Избор на язовир за НСреща#2

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Re: За срещата

Мнение от Mitak »

и на мен ми се ходи на Дунав има удобни места но южняците ще сме прецакани щото това са си два дена път един на отиване и един на връщане на мен лично Жребчево ми е на същите километри но е по-добрия избор защото е горе-долу в центъра на родинат... Хубаво ще е да има друга тема кадето 100% сигурните да се записват така и организацията ще е по-добра.. според мен най-добре ще е всички да се разположат на едно място за да се видим опознаем в крайна сметка аз ако дойда ще е главно за това.. Риболова си е риболов но най-важното е да сме заедно и после да няма коментари като след миналата среща "и аз бях там ама на еди кое си място в ляво от дървото и не ви се обадих щото сте много далече"... Апел към колегите подтиснет тръпката оставете въдиците и нека сме заедно поне край лагагерния огън има много неща за обсъждане коментиране и най-вече там ще ви чакат нови приятели..
Изображение
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Прав си адаш (Дупница), наистина едно от нещата заради които беше избран яз. Жребчево за срещата е това , че си е почти в центъра на картата . На едни ще е по - близо , на други ще ни е по - далеч , но няма как. Където и да я направим срещата , проблема "километри" ще го има , просто Жребчево е като че ли е най-удобен .
Нека и тази да бъде там , пък като се видим , на място да решим къде ще е следващата .
Просто за среща на национално ниво може би това е най - удобният язовир за всички ни , това беше и идеята на Ванката Йо и на другите колеги , които се бяха постарали да сложим началото и вече да сме пред прага на втората среща !!!
Сега към другият адаш (от Горна ... ), то май за "едно магаре" адаши се събрахме , и остава да ни намерят каручка , та какво стана с Радистчето , да не му "истина" мерака , той си е готов отвсякъде за нашите "щуротий", то има време може някой да се навие , виждаш при мен как е , Кака няма нужда от убеждаване , че даже си води и кучето ... !
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”