Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Асеновград@регион-общообразователна тема
Модератор: dantho.mihov
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград@регион-общообразователна тема
Ами ако си прост селски бег,нищо неразбиращ от риболов, не мойш да си оправиш и жената, и ходиш на платени язовириИзвинявам се че се меся във вашта тема,но като чета Дончо какви ги пише за вас,направо ви е зел акъла .Както и да е,не ми влиза в работата.Понеже съм нов и съм от едно село близо до Асеновград,искам да попитам дали приемате гости когато ще се събирате на 40 извора.Също ще ми е приятно да се запознаем.Името ми е Величко и съм от с.Селци .Ако ме поканите какво трябвна да нося и жената може ли да дойде с мен.Поздрави и

НО ако си специалист майстор на спорта, ебача на селото и на околностите, и ходиш само на ковентируеми язовири като най дашния язовир на десетелитието яз.Кърджали, и хващаш само сомове от 10 кила нагоре и бели риби по една лодка на излет,тогава брат си объркал сбирката

В Събота Бат ти Дончо заминава за Ивайловград въри да те научи как се праят нещата, човек да станиш.

А за акъла ни не се тревожи

А ние с Бат ти Дончо сме си стара любов

- prokop4o
- ще става разбирач
колегата не е добре с нервите нещо и избухва не му обръщай внимание.
всеки е добре дошъл.
ако смятате да оставате на язовира си вземи палатка или нещо от сорта, а за носене каквото си се яде и пие.
поздрави!
всеки е добре дошъл.
ако смятате да оставате на язовира си вземи палатка или нещо от сорта, а за носене каквото си се яде и пие.
поздрави!
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За да няма неясноти : Среща № 10 ще се проведе на яз. Мечка
Асен заминава утре сутринта, Зако по обяд, аз към 17 !
Краси и Петьо малко след мен .
Васко не се обади.
Извинения към Ванко и Ани за това късно инфо
Много се надяваме да намерят възможност да дойдат !
Всички желаещи са добре дошли !!!

Асен заминава утре сутринта, Зако по обяд, аз към 17 !
Краси и Петьо малко след мен .
Васко не се обади.
Извинения към Ванко и Ани за това късно инфо

Много се надяваме да намерят възможност да дойдат !
Всички желаещи са добре дошли !!!
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- prokop4o
- ще става разбирач
първо смятам че това инфо трябва да се пусни в тема срещи и купони а не тук
и второ язовир мечка е обширно понятие може да конкретизирате мясрото на срещата
и трето ако мога да доида така ще се насвиркам че чак на краси каръка няма да може да ме лови

и второ язовир мечка е обширно понятие може да конкретизирате мясрото на срещата

и трето ако мога да доида така ще се насвиркам че чак на краси каръка няма да може да ме лови

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ok.
Зако вече я е пуснал там !
Чакаме ви !!!
Зако вече я е пуснал там !
Чакаме ви !!!
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Здравейте сега се прибирам от полето,че тя селскостопанската работа няма край.Надявах се да срещна някакво разбиране и покана,но колегата честърфилд много лошо подходи.Не ме познава а изговори куп глупости.Сигурно се мисли за тютюнев бос
,или както спомена другия колега, с нервите не е добре.Дончо сигурно за това му е взел акъла.Между другото,като разгледах профила на дончо се сетих че го познавам от Марица щото много често ходя на Садово на бента.Той се казва Антон и миналата година бая фащаше на воблер.Даже му писах на лични но не се обажда.Но да оставим това,исках да се запознаем но вие май сте затворено общество и непознати не каните.

- pacho109
- сериозен играч
Колега, Честъра се шегува, виж че и себе си самоиронизира като се слага към селските бегове ,които ходят на платени язовири.Това е малко грубовата покана и английски хумор.Той свърши ремонта ,а аз го почвам ,иначе и аз щях да дойдаapffff написа:Здравейте сега се прибирам от полето,че тя селскостопанската работа няма край.Надявах се да срещна някакво разбиране и покана,но колегата честърфилд много лошо подходи.Не ме познава а изговори куп глупости.Сигурно се мисли за тютюнев бос,или както спомена другия колега, с нервите не е добре.Дончо сигурно за това му е взел акъла.Между другото,като разгледах профила на дончо се сетих че го познавам от Марица щото много често ходя на Садово на бента.Той се казва Антон и миналата година бая фащаше на воблер.Даже му писах на лични но не се обажда.Но да оставим това,исках да се запознаем но вие май сте затворено и непознати не каните.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- prokop4o
- ще става разбирач
и аз идвам да пия бира.
и ако някой се чуди дали да идва да спре и направо да идва
и ако някой се чуди дали да идва да спре и направо да идва

Здравейте само мога да кажа че това беше най глупавия избор за тази среща.Защото там има много малко място.Говорим за Мечка де и то точно на това място.В петък сутринта рано-рано с огромен мерак трътнах за язовира но уви не ме огря защото нямаше място.Имаше място в дясно на едни колеги но се оказа че чакали не само една кола а даже "две" да са живи и здрави дано да са хванали всичката риба на Мечка.
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Напротив причтелю съвсем обикновен кранист съмравейте сега се прибирам от полето,че тя селскостопанската работа няма край.Надявах се да срещна някакво разбиране и покана,но колегата честърфилд много лошо подходи.Не ме познава а изговори куп глупости.Сигурно се мисли за тютюнев бос

Ами каза че четеш темата от самото и начало, и бат ти Дончо ни е зел акъла, затова ако исакаш прочети я пак и ще разбереш какво съм имал предвид

