Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

След срещата
Модератор: sapuna
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: 555
saksi написа:Айде Иво ,не се ли наспа бре.Айде ,че темата много бързо заспа

А и Иван от Клисура не дава мнения ......нещо да не го обидихме! Лично мен тоз човек ме зареди с полужителна енергия ....... някакакси много автентичен българин, запазен от комерсиалния свят

Последно промяна от AL KAPONE на Вто Юни 12, 2007 8:17 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- вече хвърля и на тежко
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Съжелявам, че не не мога да напиша тема , но днес пътувах Русе - София ходих по болници и нямам никакво време.
Някой да пусне снимки на първата ми риба че май само с моя апарат я няма снимана.
С рибаря разбихме няколко мита от модерното шаранджийство.
Мястото беше добро за риболов единствения проблем беше тая
неебателняа сган от Пловдив с надуваемите лодки и джиповете.
Да се издавите и никой да не ви намери свине безобразни
Рибата тръгна още в неделя вечерта , след като се изнесоха новобогатшчетата.
Та мисълта ми е не отписвайте язовира , просто за съжаление бяхме близо до такава измет безподобна, недорасла.
Благодарности на всички колеги за доброто прекарване
А и да уточня , че без помоща на Snegk (Илия) нямаше да го има първия амур, човека си рискува пръстите за да извади рибата, за нея не сме ползвали въдица и макара, само с ръце и лодката , просто беше уплела всичко.
Някой да пусне снимки на първата ми риба че май само с моя апарат я няма снимана.
С рибаря разбихме няколко мита от модерното шаранджийство.
Мястото беше добро за риболов единствения проблем беше тая
неебателняа сган от Пловдив с надуваемите лодки и джиповете.
Да се издавите и никой да не ви намери свине безобразни
Рибата тръгна още в неделя вечерта , след като се изнесоха новобогатшчетата.
Та мисълта ми е не отписвайте язовира , просто за съжаление бяхме близо до такава измет безподобна, недорасла.
Благодарности на всички колеги за доброто прекарване

А и да уточня , че без помоща на Snegk (Илия) нямаше да го има първия амур, човека си рискува пръстите за да извади рибата, за нея не сме ползвали въдица и макара, само с ръце и лодката , просто беше уплела всичко.
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: 555
Тук съм бе момчетаANGEL 123 написа:saksi написа:Айде Иво ,не се ли наспа бре.Айде ,че темата много бързо заспаМисля, че мъчи публиката умишлено!
Нали знаеш на концерт приди да излезе да пее звездата пускат няколко треторазрядни банди да подгряват
и тука случая ми намирисва да е такъв!
А и Иван от Клисура не дава мнения ......нещо да не го обидихме! Лично мен тоз човек ме зареди с полужителна енергия ....... някакакси много автентичен българин, запазен от комерсиалния свят

Аз казах още преди това чи ще съм там за купона. Някои със успехите си успяха да вдигнат адреналина на всички. ЕЕееей много е важна тръпкатаот улавянето на големи рибоци.

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- ribarq
- сериозен играч
Сега се поразрових и намерих още снимки с рибоците

ето и как последното рибе се опитваше да избяга ...

ето и колегата в следобедните часове в неделя с какво се занимаваше

ето и сценката със надпреварата с лодки
:):)

немога да пропусна рибарката в действие...

ето и няколко снимки от последната вечер

ето така загрявахме,че и вечерта си беше студенко
ще оставя малко снимки и за друг ден
[/img]

ето и как последното рибе се опитваше да избяга ...

ето и колегата в следобедните часове в неделя с какво се занимаваше

ето и сценката със надпреварата с лодки

немога да пропусна рибарката в действие...

ето и няколко снимки от последната вечер

ето така загрявахме,че и вечерта си беше студенко

ще оставя малко снимки и за друг ден

- ribarq
- сериозен играч
аз ще се заема с отговора вместо ивак-щото аз я видях бялата, Приятела ми Антон хващаше каракуда на торен червей -слагаше по 2-3 тлъсти ,(след обилна захранка от гранули и други работи )и надвечер кам 8 и 9 часа последва дръпване на пръта към водата, всички бяхме около масата ( става въпрос за плувката която беше на стойката на брега ) Антон изтича и почна да навърта жилнатската, пръта се огъваше и огъваше докато не докара рибата на брега( всички му се смехме понеже си мислихме ч е е някоя каракуда оплела се във тревите ) но с последния си плясък се видя че е бяла риба-поне аз я видях цялата , на око около кило и половина или 2 немога да определя с точност ! изпляска и скъса---- и се получи "Извинявай от Митко Щерев и брат му Кофти от Провадия "Troli написа:Евала,Ивак!Не си случаен!Поумнял си,по-добре да строшиш рибите от колкото,колата или лодката!![]()
Ходи си купи по-голям кеп,бе ей!
![]()
Амурите са екстра-класа!Има и двойно по-големи,а и 30кг.толстолоби!Как разбра,че ти е скъсала бяла риба?Ако,не е тайна?
![]()