Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
Бате Киро ако искаш подробен съвет как и какво да правиш в Поморие ми драсни на лични за да ти се обадя. Моя милост е поморийски зет. Ще те обнародвам с точна информация как и какво се прави когато си там,в колко часа трябва да си заел позиция за да не останеш без място. А ако утре вечер си още там може да пием и по биришка някъде.КИРО написа:Утре съм около Поморие - има ли готени места за проби?
Цецо, какви са ти плановете за почивните дни - да земем да направим един риболов. Бате ти Живко реши че зарганския сезон е приключил и хукна към другия край на България. Ако си свободен почивните дни драсни на лични че ти нямам телефона. За неделя планираме сериозна инвазия надолу така че ще се радвам ако имаш възможност да помятаме по човките времето го дават да става така че е ...cecodevil написа:Днес се поразходих на север от Бургас (Несебър) няколко риби за два часа и доста вятър за сметка на това едната беше от "класните" за сезона
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ам чи има ли риби там.ако искаш пиши ми на лични. 

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Киро,Киро-пак ще се повторя-дащните места по това време са по на юг.Ако искаш повече инфо пиши на лс
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
- cecodevil
- сериозен играч
Момчета няма лични във форума от няколко дни така че.....
Ако съм свободен ще ти намеря телефона и ще звънна .kalin_76 написа:За неделя планираме сериозна инвазия надолу така че ще се радвам ако имаш възможност да помятаме по човките времето го дават да става така че е ...

Ето го и моят екземпляр от оня ден. (и за колегите, които бяха до мен на 4 та буна) 52-53см.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
-
- ще става разбирач
КРОКОДИЛ 

Перфектен екземпляр, достоен за това риболовеца да почувства удоволствието и самочувствието от майсторлък и късмет, комбинация, която пожелавам на всеки колега.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
След като днес се получи неочаквана почивка резултата е 14 броя на Агалина.Отидох късно към 8-30 заради първокласничката ми.Ама то едно зло да беше ама не-жена ми злобно гледаше как почнах да ги скубя с единствената ми останала полупотъваща а тя пълно капо с плаващата и се наложи да споделя гегата си с нея.Рибата се раздвижи здраво чак към 11-00.До нас имаше две прота е евала смляха я.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Днес понаскубах малко -от 6.30 до 9 -гол след гол -после разреди,рибата е преобладаващо качествен размер,,мн рядко има дребно ,след 12 работата стана мн тегава и около 13,30 си бих камшика.След Царево.Утре почивка въпреки хубавото време-имам семеини задачи,сори!Ето и фото за невярващите:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от bat stani68 на Пет Ное 04, 2011 4:08 pm, променено общо 1 път.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
От другата седмица моите репортажи ще секнат-да не се разтъжите за'' стария кокал''-трябва да започвам работа така че желая на всички вас другари мои да имате успехи.Тайната е както във курварлъка-иска се постоянство и натискане хехе!!
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Днес, на Тузлата условията бяха повече от страхотни......от 7 до 10 духаше студен западняк - риби 0, след това обърна леко от север, после от изток и накрая от югоизток- се лек ветрец, смениха се и две леки течения и водата - от кристално бистра до съъъъвсем леко мътна.....за съжаление рибата адски пръсната - завърших излета с 16 броя (12 едри заргани ( на разговорно - точилки)).....ако не се бях занимавал с каята (която също не даде като хората, да не кажа никак), най-вероятно щях да приключа с не-повече от 22-24 риби......много пръсната, лоша работа....да видим какво са направили колегите към Тюленово и Дружба - много ми е любопитно да се сравнят излетите...това е
0885022272 / 0885897615
Днес на 1-ва буна от 08.30 до 13.30 9бр.
Това на плаващата бомбарда?miroki написа:Ето го и моят екземпляр от оня ден. (и за колегите, които бяха до мен на 4 та буна) 52-53см.

Повече такава слука на всички пожелавам!

българино, знай своя род и език
Само Левски и България
Само Левски и България