Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
+1jagger1 написа:Колега fishingman, благодаря ти за инфото. Прости ми забележката обаче, но за онзи тройкаджия със 7-8 скобара за които си написал, той не може да ни е колега. Сигурно по инерция си го написал "колега". Благодаря ти за инфото и много красиви и успешни излети по водоемите.
Рибата винаги е на другия бряг
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Извинете ме за мекия тон дето съм написал за ОНЗИ "КОЛЕГА" но след този дъждец и снежец си мисля, че ще се навъдят повече. Аз напоследък пиша повече за брат ми и братовчеда отколкото за мен, щото нямам толкова време да ходя на риба. Брат ми беше на риба точно на никулден и донесе 11 скобара и то прилични на Невестино.
- Прикачени файлове
-
- Снимка0102.jpg (103.71 KiB) Преглеждано 1148 пъти
бурканчета а?
давайте и по 2 чувала прибирайте риби така и нема да има ако сам обидил някои извинявам се!!!

Колега, с въдица не можеш да изловиш рибата, каквото и да правиш. Може пича да е посрещал гости за Никулден.......yuzo написа:бурканчета а?давайте и по 2 чувала прибирайте риби така и нема да има ако сам обидил някои извинявам се!!!
A 100 Човека по 11 скобара???? колко прави тая Струма да не е Дунав? как то и да е просто исказах мнениеGad975 написа:Колега, с въдица не можеш да изловиш рибата, каквото и да правиш. Може пича да е посрещал гости за Никулден.......yuzo написа:бурканчета а?давайте и по 2 чувала прибирайте риби така и нема да има ако сам обидил някои извинявам се!!!
- prodigy666
- разбира нещата
някои да е бил от бело поле до железница тия дни ?yuzo написа:A 100 Човека по 11 скобара???? колко прави тая Струма да не е Дунав? как то и да е просто исказах мнениеGad975 написа:Колега, с въдица не можеш да изловиш рибата, каквото и да правиш. Може пича да е посрещал гости за Никулден.......yuzo написа:бурканчета а?давайте и по 2 чувала прибирайте риби така и нема да има ако сам обидил някои извинявам се!!!

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Колега, с въдица не можеш да изловиш рибата, каквото и да правиш. Може пича да е посрещал гости за Никулден.......[/quote]
A 100 Човека по 11 скобара???? колко прави тая Струма да не е Дунав? как то и да е просто исказах мнение[/quote]
някои да е бил от бело поле до железница тия дни ?
че крастата започва да сърби многооо
[/quote]
Вчера на железница много пияни тройкари под моста бях на троха 3 изкарах колегата до мен 6 тези на скалата по3-4 и тва е хамалите нищо
и един парашут си изкарах с 2 плувки и 50 тройки 
A 100 Човека по 11 скобара???? колко прави тая Струма да не е Дунав? как то и да е просто исказах мнение[/quote]

Вчера на железница много пияни тройкари под моста бях на троха 3 изкарах колегата до мен 6 тези на скалата по3-4 и тва е хамалите нищо

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

Днес отидох на реката за някои скобар но беше голямо мъртвило.От Бобошево до Невестино рибата не кълвеше.Рибари имаше само при Невестино до моста. Ловях с болонеза за стръв
ползвах хляб и пинки. Реката е много бистра и нивото е още много ниско.Троикаджий невидях
по реката.
ползвах хляб и пинки. Реката е много бистра и нивото е още много ниско.Троикаджий невидях
по реката.
- prodigy666
- разбира нещата
A 100 Човека по 11 скобара???? колко прави тая Струма да не е Дунав? как то и да е просто исказах мнение[/quote]Dimitar_allianz написа:Колега, с въдица не можеш да изловиш рибата, каквото и да правиш. Може пича да е посрещал гости за Никулден.......

колега понеже зимата съм ловил само на бел .. цяло лято ловя на троха ама захранвам яко с кистнат хляб сега трябва ли пак така или на топки ?
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
някои да е бил от бело поле до железница тия дни ?prodigy666 написа:A 100 Човека по 11 скобара???? колко прави тая Струма да не е Дунав? как то и да е просто исказах мнениеDimitar_allianz написа:Колега, с въдица не можеш да изловиш рибата, каквото и да правиш. Може пича да е посрещал гости за Никулден.......