Иронизирах Бат ти Дончо дето го възхваляваш толкова, понеже това е мнението му за нас, и мнението му за себе си.Че сме селски бекове и тн.А той е майстора на риболова, да е жив и здрав и се големи риба да хваща, но да не се занимава с нас.
И непрекъснатите му заяждания нямат край , неслучайно са го Баннали затова няма да се свържеш с него.
А и изобщо не сме затворено общество понеже нашата тема и за сбирки и за излети е отворена а не като някой други и секи можи да чете и ако иска да заповяда с нас за риба и мохабет.
Както и теб те поканих ако си като нас обикновен рибар.
Но ако си майстор на спорта като бат ти Дончо просто не си от нашата черга и нямаме общ език.
Извинявай ако си ме разбрал погрешно може би иронията ми беше не на място.
Заповядай на следващата сбирка много неща ще ти се изяснат, както и на други колеги които имат такова мнение за мен и за другите колеги от групата.
А знам че има такива

Ами много си прав батка и ние го разбрахме ама към обяд като отидохме и нямаше места,Здравейте само мога да кажа че това беше най глупавия избор за тази среща.Защото там има много малко място.Говорим за Мечка де и то точно на това място.В петък сутринта рано-рано с огромен мерак трътнах за язовира но уви не ме огря защото нямаше място.Имаше място в дясно на едни колеги но се оказа че чакали не само една кола а даже "две" да са живи и здрави дано да са хванали всичката риба на Мечка.

Пък хората и кичеците продължиха до 4 сутринта

Та не риба жабите избягаха от язовира като се развихрехме.

То нащи сбирки се скромно почват и сутринта инфо от приятел искаме как сме се пребра ли.

Има и снимков и видео материал.
Е нямам нищо напротив никой пък даже и да е "бат ти Донча" пък и от къде да знам че ще отидете към стената.Аз ходих на Леново.Пък и онези колеги ме ядосаха със запазените места.Риболова не беше кой знае какво но изкарах добре пък и се запознах с нови хора.
Георги Тенев
Вярвам че сте си изкарали добре и другия път се надявам да се видим.Тя малко объркана като че ли стана тая сбирка откъм място и язовир,но карай другия път.А това дето честърфила написа за Антон,лично за мен не е вярно.Миналата година човека го гледах доста на реката и найстина фащаше бая хищтници(щука и сом),даже ми е помагал със съвети и много сме си говорили.Никой не защитавам,но като гледам как си пишете тука сигурно и той се е побъзикал малко.Или за риболова нямате общи мнения.Не знам за кво е банат но лично аз искам да си срещна с него,че имам още неща за учене за спининга по марица.Някой ако му има тел.нека ми го прати.Поздрави и другия път ще се видим
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Виж батка никой не му успорва на Бат Дончо уменията, много добре знам каде му е силата в риболова.И за риба съм ходил с него и на кръчма и на дискотека и на хижа, правили сме си купона заедно сичките.Но посли като се пребере в къщи и седни на пустия компютър и се улива не можи да си ял пил и веселил с тия хора и посли да им пусниш една кофа помия одгоре.apffff написа:Вярвам че сте си изкарали добре и другия път се надявам да се видим.Тя малко объркана като че ли стана тая сбирка откъм място и язовир,но карай другия път.А това дето честърфила написа за Антон,лично за мен не е вярно.Миналата година човека го гледах доста на реката и найстина фащаше бая хищтници(щука и сом),даже ми е помагал със съвети и много сме си говорили.Никой не защитавам,но като гледам как си пишете тука сигурно и той се е побъзикал малко.Или за риболова нямате общи мнения.Не знам за кво е банат но лично аз искам да си срещна с него,че имам още неща за учене за спининга по марица.Някой ако му има тел.нека ми го прати.Поздрави и другия път ще се видим
То базик базик ама сичко си има грници, ето и аз се избазиках с тебе не ти стана приятно.
Той обича да се базика и ти като го захапиш я ела виж какво става, на базик недържи.
Никога и никаде на сме му успорвали мненията и съветите нито за Марица ,Кърджалй, Ивайловград.Понеже хал хабер си нямам от тия язовири.
Аз предпочитам риболова на леко и тепърва се зарибих към дънния риболов,моя риболов и неговия от небето до земята има разлика, сравнение и дума неможи да става.
Неможи да не си стъпвал на Брягово и на Леново от 6 години и да даваш информация за водоема че бил обезрибен,казва това място е дашно да ама нивото на водата кадее занеш ли.От каде ше знае като не е ходил скоро.
От към неговия вид риболов ако е обезрибен съм съгласен

Тогава незнам какъв му е проблема че ходим по-нашите "обезрибени" от към риба язовири.
Аз за един ден на перо как мислиш ще ида до Ивайловград ли.

Или на 40-извора да речем.
Нямам му телефона но до края на месеца ще му манат бана, поне така пише в съобщения.
А също не искам да се заяждам с него и сичко да си е като преди, но просто явно нестава,преди една седмица се разбрахме нещо но той не можа да издържи и три дена и пак сейр на хората.
- CrossFire
- разбира нещата
Гледам, двама комшии ще участват на едно състезание.
Ако искате може да направим съвместна тренировка през седмицата, стига да сте свободни.

Ако искате може да направим съвместна тренировка през седмицата, стига да сте свободни.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Охооо работата става сериознаГледам, двама комшии ще участват на едно състезание.