Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от topsoft »

В интерес на истината, човека каза, че ползва щеката за ориентир къде храни и там да мята фидера. Друг е въпроса, че на това место това хич не е нужно ;)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Не знам защо вобще написах тази тема,не съм предполагал че ще почнат нападки кой колко уловил и кой колко взел,Колега Наско мисля че не е редно да нападаш човека,зел, зел всеки сам си преценява.Дай да вземем тройкаджиите които бяха на вира,ти да видиш какво отнесоха те.
Нападаме се безпричинно после се сърдиме защо не се пише по форумите къде какво е било.

П.П. Моля колегите с това, дискусията по този въпрос да приключи,за да може и други колеги да напишат къде и какво за по реката.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

lybaka2 написа:
ribolovcho написа:Аз да кажа и моето мнение -че "състезателя със щеката" изхвърля 30 кг. захранка,хвана 20 кила риба и не пусна нито едно рибенце обратно..На всичко от горе ловеше и на фидер..Че нали на река се ловеше само със една въдица.. НЕ че със щеката хвана нещо /3-4 риби/
Колега "ribolovcho" като се видим другия път на вира ела да ти покажа защо ми стои щеката във водата и колко риби съм прибрал,а за всички други които не са били там да поясня хвърлих точно 2 кила " река" смесени с още толкова бисквита и си хванах 13 скубара и 2 морунажа които бяха изядени още вечерта от мен и моите саотборници.

Колега не знам как ще ми обясниш по точно какво ти е правила щеката във водата..но ти обещавам че ще имаш тази възможност ..:) Тва като заплаха ли да го приемам...или как..
Просто констатирах начина ти на риболов и рибата която си прибрал..Че има тройкаджий има но
на мен ми писна да ходя и да плащам актове по съдилищата..Ти като си ги видял и си толкова ..
бабаит защо не отиде да им обясниш колко си прав ..поне аз не видях тройкаджийте да ловят нещо кой знае какво..една -две риби.Но инфо вече от този вир ти обещавам че няма да получиш
повече ,а питаш ли какво ни правят със жълтопепи за репортажите които пускаме от време на време.След събитията напоследък по повод на селяните положението се промени коренно ..
инфо вече само през крив макарон...Аз лично ще се погрижа това да не стане..
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

lybaka2 написа:
naskobo написа:
lybaka2 написа:,,, и си хванах 13 скубара и 2 морунажа които бяха изядени още вечерта от мен и моите саотборници.
13 "скУбара"+2 морунажа= поне 7 кг. месо=бракониерство, без значение дали си ги изял сам или със "сАотборниците" :evil:

Което за жалост е практика, а не изключение, но във форума не приветстваме( някои поне на думи) бракониерството във всичките му проявления!
Много големи ги изкара тия риби, де да беше така.

Точно така беше скобарите са между 500 грама и килограм и нещо..като от твойте имаше поне 4-5 по около килограм..Нормата я знаеш каква е /състезател си поне така се изказа/ трюмчето също ..просто не мога да
разбера едно..Защо поне не си мълчиш а задаваш отговори.Докато има глупаци да ви дават инфо ще има и тарикати които да ловят и да не пускат.
Изображение
Най добрите са тук
lapinata
новобранец
новобранец

Мнение от lapinata »

Понеже ми стана много интересна тази дискусия,та да попитам колегата риболовчо.Заедно си пиеш питието с колегите тройкаджии,а нападаш некой който е ловил на въдица.Да не би ти да си пускал риба на реката,поне никъде по форума да си пуснал такава снимка.Бре да му се невиди,ти ли си най големия онбашия на този вир та пускаш такива изказвания.В едно друго твое мнение прочетох че некой ти изкоренил варбичките и си немало да пускаш повече репортажи.Ако ме питаш мене направо си махни регистрацията от този форум,че хора като тебе прават всичките дрязги тук.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

lapinata написа:Понеже ми стана много интересна тази дискусия,та да попитам колегата риболовчо.Заедно си пиеш питието с колегите тройкаджии,а нападаш некой който е ловил на въдица.Да не би ти да си пускал риба на реката,поне никъде по форума да си пуснал такава снимка.Бре да му се невиди,ти ли си най големия онбашия на този вир та пускаш такива изказвания.В едно друго твое мнение прочетох че некой ти изкоренил варбичките и си немало да пускаш повече репортажи.Ако ме питаш мене направо си махни регистрацията от този форум,че хора като тебе прават всичките дрязги тук.