колега понеже зимата съм ловил само на бел .. цяло лято ловя на троха ама захранвам яко с кистнат хляб сега трябва ли пак така или на топки ?[/quote]
от време на време киснеме ама например един колега от другата страна измята 2 кофи и нищо тия над него нищо не са меткали пък хванаха ние на 1-2 часа по малко

Tell people there’s an invisible man in the sky who

- prodigy666
- разбира нещата
Железница - повече хора отколкото риби ... скачат чат пат дребни мах 500 гр видях 4-5 малко по големи за 3 часа видях 5 извадени риби ама от 15 човека 5 риби ... никои не лови на стръф нз на кво не видях троики дали бяха много малко нз ... аз пробвах на троха имаше 1 колега на бел маи щот стреля с прашката
... някои беше казал че на железница имало най- много риба ... на бело поле има 5 пъти повече ... там водата вреше преди 2 седмици .... иначе струма е зеленикава при железница нивото си е ниско е дигнала е малко ама само ако си бил секи ден можеш да разбереш дали е дигнала
маи ще си ставам твърд мренар
от юни до октомври .. поне няма да има троикари аи наздраве

Батка, форума е риболовен и не би трябвало да се формализираме за някоя и друга правописна грешка, но ти направо чупиш рекордаprodigy666 написа:Железница - повече хора отколкото риби ... скачат чат пат дребни мах 500 гр видях 4-5 малко по големи за 3 часа видях 5 извадени риби ама от 15 човека 5 риби ... никои не лови на стръф нз на кво не видях троики дали бяха много малко нз ... аз пробвах на троха имаше 1 колега на бел маи щот стреля с прашката... някои беше казал че на железница имало най- много риба ... на бело поле има 5 пъти повече ... там водата вреше преди 2 седмици .... иначе струма е зеленикава при железница нивото си е ниско е дигнала е малко ама само ако си бил секи ден можеш да разбереш дали е дигнала
![]()
![]()
![]()
![]()

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- prodigy666
- разбира нещата
ако мислиш че съм гледал да пиша правилно .... правилно си казал че е риболовен а не час по български език аз докато съм го писал си гледам къде са ми грешките но мисля че е по важно да споделя информацията а не да гледам къде да сложа запетая или къде съм написал ф вместо в или а вместо ъ или нз си квоnaskobo написа:Батка, форума е риболовен и не би трябвало да се формализираме за някоя и друга правописна грешка, но ти направо чупиш рекордаprodigy666 написа:Железница - повече хора отколкото риби ... скачат чат пат дребни мах 500 гр видях 4-5 малко по големи за 3 часа видях 5 извадени риби ама от 15 човека 5 риби ... никои не лови на стръф нз на кво не видях троики дали бяха много малко нз ... аз пробвах на троха имаше 1 колега на бел маи щот стреля с прашката... някои беше казал че на железница имало най- много риба ... на бело поле има 5 пъти повече ... там водата вреше преди 2 седмици .... иначе струма е зеленикава при железница нивото си е ниско е дигнала е малко ама само ако си бил секи ден можеш да разбереш дали е дигнала
![]()
![]()
![]()
![]()

Хмммм, и аз съм се замислял над това. Есента на Невестино им набарах цаката на мрените и правих по 30-тина на ден, после като ги върна ги хващам пак същите на следващия, ама кеф да има. След 2 часа след всяко задържане следваше удар, а при скобара малко различно стоят нещата, особено с това маловодиеprodigy666 написа: маи ще си ставам твърд мренарот юни до октомври .. поне няма да има троикари аи наздраве
![]()
![]()

- prodigy666
- разбира нещата
Gad975 написа:Хмммм, и аз съм се замислял над това. Есента на Невестино им набарах цаката на мрените и правих по 30-тина на ден, после като ги върна ги хващам пак същите на следващия, ама кеф да има. След 2 часа след всяко задържане следваше удар, а при скобара малко различно стоят нещата, особено с това маловодиеprodigy666 написа: маи ще си ставам твърд мренарот юни до октомври .. поне няма да има троикари аи наздраве
![]()
![]()
и аз така колега