руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от DAVIDKOV »

foest написа:До колкото успях да разбера от превода на Божков(евала за това) излиза че даден човек си прави IP,създава сървър и ако е 70 разряд примерно и включва към него още 10 човека за да могат да играят online и само той избира на коя база да се лови.Малко ми се вижда странно :smt104
Почти е така както казваш само че не играеш на една база ходиш кадето си поискаш обаче не виждаш никой освен ботовете само виждаш какво хващат другите на клиента а ти си хващаш пак офлаин само изписва рибите ти онлаин на сървъра .А сървъра е на даден човек както ти казваш който го е пуснал и ние примерно се връзваме за него и си играем,ама е тъпо аз снощи играх на един руснак на сървара голяма боза е ше изчакам да излезе официалния сървър и тогава :)
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Мнение от DAVIDKOV »

Айде някой от нас да направи сървър , обаче трябва да е с реално IP иначе няма даможем се вържем за него.аз немога нямам реал IP,ако някой направи да си напише IP тук.
Божков как е :) дигаш ли разрядите :)
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

Като истеглих морската база и като ъпдейтнах играта като я включвам ми дава проблем и неще да се пусне :x :( Трябва ли да съм ъпдейтнал играта пореди това с всички други локации :?:
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

sexy_klo6ar написа:Като истеглих морската база и като ъпдейтнах играта като я включвам ми дава проблем и неще да се пусне :x :( Трябва ли да съм ъпдейтнал играта пореди това с всички други локации :?:
Да,задължително!!
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Мнение от DAVIDKOV »

Някой знае ли каде е тва лендекс дето го казват руснаците.Че имало нова база Персия да я дръпнем.Спасе знаеш ли като по компетентен по тоз вапрос :)
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

DAVIDKOV написа:Някой знае ли каде е тва лендекс дето го казват руснаците.Че имало нова база Персия да я дръпнем.Спасе знаеш ли като по компетентен по тоз вапрос :)
От къде тая информация,дай линк! Аз за такава база не съм чувал. :roll:
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Изображение няма да е лошо да има такава базичка
Изображение
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Искам да попитам,понеже явно съм го пропуснал,като има забрана на дадена база за повече от една въдица и има турнир,важи ли забраната и за него или не?
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

drebens написа:Искам да попитам,понеже явно съм го пропуснал,като има забрана на дадена база за повече от една въдица и има турнир,важи ли забраната и за него или не?
Да,важи. И е по-добре да не го играеш,защото за ботовете не важат забраните,Зависи все пак какъв е турнира,ако е за максимален вес имаш шанс,но ако е за количество нямаш почти никакъв шанс!
Наслука!! :smt023
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Мнение от DAVIDKOV »

spas48 написа:
DAVIDKOV написа:Някой знае ли каде е тва лендекс дето го казват руснаците.Че имало нова база Персия да я дръпнем.Спасе знаеш ли като по компетентен по тоз вапрос :)
От къде тая информация,дай линк! Аз за такава база не съм чувал. :roll:
Ами днес играх в един руски сървър и си писах с vecha нали знаш кой е тоз и той каза на дядя да качи персия и ми каза че я качват на 2 места на някав си лендекс и де беше не помна вече.
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

DAVIDKOV написа:Ами днес играх в един руски сървър и си писах с vecha нали знаш кой е тоз и той каза на дядя да качи персия и ми каза че я качват на 2 места на някав си лендекс и де беше не помна вече.
Ясно,разбрах за какво ства въпрос.Да,качили са го на Лендекса и на Инстала,само малко нещо дето не си доразбрал. :lol: Не става въпрос за "персия",а за "Версия", и не е нова база,а преработената и подобрена версия на програмата за онлайн.Ако те интерсува можеш да я свалиш от сайта.Аз не съм много по онлайн игрите,но при желание от ваша страна бих могъл да помогна.Само ще трябва някой със статично IP да изяви желание да направи сървар.Готов съм да помогна.
Наслука!! :smt023
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Хайде някой да свали новата програмка за онлайн ,че аз немога защтото имам бан.
Изображение
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

drebens написа:Искам да попитам,понеже явно съм го пропуснал,като има забрана на дадена база за повече от една въдица и има турнир,важи ли забраната и за него или не?

Имаш шанс и ако е Триада.Аз няколко турнира с важаща такава забрана съм ги печелил.
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

Момчета получи се,моя сървар заработи.

Изображение Изображение
Успех!! :smt023
Последно промяна от spas48 на Сря Фев 11, 2009 9:59 am, променено общо 1 път.
DAVIDKOV
новобранец
новобранец

Мнение от DAVIDKOV »

spas48 написа:Момчета получи се,моя сървар заработи.Мераклийте могат да опитат, IP-то е 77.236.177.81
Успех!! :smt023
Изображение
Спас сървъра ти работи ли ?Немога да вляза дава ми че е недостъпен и после няква грешка:

* Сервер недоступен *
Ошибка клиента. Код ошибки = 10060
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”