Ти пък как разбра за 12 часа кой прави дразгите тук ...и какви сними съм пускал-..бих те посъветвал ако искаш да ти стане интересно да почетеш някоя друга тема от форума и не почваш още от първото си мнение да даваш акъл на хората..Също така ако си махнеш буквата р от ника
ще се получи нещо доста интересно...
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
mavara76
новобранец
новобранец

Мнение от mavara76 »

ribolovcho написа:
lapinata написа:Понеже ми стана много интересна тази дискусия,та да попитам колегата риболовчо.Заедно си пиеш питието с колегите тройкаджии,а нападаш некой който е ловил на въдица.Да не би ти да си пускал риба на реката,поне никъде по форума да си пуснал такава снимка.Бре да му се невиди,ти ли си най големия онбашия на този вир та пускаш такива изказвания.В едно друго твое мнение прочетох че некой ти изкоренил варбичките и си немало да пускаш повече репортажи.Ако ме питаш мене направо си махни регистрацията от този форум,че хора като тебе прават всичките дрязги тук.

Ти пък как разбра за 12 часа кой прави дразгите тук ...и какви сними съм пускал-смешник..бих те посъветвал ако искаш да ти стане интересно да почетеш някоя друга тема от форума и не почваш още от първото си мнение да даваш акъл на хората..Също така ако си махнеш буквата р от ника
ще се получи нещо доста интересно...
ами ти сега -не обиждаш-другите, а теб като те обидиха ревеш като мома :?:
Изображение

всички рибки плуват само пържените не Изображение Изображение
porojanov
новобранец
новобранец

Мнение от porojanov »

Само ги споменава те Тройкаджиите, ами всички имате телефони - па звънете... където трябва?!
porojanov
новобранец
новобранец

Мнение от porojanov »

0887 212 381 ИАРА - Плевен
064/ 804 325
Аватар
mavara76
новобранец
новобранец

Мнение от mavara76 »

porojanov написа:0887 212 381 ИАРА - Плевен
064/ 804 325
и чичо -Кожохаров-идва и ги прави на -дреб,няма да посмеят да ловят повече на троики :wink:
Изображение

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

naskobo написа:
lybaka2 написа:,,, и си хванах 13 скубара и 2 морунажа които бяха изядени още вечерта от мен и моите саотборници.
Ето какво било състезателен дух-да си опънеш щеката за ориентир,а после да препържиш арматурата със момчетата. :D
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

porojanov написа:Само ги споменава те Тройкаджиите, ами всички имате телефони - па звънете... където трябва?!

Колега а ти защо мислиш че не сме звънели..само че нямат бензин хората.../така казват/
правили са проверки няколко но ефекта е никакъв..Стъмни ли се те пак идват..и така
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
mavara76
новобранец
новобранец

Мнение от mavara76 »

ribolovcho написа:
porojanov написа:Само ги споменава те Тройкаджиите, ами всички имате телефони - па звънете... където трябва?!

Колега а ти защо мислиш че не сме звънели..само че нямат бензин хората.../така казват/
правили са проверки няколко но ефекта е никакъв..Стъмни ли се те пак идват..и така
ако е във Плевенско -ми кажи,пък да видим дали няма да има актове
Изображение

Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Ти по добре съдеиствай за токаджийте да хванем те са по големия проблем..а после и другите
има няколко бандити които таковаха майките на рибата
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
mavara76
новобранец
новобранец

Мнение от mavara76 »

ribolovcho написа:Ти по добре съдеиствай за токаджийте да хванем те са по големия проблем..а после и другите
има няколко бандити които таковаха майките на рибата
кажи къде -то така на сляпо-къде да се хване-- :?:
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”