Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- sardina
- научил се да хвърля
Re: Зарган 2011
От два дена съм в командировка по южното черноморие и днес успях да открадна няколко часа и да пробвам как е залива до завода за лодки преди с. Варвара. За съжаление резултатът е само 5 броя макар и добри като размер . Рибата пипаше едва-едва. Даже едно пасажче със заргана стоя повече от час на 20м. от брега , но не поглеждаше червеите. Към обяд повечето колеги около мен зарязаха въдиците и се ориентираха към скарата и бирата. Май са останали по-доволни от мен от излета.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Благодаря за коментарите.
Да, това на плаващата жълта дето не и се кефих нещо, та дърпах едвам едвам да потъне малко бидема.
После на другия ден на потъваща, но резултата сходен, само като бройка. Днес само за протокола отидох на 4 та, при залез, видях да дърпат една, та изкарах сопата и с червея дето колегата остави от предния ден на тръгване (да е жив и здрав), на първо замятане удар и то сериозен и избяга, на второ извадих, на трето пак удар и половин червей, явно не гълта, а си реже по малко
И още 2 пъти половин червей след удар. И мръкна. Но извадиха по една две и другите при залеза. Ако се боят за бройки разбира се. Като гледам цифрите които споменавате
Да, това на плаващата жълта дето не и се кефих нещо, та дърпах едвам едвам да потъне малко бидема.
После на другия ден на потъваща, но резултата сходен, само като бройка. Днес само за протокола отидох на 4 та, при залез, видях да дърпат една, та изкарах сопата и с червея дето колегата остави от предния ден на тръгване (да е жив и здрав), на първо замятане удар и то сериозен и избяга, на второ извадих, на трето пак удар и половин червей, явно не гълта, а си реже по малко

И още 2 пъти половин червей след удар. И мръкна. Но извадиха по една две и другите при залеза. Ако се боят за бройки разбира се. Като гледам цифрите които споменавате

Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес на Синеморец се разминахме със зарганите като моя резултат са 16 броя.
Ами що подминахте дашните местаkkiryazov написа:Днес на Синеморец се разминахме със зарганите като моя резултат са 16 броя.

БатСтани, много бяга тази баварска машина,направо фърка.Ако не се бъркам, на Китен ни изпреварихте и печелите пет заргана преднина

-
- новобранец
Днеска бях с двама приятели на черноморец. Малко късно отидохме от 7.30 до 10.00 - 18 риби общо. Времето беше чудесно. Най-добрият екземпляр - 48 см.

- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Днес следобед на Балчик много народ още повече вятър и много малко риба.Аз имам 2бр. едната доста добра. И 2-та удара бяха около 17 часа
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
На яхтеното днес 13 риби, всички колеги взеха по 10-20 рибока, може би щях да имам по добър резултат ако не се разкарвах само.... От яхтеното после на Равда после на Влас.... после пак на Равда.... че айде пак на яхтеното
От Равда имам 2 риби

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Днес на трета буна - аз от 10,30 до 14,00 5 зизита. Много участници, но малко рибки.
Профитата хващаха кефали от брега.
Профитата хващаха кефали от брега.
-
- новобранец
Здравейте! Днес двама на Германката от 10ч. до 15ч. 40бр.
- sardina
- научил се да хвърля
Някой да е ходил на север от Варна? Имам в предвид Дружба , Кранево, Тюленово.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
-
- новобранец
Вчера на Тюленово, 4ма човека от 6:00 до 12:30 - 3 зизита. Много гаден вятър, а морето бурно. След това скочихме до Болата и скубихме илария, беше се навряла в залива.sardina написа:Някой да е ходил на север от Варна? Имам в предвид Дружба , Кранево, Тюленово.
От вчера на Силистар 34бр. за мен, а колегата взе 20-тина защото беше с неподходящо оборудване. Останалите също взеха по-малко. Рибата беше навътре и често искаше изчакване на макс дистанция.
-
- научил се да хвърля
Вчера на Дружба от 7 до 10 часа 11броя,днес от 7 до11 часа 6 броя като след 8 часа рибата изчезна.Явно ще ходя пак след обед,че ми останаха червеи.
-
- новобранец
Нос Света Агалина посетих и аз това райско кътче.Петък 04 11 за деня 47 риби от 12 до 16.15 ч и Събота 05 11 за деня 21 риби от 10.30 до 15.00 ч . Определено през първия ден риболова беше по сполучлив от втория когато след 13ч подухна южняка и вдигна вълна след което и рибата доста се поразреди.Абе друго си е на юг за зизита не е като на север около родната Варна за което благородно можем да завиждаме на местните.Айде на здраве
и до нови
догодина.

- kiselq
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес на Лозенец доста добре потръгна но вятъра и вълните съсипаха всичко. Резултата е двадесетина добри екземпляра!