,няма да ходя на състезанието,така,че в неделя съм на разположение.предлагам по ранен час,дават захлаждане,но въпреки всичко ще е добре.като се видим ще ти обясня защо няма да ходя.малко съм обиден на отбора,миналата година варна ни биха с половин точка,аз бях шести в индивидуалното,като първия ден бях трети в сектора,а втория втори.тази година ще участва друг човек без опит в турнири,затова считам,че риболова с теб и други желаещи ще ми е по приятен.мисля да пробваме под острова на бай киро.ако някой иска да лови с нас това ми е телефона 0878-118162 да обясня къде е точно мястото.ники утре ще се чуем по телефона.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Еми кво да ги правиш...зарязвай ги тогава. Тъкмо ще намокрим фидерите
. И аз си мисля, че рано сутринта е по-добре, щото времето го дават с възможност за преваляване, а тва ще стане най-вероятно следобяд. Тъй че идеята за сега става. Ще се чуем тогава утре, ще се разберем, и ще постнем квото сме се разбрали. Та ако има желаещи и те да са осведомени.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Днес уточнихме мястото и часът на риболова,в неделя сутринта между 6.45 до 7 който иска да лови с нас да ни чака на караулката на кръстовището на околовръстното и пазарджишко шосе.ако някой закъснее пиша си още един път тел.0878-118162.
-
- разбира нещата
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
аз вързах някое поводче,да не се мотая в неделя.не съм решил с какво основно да ловя,че на марица има изненади,както от големи риби,така и от валати.мисля да ловя с монофил0.20, абе не ми се мисли сега,прибирам се от бачкане и акъла ми е в изпотената каменица.от тая бира имам вече три бр.радио и един сервиз чаши.аайде,че се отплеснах.
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
до сега чистих и пържих риба.капнал съм,утре ще драсна някой ред.ще има и снимки.щастлив съм,че се запознах с още един колега от форума-Наблюдателя.надявам се тази среща да не е последна.имаш едно черпене другия път.дано с ники да сме били полезни по-някакъв начин.
-
- разбира нещата
Великолепен излет с прекрасни хора!
Срещнахме се на караулката, почакахме 15-тина минути и към 6-ти километър, където предварително беше тъста на butnik да пази местата. Обичайната суетня около захранки и такъми и ето монтажа на butnik

и на Ники

Оказа се, че ловят с един и същ монтаж, което е добре за спора.
Ето така изглежда фидер на платформа

Освен с хранилката на къси дистанции може да се дохранва и така

И докато ние си обясним фидерите, да подхраним, да направим снимки... тъста хвърлил дънните и зачеса уклейките. И по някое време едното звънче изхвърча нанякъде, като събра всички погледи натам. Най-близо стоящия butnik грабна въдицата и след яка, но кратка борба (много здрави такъми) беше кепчосан ей този хубавец

Ето и щастливеца, чиято беше главната заслуга

Този шарко беше венеца на днешния прекрасен излет.
Да сте живи и здрави момчета, ще има и други съвместни риболови
Срещнахме се на караулката, почакахме 15-тина минути и към 6-ти километър, където предварително беше тъста на butnik да пази местата. Обичайната суетня около захранки и такъми и ето монтажа на butnik
и на Ники
Оказа се, че ловят с един и същ монтаж, което е добре за спора.
Ето така изглежда фидер на платформа
Освен с хранилката на къси дистанции може да се дохранва и така
И докато ние си обясним фидерите, да подхраним, да направим снимки... тъста хвърлил дънните и зачеса уклейките. И по някое време едното звънче изхвърча нанякъде, като събра всички погледи натам. Най-близо стоящия butnik грабна въдицата и след яка, но кратка борба (много здрави такъми) беше кепчосан ей този хубавец
Ето и щастливеца, чиято беше главната заслуга
Този шарко беше венеца на днешния прекрасен излет.

Да сте живи и здрави момчета, ще има и други съвместни риболови

- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Много приятна среща, запознах се с колегата наблюдател и тъста на butnik-а. Дано и за напред се срещаме на и извън водоемите. Единствено съжалявам, че нямахме нито една уловена риба на фидер (нито аз, нито butnik-a) и нашия секундант скучаеше. Щеше да е добре нагледно да се види риболова с фидер, ама...видя се само черната работа - монтажи, захранка, правене на хранително петно. Сладкото за другия път
. Както ида е, шарана донесе приятни емоции в цялата ни група. "Бродирахме" и малко дребосък на леко, трябваше да се спаси капото. Остава да разберем и теглото на шарана
.
п.п.наблюдател, приятелю, дано изминатия дълъг път не е бил напразно, дано скоро имаме пак риболовна среща. Поздрави.

п.п.наблюдател, приятелю, дано изминатия дълъг път не е бил напразно, дано скоро имаме пак риболовна среща. Поздрави.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
5.850кг.искам да добавя, Ники и Недко-Наблюдател са готини пичове и са писали доста по излета ни.съжалявам,че на фидер не излезна риба,освен шарана,който беше уловен на спирала,монтирана на фидер.надявам се другия риболов да е по-успешен.мислим да направим един на Куклен към 14.07.Ако има други предложения чакаме.а пропуснах,шарана удари на царевица,захранката която ползвахме Promix-special и Promix-lake.