Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
А Менка др Живков е казал на времето нещо за троянската ,но няма дати откажем
С Митко се чухме снощи досега пълна греда на дъно ,ходил еда троли имал е удар но..Стягай се за 5,6.08 да се сбереме,Ванка ако четеш помисли си и ти сборен пункт паметника дата ще ви дам точнакъм02.08. 

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Добра идея Данчо,4-5.08 е добре,че някой ще са на работа от понеделник.Днес и тъста се върна на язовира,няма нищо интересно,но амура продължава да играе пред нас на 10-20м. от брега.На шамандурите играе каракуда ,това се забелязва,от утре ще подновят храненето пък да видим.
За сливовата ракия и аз си мислех ,че истинската е от Троян,но преди година -две ,бях в Рибарица,Тетевен и там чух как била историята.Истинската била от Тетевен,но заради един другар от ЦК на БКП на времето ,било наблегнато и лансирано мнението ,че троянската е по-добра.
Не знам,това са си местни "спорове",не ме интересуват,важно е да е истинска ,от сливи
п.п.Данчо,ракията беше перфектна,докарах си я в София

За сливовата ракия и аз си мислех ,че истинската е от Троян,но преди година -две ,бях в Рибарица,Тетевен и там чух как била историята.Истинската била от Тетевен,но заради един другар от ЦК на БКП на времето ,било наблегнато и лансирано мнението ,че троянската е по-добра.

п.п.Данчо,ракията беше перфектна,докарах си я в София

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- вече хвърля и на тежко
Дани, не мога да кажа от сега нищо. Много ми се идва, но съм зле и от към транспорт. Ще видим. Иначе сега в неделя живот и здраве заминавам за последен може би излет на пирамидата. Ако изобщо става. не знам как е водата там. Ако не ще се разходя някъде по канала, че да търся сянка в някоя върба. Голяма жега го дават.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Директно от Сопот
След изпуснатия в миналата събота амур,във вторник /17.07/нашата бригада е открила сметката с една 11ка амур,към 7,30 ч.сутринта.

Ето то го майстора

и асистента в екип

Като цяло обаче риболова е слаб,няма дори едри каракуди,платики,само дребен костур и платички от лодката.Водата спада нормално,още малко и ще излезем от тревата
Ще продължаваме да чакаме голямото хранене/кълване

Ето то го майстора

и асистента в екип

Като цяло обаче риболова е слаб,няма дори едри каракуди,платики,само дребен костур и платички от лодката.Водата спада нормално,още малко и ще излезем от тревата

Ще продължаваме да чакаме голямото хранене/кълване

Всичко може,но не всеки го можe.

Е Мите браво на старите майстори,Прибрах се уговорката остава. 

Риба къща няма.
-
- вече хвърля и на тежко
Миналия уикенд и вчера - на немския залив таранки колкото длан 4-5 кг и костурчета. Няма едро. И маломерни платики досадни.
- Menkata
- фен клуб-скобар
И аз днес се прибрах,бях под вилата на немеца.Разпъване захранка само 1 шаран около 1.5 кг.Това е за 1 денонощие.Обаче групите около нас бяха доста буини
.Не можеше да се заспи до 5 сутринта 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Новини за едър костур ?
Е Менка поне има с какво да се похвалиш
Но идва време и аз да отида ще те чакаме за уговореното време,ще се съберем доста колеги от форумите,от01.08 ще дойде и колега от Рибата ,та ще се съберем да се видим и поизлъжем 

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Уж от 1 август щели да ми дадат почивка 3-4 дена и ще намеря време да дойда с бащата както казваш ти да се по лъжеме малко
.И да видим кой ще покаже някой майсторлък да хване някоя риба за престоя си там
Големия костур още го няма.Чакай включване към октомври месец.

Menkata написа:Уж от 1 август щели да ми дадат почивка 3-4 дена и ще намеря време да дойда с бащата както казваш ти да се по лъжеме малко.И да видим кой ще покаже някой майсторлък да хване някоя риба за престоя си там
викаш късната есен ще тръгне да излиза ?
- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко
- Menkata
- фен клуб-скобар
Radoy написа:Menkata написа:Уж от 1 август щели да ми дадат почивка 3-4 дена и ще намеря време да дойда с бащата както казваш ти да се по лъжеме малко.И да видим кой ще покаже някой майсторлък да хване някоя риба за престоя си там
викаш късната есен ще тръгне да излиза ?
Ще тръгне да.Много зависи от нивото на язовира и времето.Дали ще тръгне по рано или по късно от октомври

Menkata написа:
Ще тръгне да.Много зависи от нивото на язовира и времето.Дали ще тръгне по рано или по късно от октомври
Човек незнам може да звучи налудничево,но ... имам вила откъм Сопот (селото) и ... преди бях на язовира почти всеки ден през лятната ваканция,рядко се задържах в София,също и по реката,която минава покрай РОМ ПЕТРОЛ ( е там какви кефали сме вадили,не е за вярване в тая бара) та ... от 3-4 години нещо загубих ума и дума на тема риболов,но... всяко начало си има край ... преди толкова време бяхме Август месец на язовира(последния ръкав откъм Лесидрен) и ми направи огромно впечатление ... костура тръгна да гони между 2 и 3 по обяд ... в най-голямата жега ... а температурите бяха от порядъка на 30-35 градуса ... отделно при това нямаше никакъв вятър и прочие , което да разхлади ... жега та да умреш и тоя звяр в най-голямата тръгваше ... дори по 1 време с всеки изминъл ден почнах да засичам времетраенето ... към 30-40 минути ... и после спираше ... все едно полиция беше дошла ... а екземпляри по 400 грама някъде ...
- Menkata
- фен клуб-скобар
Може няма нищо налудничево в това.Но масово си се лови по цял ден октомври.Това ,което казваш съм го виждал и аз ,но за кратък период от време и после изчезва след това