Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
За съжалние и за мое най голямо разочарование новата рибалка изцяло по "български " направена
1-во почвам от началото езерото на мястото при кея лови се само златисти каракуди на каквото и да хвърлиш - тук по голяма простотия не бях виждал
2 Новите водоеми са без изисквания нито разряд ти иска за тях, нито пари за път или за престой.
3 Ботовете които ги имаше на старата версия ги няма на новите водоеми е още по зле риболовци на базата О - яко а
4 На новите водоеми места като "брега на моруната" с 1000 моруни и кълве на стръв мина на 100% малки, средни и големи на 10-тата минута игра хванах
моруна 1 739 000 кг/ и даде 725000 опит
така мистерията около разрядите вече паднаха да не кажа very fast leveleing
са когато я пуснахте поне в играта да хванеш моруна с размери като тази която аз улових, или някоя друга ценна риба изглежда като по лесно да хванеш уклей на Панчарево
5 За новите къщи думи нямам с 5 картинки са направено всики къщи които моигат да се купят ,поне да бяхте изтелили катинките от некоя стара рибалка ама нали е много сложно
6 Поне някой неприятни и дразнещи звуци са по лесни за оправяне сменям цялата папка саунд готово
С няколко думи който иска да си убие кефа от рибалката за 1 час максимум като цяло, горещо му препоръчвам тази побългарена версия на играта
1-во почвам от началото езерото на мястото при кея лови се само златисти каракуди на каквото и да хвърлиш - тук по голяма простотия не бях виждал
2 Новите водоеми са без изисквания нито разряд ти иска за тях, нито пари за път или за престой.
3 Ботовете които ги имаше на старата версия ги няма на новите водоеми е още по зле риболовци на базата О - яко а

4 На новите водоеми места като "брега на моруната" с 1000 моруни и кълве на стръв мина на 100% малки, средни и големи на 10-тата минута игра хванах
моруна 1 739 000 кг/ и даде 725000 опит

5 За новите къщи думи нямам с 5 картинки са направено всики къщи които моигат да се купят ,поне да бяхте изтелили катинките от некоя стара рибалка ама нали е много сложно
6 Поне някой неприятни и дразнещи звуци са по лесни за оправяне сменям цялата папка саунд готово
С няколко думи който иска да си убие кефа от рибалката за 1 час максимум като цяло, горещо му препоръчвам тази побългарена версия на играта
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ми не играй бе адаш.Slavi_82 написа:За съжалние и за мое най голямо разочарование новата рибалка изцяло по "български " направена
3 Ботовете които ги имаше на старата версия ги няма на новите водоеми е още по зле риболовци на базата О - яко а![]()
моруна 1 739 000 кг/ и даде 725000 опит![]()
![]()
така мистерията около разрядите вече паднаха да не кажа very fast leveleing
![]()
![]()
са когато я пуснахте поне в играта да хванеш моруна с размери като тази която аз улових, или някоя друга ценна риба изглежда като по лесно да хванеш уклей на Панчарево
![]()
Taka кат ме гледаш след толкова суперлативи за новата рибалка познай колко я играя
Нито местата са места, нито картинки сложени читави, некои даже по размазани от на старата версия, на новите локации си кат корабокрушенец сам на базата
Отиваш на брега на моруната и цепиш мрака
типично по български за оня пример с WOW дето вчера почнали и днес иска да е
макс левъл ама без грам усилия
е това става ама е в такива игри аз лично я изтрих кат имам време ще си играя на старата
За мое наи големо разочарование очаквах мгого повече но все пак сме българи нашето мото е "новото, винаги трябва да е по зле от старото"
Нито местата са места, нито картинки сложени читави, некои даже по размазани от на старата версия, на новите локации си кат корабокрушенец сам на базата
Отиваш на брега на моруната и цепиш мрака

макс левъл ама без грам усилия

За мое наи големо разочарование очаквах мгого повече но все пак сме българи нашето мото е "новото, винаги трябва да е по зле от старото"

-
- новобранец
Които знае каде и на какво се хващат големи риби да пише? още в самото начало сам
Zdraweite,
Ot izwestno wreme se opitwam da q podkaram tazi igra, no bezuspeshno. Imam instalirani SP3, .NET Framework 4.0, DirectX 9.29(June 2010) i pak ne trugwa....
Suobshtenieto, koeto mi izliza e "Unable to find a version of the runtime to run this application" ... Kakwo bihte me posuwetwali?!?
Blagodarq predwaritelno!
p.s. sujalqwam za shliokavicata ma toku shto preinstalirah i nqmam kirilizator oshte...
Ot izwestno wreme se opitwam da q podkaram tazi igra, no bezuspeshno. Imam instalirani SP3, .NET Framework 4.0, DirectX 9.29(June 2010) i pak ne trugwa....
Suobshtenieto, koeto mi izliza e "Unable to find a version of the runtime to run this application" ... Kakwo bihte me posuwetwali?!?
Blagodarq predwaritelno!
p.s. sujalqwam za shliokavicata ma toku shto preinstalirah i nqmam kirilizator oshte...
Инсталирай първо Русская Рыбалка 3 - http://download.rus-fishsoft.ru/downloa ... upFull.exe и след това подкарай BG Риболов.P.Iliev написа:Zdraweite,
Blagodarq predwaritelno!
Аз знам, че нищо не знам.
Сократ
Сократ
Виж Клевалката.gospodarqt написа:Които знае каде и на какво се хващат големи риби да пише? още в самото начало сам
Сократ
Сократ
Здравей!didogen написа:Инсталирай първо Русская Рыбалка 3 - http://download.rus-fishsoft.ru/downloa ... upFull.exe и след това подкарай BG Риболов.P.Iliev написа:Zdraweite,
Blagodarq predwaritelno!
Нещо не се получава от този сайт. Тегли се донякъде и ми показва грешка и спира...
Май нещо се е объркало с горният линк. Този е истинския за Русская Рыбалка 3 - http://download.rus-fishsoft.ru/downloa ... upFull.exe . При мен се тегли цялата игра без проблем. Ето и линка на самият сайт за всеки случай - http://rus-fishsoft.ru/
Сократ
Сократ
Ами пак получавам същата грешка... Има ли някой друг източник от който да го изтегля?didogen написа:Май нещо се е объркало с горният линк. Този е истинския за Русская Рыбалка 3 - http://download.rus-fishsoft.ru/downloa ... upFull.exe . При мен се тегли цялата игра без проблем. Ето и линка на самият сайт за всеки случай - http://rus-fishsoft.ru/
Ето друг линк - http://dox.bg/files/dw?a=c95409f0b4 . Ако и от тук не можеш да изтеглиш играта, означава че имаш проблем с програмата с която теглиш или с интернета.
Сократ
Сократ
здравейте на всички.Искам да попитам дали може да се играе в нета,че аз играя руската версия ама тя е платена 

За съжаление неможе да се играе в нета.radi_vr написа:здравейте на всички.Искам да попитам дали може да се играе в нета,че аз играя руската версия ама тя е платена
Сократ
Сократ
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Хора, моля ви дайте ми някакъв линк за трейнера който е с една червена пеперуда н иконката
Имах го, но без да искам го изтрих с Shift + del и ... МОЛЯ ВИ

ако може някой да каже как се играе в турнир в офлайн нещо немога да играя в турнирите влагодаря martinino666@abv.bg