Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Re: Зарган 2011
Aбе Боцмане,голяма навалица е там ,слез 30-40 км по на юг да видиш каква разлика-и риба бол и по малко хораБоцмана написа:Браво бе Стани!
Освен зарганска и гъбена градинка си намерил![]()
Тази сутрин на Германката за мен бе по-зле от вчера

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Понеделник, на Слънчев ден- 58 риби (6 каиша) за цял ден, а вторник, пак за цял ден- пред Рубин - на плочите - 46 риби (2 каиша).....днес - пак за цял ден - 6 риби ( 0 каиша) и една кая - изключително тегава работа....мъка....утре пак ще се пробва (докато свърши отпуската)......
Не знам дали при всички е така, но за да вляза във форума и да успея да напиша нещо, понякога правя до 20 опита и ми писва да се мъча.....въобще и тука мъка
Не знам дали при всички е така, но за да вляза във форума и да успея да напиша нещо, понякога правя до 20 опита и ми писва да се мъча.....въобще и тука мъка

0885022272 / 0885897615
Да,ама не съм отпускар като вас.bat stani68 написа: Aбе Боцмане,голяма навалица е там ,слез 30-40 км по на юг да видиш каква разлика-и риба бол и по малко хора
-
- ще става разбирач
И за мен такаБоцмана написа:Браво бе Стани!
Освен зарганска и гъбена градинка си намерил![]()
Тази сутрин на Германката за мен бе по-зле от вчера

Забравих да добавя,че има раздвижване на плажа-за 3-4 часа се правят по10-15 бр.

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Забравих да добавя,че има раздвижване на плажа-за 3-4 часа се правят по10-15 бр.
[/quote]
тенкю Димитре за инфото -2 дни си давам почивка да свърша някоя др работа

тенкю Димитре за инфото -2 дни си давам почивка да свърша някоя др работа

- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес до обед на Германката - 19 броя.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Че браво бе -значи и там е дало добре!!Пак ли беше манифестация хахах?kkiryazov написа:Днес до обед на Германката - 19 броя.

- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Че даде, даваше по някоя риба регулярно. Но като задуха и приключихюе. Протата се представиха по-добре, но нали са си прота. Признал съм ги.
Колкото до манифистацията. Каквото беше във вторник, никога не съм виждал толкова хора там 

-
- ще става разбирач
От ляво на дясно:БорисК,Кирязов,моя милост, Карид,strhadjiev от варна(гост),заменен на полувремето от gogobogo,Боцмана и още2-3 нефорумни лица +cecodevila -туй бяхме на голямата скала.Надясно още толкова
Нали сме възпитани,не се ругахме много 

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Днес на Оазис двама 40бр. Към обяд задуха и си бихме камшика.Ама само ка4ествени заргани. След обяд пробвахме и след Агалината по на завет ама ядец.Нямахме и удар. Та така хаиде наздраве. 

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Понеже ЛС-тата не работят.... къде е това "Оазис", колега?vanko h написа:Днес на Оазис двама 40бр. Към обяд задуха и си бихме камшика.Ама само ка4ествени заргани. След обяд пробвахме и след Агалината по на завет ама ядец.Нямахме и удар. Та така хаиде наздраве.

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Божидар Стойков написа:Понеже ЛС-тата не работят.... къде е това "Оазис", колега?vanko h написа:Днес на Оазис двама 40бр. Към обяд задуха и си бихме камшика.Ама само ка4ествени заргани. След обяд пробвахме и след Агалината по на завет ама ядец.Нямахме и удар. Та така хаиде наздраве.
Оазис е след Лозенец колега
хахахахаха класика това да не е бил мача за суперкупата бре - така като гледам само звезди сте били. цецо явно още не е започнал работа ама то има ли смисъл да се почва бачкане по време на зарганския. Даже мога да предположа как е вървяло калсирането - 1. Цецо - той има класически резултати на Германката поне с такова впечатление останах лятото като бяхме на сафрид на нефтеното, Митака го е следвал отблизо с Боцмана и Кирязов хихихихи.За Гого-Бого рабрах, че е закрил зарганския и ще ходи вече само на речен след този злополучен ден. Това ще е сигурно до следващата седмица ама карай.onzinasi написа:От ляво на дясно:БорисК,Кирязов,моя милост, Карид,strhadjiev от варна(гост),заменен на полувремето от gogobogo,Боцмана и още2-3 нефорумни лица +cecodevila -туй бяхме на голямата скала.Надясно още толковаНали сме възпитани,не се ругахме много
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Ейййй, пак изтървах купона
Аз пък днес /сряда/ бях на друг митинг - на плажа /бургаския/ от 10.00 до към 14.00 около 15 зарганета, след това спря и дойдоха ла*нарките
, които ме изгониха набързо...