След срещата

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: 555

Мнение от AL KAPONE »

saksi написа:Айде Иво ,не се ли наспа бре.Айде ,че темата много бързо заспа :wink:
:lol: Мисля, че мъчи публиката умишлено! 8) Нали знаеш на концерт приди да излезе да пее звездата пускат няколко треторазрядни банди да подгряват :wink: и тука случая ми намирисва да е такъв! :wink:

А и Иван от Клисура не дава мнения ......нещо да не го обидихме! Лично мен тоз човек ме зареди с полужителна енергия ....... някакакси много автентичен българин, запазен от комерсиалния свят :D
Последно промяна от AL KAPONE на Вто Юни 12, 2007 8:17 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Хаиде бе Ивак :lol: :lol: :lol: всеки чака-твоята тема :lol: :lol: дай,дай да видим какво стана :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Съжелявам, че не не мога да напиша тема , но днес пътувах Русе - София ходих по болници и нямам никакво време.

Някой да пусне снимки на първата ми риба че май само с моя апарат я няма снимана.

С рибаря разбихме няколко мита от модерното шаранджийство.

Мястото беше добро за риболов единствения проблем беше тая
неебателняа сган от Пловдив с надуваемите лодки и джиповете.
Да се издавите и никой да не ви намери свине безобразни

Рибата тръгна още в неделя вечерта , след като се изнесоха новобогатшчетата.

Та мисълта ми е не отписвайте язовира , просто за съжаление бяхме близо до такава измет безподобна, недорасла.

Благодарности на всички колеги за доброто прекарване :D
А и да уточня , че без помоща на Snegk (Илия) нямаше да го има първия амур, човека си рискува пръстите за да извади рибата, за нея не сме ползвали въдица и макара, само с ръце и лодката , просто беше уплела всичко.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ivak написа:.Някой да пусне снимки на първата ми риба че май само с моя апарат я няма снимана.
Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Етоя въпросната риба.Не я пусках досега до като Ивака не разреши.Той заслужава аплодисменти за успешния и настоятелен риболов.
Изображение
Ивака и неговия приятел Емо са една страхотна компания. :wink:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: 555

Мнение от ivan_yo »

ANGEL 123 написа:
saksi написа:Айде Иво ,не се ли наспа бре.Айде ,че темата много бързо заспа :wink:
:lol: Мисля, че мъчи публиката умишлено! 8) Нали знаеш на концерт приди да излезе да пее звездата пускат няколко треторазрядни банди да подгряват :wink: и тука случая ми намирисва да е такъв! :wink:

А и Иван от Клисура не дава мнения ......нещо да не го обидихме! Лично мен тоз човек ме зареди с полужителна енергия ....... някакакси много автентичен българин, запазен от комерсиалния свят :D
Тук съм бе момчета :wink: Чета. Гледам снимките с големите риби , драго ми става ама още по-драго ми е чесе запознах с толкова млади момчета мераклий. Е най драго ми става когато гледам трапезата и всички ви окол нея.

Аз казах още преди това чи ще съм там за купона. Някои със успехите си успяха да вдигнат адреналина на всички. ЕЕееей много е важна тръпкатаот улавянето на големи рибоци. :wink: БЛАГОДАРЯ ВИ за тези мигове.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ей го и батко беееееееееее.....

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Сега като чета , за Ивайло и Илия , мога да кажа само едно - отсрамихте всички ни !!!
Пък Иван и Бък си бяха колорита на групата .
Айде Ванката се обади , ама се чудя защо още Бък мълчи ... ?
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Айде бе хора,що ни мъчите ? Такова преживяване ми се ще и наистина ви се кефя,че си праите кефа.Давайте фотото,че да се накефим и да се надъхаме за нови излети па макар и по силни да са!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ами виж в галериите ни ...
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Нещо не схващам кви снимки чакат всички.Че то досега всичко е показано. :lol:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Ами чакаме на иво амурите,но щом няма друго ,добре.Просто останах с впечатление ,че ще има яко фото,не че показаното е малко!!!!!!!!Моля за извинение ако съм досадил с желанието си да гледам класика. :partyman:
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Troli

Мнение от Troli »

Евала,Ивак!Не си случаен!Поумнял си,по-добре да строшиш рибите от колкото,колата или лодката! :wink: :D Ходи си купи по-голям кеп,бе ей! :roll: :shock: Амурите са екстра-класа!Има и двойно по-големи,а и 30кг.толстолоби!Как разбра,че ти е скъсала бяла риба?Ако,не е тайна? :roll: :wink:
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Сега се поразрових и намерих още снимки с рибоците
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
ето и как последното рибе се опитваше да избяга ...
Изображение
ето и колегата в следобедните часове в неделя с какво се занимаваше
Изображение

ето и сценката със надпреварата с лодки :):):)
Изображение

немога да пропусна рибарката в действие...
Изображение
ето и няколко снимки от последната вечер :)
Изображение
ето така загрявахме,че и вечерта си беше студенко :)
Изображение
ще оставя малко снимки и за друг ден :D :D :D [/img]
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Troli написа:Евала,Ивак!Не си случаен!Поумнял си,по-добре да строшиш рибите от колкото,колата или лодката! :wink: :D Ходи си купи по-голям кеп,бе ей! :roll: :shock: Амурите са екстра-класа!Има и двойно по-големи,а и 30кг.толстолоби!Как разбра,че ти е скъсала бяла риба?Ако,не е тайна? :roll: :wink:
аз ще се заема с отговора вместо ивак-щото аз я видях бялата, Приятела ми Антон хващаше каракуда на торен червей -слагаше по 2-3 тлъсти ,(след обилна захранка от гранули и други работи )и надвечер кам 8 и 9 часа последва дръпване на пръта към водата, всички бяхме около масата ( става въпрос за плувката която беше на стойката на брега ) Антон изтича и почна да навърта жилнатската, пръта се огъваше и огъваше докато не докара рибата на брега( всички му се смехме понеже си мислихме ч е е някоя каракуда оплела се във тревите ) но с последния си плясък се видя че е бяла риба-поне аз я видях цялата , на око около кило и половина или 2 немога да определя с точност ! изпляска и скъса---- и се получи "Извинявай от Митко Щерев и брат му Кофти от Провадия " :):):):):) та това е за бялата риба :):):):):):)
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”