Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: BG Рибалка
Някой ще ми даде ли линк към трейнера, че линка от първата страница неще да ми го отваря.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Играта нещо се бъгва и забива когато закача някоя риба и я извадя израта забива и се затваря !!!!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

И при мен бе така - първоначално пробвах с новата версия на нет. фреймуърка. оправи се и играта потегли като инсталирах по-стара версия на фреймуърка - 2.0 и преинсталирах ДайректХgogen написа:Аз я изтеглих ама нещо не тръгва.Пише "Unable to find a version of the runtime to run this application."
Ако някои знае какво трябва да направя за да тръгне нека да пише.
Поздрави!

дано да помогне при теб!
Пробвайте, като инсталирате първо Русская Рыбалка 3 - http://download.rus-fishsoft.ru/downloa ... upFull.exe и след това подкарайте BG Риболов. Мисля, че Русская Рыбалка 3 или Русская Рыбалка 2 инсталира необходимите файлове за да тръгне играта. Пробвайте, може и да стане.
Аз знам, че нищо не знам.
Сократ
Сократ
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здравейте,отдавна не бях я опитвал играта,сега ми се играе,исках да я инсталирам,първо си инсталирах руската версия 3,и после опитвах тази ама нещо не иска да тръгне?Дали ще може някой да помогне.
Обясни повече за проблема. Давали ти някакво съобщение? Русская Рыбалка 3 тръгва ли? Възможно е да нямаш инсталирани Microsoft .NET Framework 3.5 и DirectX 9.0c Redistributable (August 2009) на които линка се намира на първа страница, особено ако си преинсталирал Windows.drebens написа:Здравейте,отдавна не бях я опитвал играта,сега ми се играе,исках да я инсталирам,първо си инсталирах руската версия 3,и после опитвах тази ама нещо не иска да тръгне?Дали ще може някой да помогне.
Сократ
Сократ
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Руската си тръгва и сеиграе идеално,ама българската си ми е на сърце.Като я отворя бг и ми излиза някакво съобщение че не работи или нещо от рода.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не става,всичко изтеглих и инсталирах,като я стартирам и ми излиза прозорче че симулатора не работи 

BG Ribolov: http://dox.bg/files/dw?a=c12ebbf3af
BG Klevalka: http://dox.bg/files/dw?a=ee1f5264a2
Maps: http://dox.bg/files/dw?a=a4ea73cf37
Това е преработената от Спас игра, но с добавени нови 14 бази. Сменени са и звуците и някои други неща. Играта е стабилна и върви. Много рядко дава грешка и предлага да продължиш или да се затвори играта. Даваш и да продължи и няма никакъв проблем. Това се дължи от грешка, възникнала от побългаряването на играта. Локациите в базите не са реални и може би на някой няма да се харесат. В папката на играта се намира RF2MapEditor.exe – това е редактор за бази. При стартиране издава, че има грешка в региона, натискате „ОК“ и редактора тръгва без проблем. С редактора можете да редактирате и създавате нови бази. В Maps са файловете на 14-те бази създадени от мен.
ВАЖНО: При създаване на нова или редактиране на стара база, при експортирането и в играта е необходимо да експортирате и всички допълнителни бази, защото в противен случай ще бъдат изтрити от играта. По този начин можете да премахнете бази които не Ви харесват. Това не важи за базите създадени от Спас. Можете да редактирате бази създадени от този редактор.
Надявам се, че ако някой направи нова база или оптимизира стара, ще я качи във форума.
BG Klevalka: http://dox.bg/files/dw?a=ee1f5264a2
Maps: http://dox.bg/files/dw?a=a4ea73cf37
Това е преработената от Спас игра, но с добавени нови 14 бази. Сменени са и звуците и някои други неща. Играта е стабилна и върви. Много рядко дава грешка и предлага да продължиш или да се затвори играта. Даваш и да продължи и няма никакъв проблем. Това се дължи от грешка, възникнала от побългаряването на играта. Локациите в базите не са реални и може би на някой няма да се харесат. В папката на играта се намира RF2MapEditor.exe – това е редактор за бази. При стартиране издава, че има грешка в региона, натискате „ОК“ и редактора тръгва без проблем. С редактора можете да редактирате и създавате нови бази. В Maps са файловете на 14-те бази създадени от мен.
ВАЖНО: При създаване на нова или редактиране на стара база, при експортирането и в играта е необходимо да експортирате и всички допълнителни бази, защото в противен случай ще бъдат изтрити от играта. По този начин можете да премахнете бази които не Ви харесват. Това не важи за базите създадени от Спас. Можете да редактирате бази създадени от този редактор.
Надявам се, че ако някой направи нова база или оптимизира стара, ще я качи във форума.
Сократ
Сократ
- grigorov90
- новобранец
Колеги, тъй като играя сравнително отскоро тази игра, ще бъде ли проблем някои да ми обясни как мога да си вкарам новите 14 локации към предната версия на играта която аз имам (2.0.1.30) без да си загубя профила. Благодаря Ви предварително!
- mitiogt
- ще става разбирач
тцъ ,няма да я свалям , че миналата зима , я изкарах пред компа- дърпах анаконди по 500- 600 кг и крокодили . не ви я препоръчвам мн е зарибяваща 

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
По лесно ще ти бъде, ако разархивираш този вариант на играта и от стария вариант на играта си копираш профила, който се намира в папка BG_Ribolov\Profiles\Offline и след това го поставиш на същото място в новия вариант.grigorov90 написа:Колеги, тъй като играя сравнително отскоро тази игра, ще бъде ли проблем някои да ми обясни как мога да си вкарам новите 14 локации към предната версия на играта която аз имам (2.0.1.30) без да си загубя профила. Благодаря Ви предварително!
Сократ
Сократ
Помоща за RF2MapEditor.exe се намира в папка BG_Ribolov/Help/editor.html в играта. Спас се е потрудил да го преведе на български.
Сократ
Сократ