сваляне на момиче

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

New fish
новобранец
новобранец

Re: сваляне на момиче

Мнение от New fish »

Ай стига де, момчета... Корем-дъска направих от смях с тая тема... :) Къде са тия емотиконки, не ги намирам, уф...
...

Сериозно за историята на момчето в тази тема - мисля, че всичко това е красиво.
На тяхната възраст имах и аз такова влюбване, двустранно, с човек отдалеч, и
всичко щеше да е ОК поне за известно време, ако възрастните не бяха започнали да повтарят
че няма начин, че сме далече и така нататък - и нашите, и техните във хор, като в древногръцка трагедия...
Значи, сега имат доста повече възможности да контактуват.
Нека я търси, нека пише, нека бъде себе си. Да не се прави на друг, да не си приписва качества и неща, които няма - например коли, мускули, разни други работи...
И сърцето му само ще разбере дали нещата потръгват.
Понякога в живота се случва като в приказките - много ми се иска винаги да е така.
...
Пожелавам на това прекрасно 14-годишно момче най-страхотната младост,
най-голямата любов и най-съдържателния живот на света! :)
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

Такаааа , да се изкажа и аз ! Първо евала на момъка за куража да изтипоса този въпрос тука ! Или ни има за много близки или е много отчаян /може и двете/ и затова ще помагаме ! Да го вземат присърце колегите от Силистра и региона ,пък ако се получи , заслужилият получава танц с майката на момата! Много е мило това дето прочетох в началото /няма нищо ,че правописа.../ и сигурно се е случвало на всеки от нас и то много пъти ! Затова да помогнем с каквото можем ! Аз си спомням такова изживяване ,само дето моята се казваше Катрин и бе от Берлин ! И нямаше надежда /макар че, тя последна умира/ пък неговата си е нашенка ,значи има надежда за Надежда ! И сега с тези напреднали технологии и комуникации шанса се увеличава на над 25% !

Към младежа - бъди себе си ,не се увличай и леко баце ! Леко по леко и като се заприказвате и ще си покаже - ще го бъде ли или не ! Имам един девиз и възпитавам сина си с него " Търпението е основния добродетел на рибаря " ,прочети девиза пак и си направи извода ! Знам ,че ти се бърза и то много ,ама нещата не са толкова бързи колкото ни се иска ! Дерзай ! :wink:
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

New fish написа:...имах и аз такова влюбване, двустранно, с човек отдалеч, ...
Aз си мислех, че с някоя жена, а ти пък с човек...! :mrgreen: :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:o Бе този младеж, що не земе да драсне няколко реда, да каже к`о става и до къде е стигнало дереджето за има-няма 1 месец.... :?: Може па да е взел и да е капитулирал, а народа продължава със съветите.... :?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:lol: А вече може да е свалил някоя с десен прав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

krokibg написа::lol: А вече може да е свалил някоя с десен прав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Ще се сети той , ама време иска :lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

rumbata написа:..........Или ни има за много близки или е много отчаян /може и двете/ и затова ще помагаме !
Момъка е наясно, че щом има мастор рибари тука, може да се намери и БГ Казановата сред рибарското войнство, така че според мен правилно се е сетил да излупа темата тук у форума. :lol: С жените е като с рибите бе, начинаещия рибар първо се учи как да слага чревия, как се прави монтаж, после се почва едно лудо изтърване на рибите, та минава време дорде се отрака и почне да пуска репортажи с добра слука, не е ли тъй? Същата история с жените - харесаш някоя мацка, омекнат ти колнете, после се почва една луда любов с Мара Шепова, идва момента да постнеш темата в Нарибата и току след някой и друг месец се похвалиш с първия улов на някоя мацка. Както се казва рибар се става с постоянство, търпение и много ходене за риба, ами не е ли същото с жените , питам аз? :drinkers:
По-голям шаран от рибаря няма...
New fish
новобранец
новобранец

Мнение от New fish »

GODzillata написа:
New fish написа:...имах и аз такова влюбване, двустранно, с човек отдалеч, ...
Aз си мислех, че с някоя жена, а ти пък с човек...! :mrgreen: :wink:
Ами като съм жена, вариантите ми са само с човек, естествено! :)
...
Интересно ми е какво се случва с любимата - дали момчето вече я е заговорило, дали са си разменили снимки, координати... :)
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:? То щом не се обажда....може и да я е забравил вече и да гледа за нещо ново и по-младо :wink: :idea:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
niki1010
новобранец
новобранец

Мнение от niki1010 »

hahahaha написа:. Иначе аз ще продължа да пробвам пък каквото стане. :roll: :roll:
Пич един акъл от мене-не си струва за два пръста препикано месо да се абиш толкова :wink:
Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Радо Троев »

да ве, дейба тез черва :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”