Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
Може ли да поптам как да си направя този "Освежаващ Булион" събрах всички риби:Лин,Моруна,Водна Костенурка,Сом..зачетни при това и ми казва че не сам събрал всиките,а само тези ми показва че ми трябват??? 

- ro666koto
- научил се да хвърля
И аз пробвах да го направя, ама не става. Пък и като се замисля свяка една от тези риби като я сготвиш ти взима карма. За толкоз много не ми се мисли.
RTM Tempo
- denislavvv
- новобранец
Май вече не я играете играта
, все пак исках исках да попитам дали ще има нови бази и разни допълнения или вече никой не се занимава ? 

-
- вече хвърля и на тежко
Играта съм я правил аз,но понеже е доста трудоемка и неблагодарна работа,а няма и желаещи да помагат за сега не предвиждам да правя нови бази.За напред не мога да кажа нищо,зависи как ще се развият нещата и с какво време ще разполагам.Така,че се налага да се задоволите с това което има.Това обаче не пречи някой да се заеме и да продължи нещата.denislavvv написа:Май вече не я играете играта, все пак исках исках да попитам дали ще има нови бази и разни допълнения или вече никой не се занимава ?
Наслука на всички!!

-
- новобранец
Здравейте риболовци. От ден два играя версията на Бай Спас и съм невероятно зарибен. Имам едно питане: Разбрах че има някакъв файл, с който можеш да си увеличиш парите (RF20 trainer или нещо от сорта). Може ли да се използва за тази версия на играта и ако да откъде мога да го дръпна. Пробвах от няколко места но ми дава грешка. Благодаря предварително!
П.С Знам че се губи тръпката на играта с шмекерлъци, но ще помоля моралистите да задържат критиките за себе си. Аз искам да играя така.
П.С Знам че се губи тръпката на играта с шмекерлъци, но ще помоля моралистите да задържат критиките за себе си. Аз искам да играя така.
- denislavvv
- новобранец
dr_security написа:Здравейте риболовци. От ден два играя версията на Бай Спас и съм невероятно зарибен. Имам едно питане: Разбрах че има някакъв файл, с който можеш да си увеличиш парите (RF20 trainer или нещо от сорта). Може ли да се използва за тази версия на играта и ако да откъде мога да го дръпна. Пробвах от няколко места но ми дава грешка. Благодаря предварително!
http://search.data.bg/ready/43b193d9e98 ... rainer.rar заповядай

-
- сериозен играч
Къде се слага товаdenislavvv написа: http://search.data.bg/ready/43b193d9e98 ... rainer.rar заповядай

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- denislavvv
- новобранец
Разархивираш го в папката на игратаЙордан Марков написа:Къде се слага товаdenislavvv написа: http://search.data.bg/ready/43b193d9e98 ... rainer.rar заповядай

1) Излезте от играта ( ако е стартирана )
2) Двоен клик на "_F16A~1"
3) Маркирате "Profile.rf" на играта, която ще играете, като предварително правите копие но оригинала.
4) В полето "Опыт" пишете точки опит, в полето "Деньги" - желаната сума.
5) Натискате "Записать" и готово! Купувате каквото си искате, и играете където искате.
- Mr.Barry
- ще става разбирач
А клевалка за Руски Риболов 3 ?
-
- вече хвърля и на тежко
За официалната или на Installsoft.ru? Уточни за коя точно версия търсиш!Mr.Barry написа:А клевалка за Руски Риболов 3 ?

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Ами тегля я от installsoft.ru не знам коя е.bai_spas написа:За официалната или на Installsoft.ru? Уточни за коя точно версия търсиш!Mr.Barry написа:А клевалка за Руски Риболов 3 ?

-
- вече хвърля и на тежко
Виж тук!: http://installsoft.ru/viewtopic.php?f=5 ... &start=150Mr.Barry написа: Ами тегля я от installsoft.ru не знам коя е.
Наслука!!

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Тази не става дава ми don't send .... Четох някъде че трябвало да преименуваш някакъв файл но не знам кой и как.

Здравей Спасе! Имаш ЛС!
Ако...изобщо успях да ти пратя такова 

Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
kak може да се играе в мрежа?????