Зарган 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Зарган 2011

Мнение от sardina »

От два дена съм в командировка по южното черноморие и днес успях да открадна няколко часа и да пробвам как е залива до завода за лодки преди с. Варвара. За съжаление резултатът е само 5 броя макар и добри като размер . Рибата пипаше едва-едва. Даже едно пасажче със заргана стоя повече от час на 20м. от брега , но не поглеждаше червеите. Към обяд повечето колеги около мен зарязаха въдиците и се ориентираха към скарата и бирата. Май са останали по-доволни от мен от излета.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

Благодаря за коментарите.
Да, това на плаващата жълта дето не и се кефих нещо, та дърпах едвам едвам да потъне малко бидема.
После на другия ден на потъваща, но резултата сходен, само като бройка. Днес само за протокола отидох на 4 та, при залез, видях да дърпат една, та изкарах сопата и с червея дето колегата остави от предния ден на тръгване (да е жив и здрав), на първо замятане удар и то сериозен и избяга, на второ извадих, на трето пак удар и половин червей, явно не гълта, а си реже по малко :D
И още 2 пъти половин червей след удар. И мръкна. Но извадиха по една две и другите при залеза. Ако се боят за бройки разбира се. Като гледам цифрите които споменавате :)
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

Днес на Синеморец се разминахме със зарганите като моя резултат са 16 броя.
Боцмана
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Боцмана »

kkiryazov написа:Днес на Синеморец се разминахме със зарганите като моя резултат са 16 броя.
Ами що подминахте дашните места :D Вчера на Варвара имам 58 бр.
БатСтани, много бяга тази баварска машина,направо фърка.Ако не се бъркам, на Китен ни изпреварихте и печелите пет заргана преднина :lol:
georgi_bs_81
новобранец
новобранец

Мнение от georgi_bs_81 »

Днеска бях с двама приятели на черноморец. Малко късно отидохме от 7.30 до 10.00 - 18 риби общо. Времето беше чудесно. Най-добрият екземпляр - 48 см.

Изображение
Изображение
Аватар
Angel_d4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Angel_d4 »

Днес следобед на Балчик много народ още повече вятър и много малко риба.Аз имам 2бр. едната доста добра. И 2-та удара бяха около 17 часа
Изображение
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

На яхтеното днес 13 риби, всички колеги взеха по 10-20 рибока, може би щях да имам по добър резултат ако не се разкарвах само.... От яхтеното после на Равда после на Влас.... после пак на Равда.... че айде пак на яхтеното :lol: :lol: От Равда имам 2 риби
Изображение
Изображение
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Днес на трета буна - аз от 10,30 до 14,00 5 зизита. Много участници, но малко рибки.
Профитата хващаха кефали от брега.
Стамбата_70
новобранец
новобранец

Мнение от Стамбата_70 »

Здравейте! Днес двама на Германката от 10ч. до 15ч. 40бр.
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Някой да е ходил на север от Варна? Имам в предвид Дружба , Кранево, Тюленово.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
n.stefanov
новобранец
новобранец

Мнение от n.stefanov »

sardina написа:Някой да е ходил на север от Варна? Имам в предвид Дружба , Кранево, Тюленово.
Вчера на Тюленово, 4ма човека от 6:00 до 12:30 - 3 зизита. Много гаден вятър, а морето бурно. След това скочихме до Болата и скубихме илария, беше се навряла в залива.
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

От вчера на Силистар 34бр. за мен, а колегата взе 20-тина защото беше с неподходящо оборудване. Останалите също взеха по-малко. Рибата беше навътре и често искаше изчакване на макс дистанция.
gipsa77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gipsa77 »

Вчера на Дружба от 7 до 10 часа 11броя,днес от 7 до11 часа 6 броя като след 8 часа рибата изчезна.Явно ще ходя пак след обед,че ми останаха червеи.
tetrapodov
новобранец
новобранец

Мнение от tetrapodov »

Нос Света Агалина посетих и аз това райско кътче.Петък 04 11 за деня 47 риби от 12 до 16.15 ч и Събота 05 11 за деня 21 риби от 10.30 до 15.00 ч . Определено през първия ден риболова беше по сполучлив от втория когато след 13ч подухна южняка и вдигна вълна след което и рибата доста се поразреди.Абе друго си е на юг за зизита не е като на север около родната Варна за което благородно можем да завиждаме на местните.Айде на здраве :drinkers: и до нови :axe: догодина.
Аватар
kiselq
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kiselq »

Днес на Лозенец доста добре потръгна но вятъра и вълните съсипаха всичко. Резултата е двадесетина добри екземпляра!
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”