Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!
Вчера следобед на Ненестино 8 откачени и 2 извадени. Единия бе над кило а другия 700г. само на хляб. За подхранка ползвах готова смес за скобар и фидер. По 1 топка колкото портокал добре стегната примесена с дребни камъчета на 30-на минути. Имаше много навалица, а и аз отидох доста късно, към 14.30ч. и първо хвърляне към 15.00ч. към 1 ч. няма пипане, а към 16ч. почнаха да побутват явно, защото като го бодна литне като ракета към бързото и дълбокото и се откачи.Сменявах 3 модела куки но явно не бе от тях. Но си направих голям кеф като се закачи и върха на болото стане като бастун и свирне аванса и колегата веднага взима кепа и тича да помага, но в повечето случаи напразно.
Реката като ниво все още височко зелена на цвят, иначе на по тихите местенца не можеш да се добереш.
Това от мен наслука.
Реката като ниво все още височко зелена на цвят, иначе на по тихите местенца не можеш да се добереш.
Това от мен наслука.
-
- ще става разбирач
Струма Благоевград:
Зелена и бърза, доста рибари се възползваха от доброто ниво и хубаваото време , но слаба резултатност.
Риби не скачат и никой не захранва, видях два средни скобара в телен живарник и това е всичко.
Силнят югоизточен вятър влоши още повече риболова.
Зелена и бърза, доста рибари се възползваха от доброто ниво и хубаваото време , но слаба резултатност.
Риби не скачат и никой не захранва, видях два средни скобара в телен живарник и това е всичко.
Силнят югоизточен вятър влоши още повече риболова.
-
- фен клуб-скобар
Добро утро
Да не бъркаме реките Струма и Искър-различни са много;)

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Добро и от мене.Вчера.Перфектна на цвят,нивото все още високо.Заради лошата прогноза за вятър и дъжд навалицата не беше пълна.Не спре да духа цел ден срещу течението.Това попречи доста на риболова,но крайния резултат беше повече от задоволителен.Снимки довечера.Миналия път установих,че немам в кутията читави плувки над 3гр просто не съм им фен,но реката ме принуди да направа бърза ревизия на наличностите,да изхвърла пълнежа и да допълна кутията с една серия на риив.Почнах с 3гр. и когато вече ми се откачиха ръцете от маане и вятъра започна да прави такъв корем че изтичането стана невъзможно минах на 4гр.Некъдърниците около мен се опитаха да ми счупат плувката на 8-та риба и единственото което успяха беше да ми пропъдат рибите за около 2 часа.След обяда успях да ги строя на храната пред мене и си напълних душата.
Браво за добрата слука, чакаме снимките.
http://www.snimka.bg/?profile,uploadinf ... =1;#paging" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Много досадно с тея снимки,ще ги спирам.Иначе това е улова на мен и брадчеда.Състезанието беше много оспорвано и изпълнено с обрати.Вземах мача у 90-та минута.Дано тая седмица да ставареката че много дъжд го дават!
- prodigy666
- разбира нещата
още по досадно е като треа регистрация да ги отвориш
пишеш качване на снимки и постваш напрао снимките като колегите по нагоре 

Колеги има ли някакъв риболов на струма около Сандански ?
http://snimki.be/view.php?id=88248" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
От снимката на Чоко по мое мнение реката е била перфектна за риболов!!!!!Чоко има ли рибки обратно ?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Брадчеда взема 5 риби всичко друго е обратно!На първия линк има снимка как ги пускам една по една че си ги броя!
И Джони снимкита лъже.Таман спре да духа и стана мазно мазно и изглежда перфектно.Цел ден ни се еба мамата.В момента съм като подвижна аптека и течем повече от струма.Иначе на цвят да, перфектна е!Интересното е че предишния ден на перфектни условия на тези места са се хванали по 4-6 риби.Луда работа, слука или па са били колегите прислабички!
Браво колега - хубаво място , с много добър уловchokoboy написа:http://snimki.be/view.php?id=88248" rel="nofollow

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Благодаря!Твоите рипорти също винаги са на ниво.Между другото засичали сме се на Арката преди време.Наслука!pampasa написа:Браво колега - хубаво място , с много добър уловchokoboy написа:http://snimki.be/view.php?id=88248" rel="nofollow![]()