BG Рибалка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: BG Рибалка

Мнение от dunavski »

Някой ще ми даде ли линк към трейнера, че линка от първата страница неще да ми го отваря.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Играта нещо се бъгва и забива когато закача някоя риба и я извадя израта забива и се затваря !!!!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Koriolan
новобранец
новобранец

Мнение от Koriolan »

gogen написа:Аз я изтеглих ама нещо не тръгва. :oops: Пише "Unable to find a version of the runtime to run this application."

Ако някои знае какво трябва да направя за да тръгне нека да пише.

Поздрави!
И при мен бе така - първоначално пробвах с новата версия на нет. фреймуърка. оправи се и играта потегли като инсталирах по-стара версия на фреймуърка - 2.0 и преинсталирах ДайректХ :)
дано да помогне при теб!
boxline
новобранец
новобранец

Мнение от boxline »

Свалих го вече, но не се справя добре. Какво ще правя с този?
Аватар
didogen
новобранец
новобранец

Мнение от didogen »

Пробвайте, като инсталирате първо Русская Рыбалка 3 - http://download.rus-fishsoft.ru/downloa ... upFull.exe и след това подкарайте BG Риболов. Мисля, че Русская Рыбалка 3 или Русская Рыбалка 2 инсталира необходимите файлове за да тръгне играта. Пробвайте, може и да стане.
Аз знам, че нищо не знам.
Сократ
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Здравейте,отдавна не бях я опитвал играта,сега ми се играе,исках да я инсталирам,първо си инсталирах руската версия 3,и после опитвах тази ама нещо не иска да тръгне?Дали ще може някой да помогне.
Аватар
didogen
новобранец
новобранец

Мнение от didogen »

drebens написа:Здравейте,отдавна не бях я опитвал играта,сега ми се играе,исках да я инсталирам,първо си инсталирах руската версия 3,и после опитвах тази ама нещо не иска да тръгне?Дали ще може някой да помогне.
Обясни повече за проблема. Давали ти някакво съобщение? Русская Рыбалка 3 тръгва ли? Възможно е да нямаш инсталирани Microsoft .NET Framework 3.5 и DirectX 9.0c Redistributable (August 2009) на които линка се намира на първа страница, особено ако си преинсталирал Windows.
Сократ
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Руската си тръгва и сеиграе идеално,ама българската си ми е на сърце.Като я отворя бг и ми излиза някакво съобщение че не работи или нещо от рода.
Аватар
didogen
новобранец
новобранец

Мнение от didogen »

Изтегли тази от първа страница и пробвай с нея.
Сократ
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Не става,всичко изтеглих и инсталирах,като я стартирам и ми излиза прозорче че симулатора не работи :twisted:
Аватар
didogen
новобранец
новобранец

Мнение от didogen »

BG Ribolov: http://dox.bg/files/dw?a=c12ebbf3af
BG Klevalka: http://dox.bg/files/dw?a=ee1f5264a2
Maps: http://dox.bg/files/dw?a=a4ea73cf37
Това е преработената от Спас игра, но с добавени нови 14 бази. Сменени са и звуците и някои други неща. Играта е стабилна и върви. Много рядко дава грешка и предлага да продължиш или да се затвори играта. Даваш и да продължи и няма никакъв проблем. Това се дължи от грешка, възникнала от побългаряването на играта. Локациите в базите не са реални и може би на някой няма да се харесат. В папката на играта се намира RF2MapEditor.exe – това е редактор за бази. При стартиране издава, че има грешка в региона, натискате „ОК“ и редактора тръгва без проблем. С редактора можете да редактирате и създавате нови бази. В Maps са файловете на 14-те бази създадени от мен.
ВАЖНО: При създаване на нова или редактиране на стара база, при експортирането и в играта е необходимо да експортирате и всички допълнителни бази, защото в противен случай ще бъдат изтрити от играта. По този начин можете да премахнете бази които не Ви харесват. Това не важи за базите създадени от Спас. Можете да редактирате бази създадени от този редактор.
Надявам се, че ако някой направи нова база или оптимизира стара, ще я качи във форума.
Сократ
Аватар
grigorov90
новобранец
новобранец

Мнение от grigorov90 »

Колеги, тъй като играя сравнително отскоро тази игра, ще бъде ли проблем някои да ми обясни как мога да си вкарам новите 14 локации към предната версия на играта която аз имам (2.0.1.30) без да си загубя профила. Благодаря Ви предварително!
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

тцъ ,няма да я свалям , че миналата зима , я изкарах пред компа- дърпах анаконди по 500- 600 кг и крокодили . не ви я препоръчвам мн е зарибяваща :finga:
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Аватар
didogen
новобранец
новобранец

Мнение от didogen »

grigorov90 написа:Колеги, тъй като играя сравнително отскоро тази игра, ще бъде ли проблем някои да ми обясни как мога да си вкарам новите 14 локации към предната версия на играта която аз имам (2.0.1.30) без да си загубя профила. Благодаря Ви предварително!
По лесно ще ти бъде, ако разархивираш този вариант на играта и от стария вариант на играта си копираш профила, който се намира в папка BG_Ribolov\Profiles\Offline и след това го поставиш на същото място в новия вариант.
Сократ
Аватар
didogen
новобранец
новобранец

Мнение от didogen »

Помоща за RF2MapEditor.exe се намира в папка BG_Ribolov/Help/editor.html в играта. Спас се е потрудил да го преведе на български.
Сократ
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”