Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
Mi7chell ти поне си в час и знаеш че заргана никога не скача право нагоре а и когато е на пасаж скачат всички в една посока а сега се пръскаха в кръг,хишник не се видя но по пътя на логиката
няма какво да е освен (ще цитирам Чурулика)на ТАЛИБАНА татко му

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- Motorski
- ще става разбирач
Един чичко до мене върза блесна след бомбардата, ама по-скоро затърмъчи едно зизи, отколкото да хване мистериозния "татко".

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Между другото това не беше Калиакра, а Роял Еленаdobria1 написа:да но снимката не стана с настройките се омотахMotorski написа:dobria1 написа: тъй, тъй, имам чувството, че нарочно скачаше да ни дразни, мноооооого риба... ти ли на тръгване от вълнолома снима на морска гара платнохода?

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ще ти помахаме за слукаfelippemassa написа: Утре 6 часа ще съм там и ще те потърся ако си на вълнолома.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ще ти бъда благодарен. А имам една идеяКИРО написа:Ще ти помахаме за слукаfelippemassa написа: Утре 6 часа ще съм там и ще те потърся ако си на вълнолома.

- КИРО
- Обратна връзка:
Добре ве,като минавам,ще пусна двама трима водолази,felippemassa написа:Ще ти бъда благодарен. А имам една идеяти ще гониш заргана с лодката към мен
да ви я закачат.И без това и те са без работа сега.

да се отчета и аз:
Вчера (неделя) тръгване 5.30 сутринта и направо на Царево след завода.Резулта беше 2 заргана и доста дракони.Решихме да се върнем малко и отидохме на Германката там бяхме около 9.30 резултата 4 добри зизита и 10 платерини на бомбарда.Към 10.30-11.00 минаха няколко красиви делфина и риболова приключи. До 13.00 нямаше и удър.
Вчера (неделя) тръгване 5.30 сутринта и направо на Царево след завода.Резулта беше 2 заргана и доста дракони.Решихме да се върнем малко и отидохме на Германката там бяхме около 9.30 резултата 4 добри зизита и 10 платерини на бомбарда.Към 10.30-11.00 минаха няколко красиви делфина и риболова приключи. До 13.00 нямаше и удър.
днес пак беше зле 9 риби но вината си е моя с стари червеи не може да се получи добър риболов
а това е доказателството според мен за снощното ми твърдение

а това е доказателството според мен за снощното ми твърдение

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Ехххх,правити си кефа беэ мен,а аэ да бачкамdobria1 написа:там ще съм най-вероятно по към фара ти знаеш къде

- patter
- вече хвърля и на тежко
В неделя сутринта и аз бях един от дългата редица със сопите по вълнолома. Отчетох 9 зарганки, един талибанец и една платерина. Лових с 14 (или 18 ?!) грамова бомбарда и постигах добра дистанция, но явно е трябвало да сложа 25 грамовите и да ги търся в Одеса 
Иначе имах и много интересен удар. Почукна, побутна и си удари точно като зарган. Засякох съвсем леко и се откачи. Причината за откачането - изправена кука мустад син 12-ка, завързана точно преди това замятане. Може и да съм уцелил на голям крокодил кътния зъб

Иначе имах и много интересен удар. Почукна, побутна и си удари точно като зарган. Засякох съвсем леко и се откачи. Причината за откачането - изправена кука мустад син 12-ка, завързана точно преди това замятане. Може и да съм уцелил на голям крокодил кътния зъб

Вчера на Шкорпиловци влязох с гуменката да преследвам пасажите платерина,но нещо яко ги пръскаше.И не ще да яде пущината.Четири добри заргана ме отърваха от капото. 

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес тръгнах към 5:30 и на колелото спирачката се е самозатегнала много, и аз не знам как , както и да е тръгнах посредата на пътя се сетих че съм забравил макарата. Докато се прибирахи пукнах гумата
Явно не ми е било писано да отида 

- sarfa
- научил се да хвърля
Днес реших да направя един излет за зарган.Станях рано и тръгнах на юг от Бургас,слязох на скалите и заметнах,,,,,,,,,,,,,4,заргана и 2,теникиики излезе много лош вятър разбунтува се морето и в къщи.

Няма нищо по - хубаво от лошото време!
- КИРО
- Обратна връзка:
Аз пък със светлинен морз ти пожелавах успех.felippemassa написа:Днес тръгнах към 5:30 и на колелото спирачката се е самозатегнала много, и аз не знам как , както и да е тръгнах посредата на пътя се сетих че съм забравил макарата. Докато се прибирахи пукнах гуматаЯвно не ми е било писано да отида