Зарган 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Re: Зарган 2011

Мнение от rumci »

Уикенда се очертава добър за риболов, така че поне можем да закрием в хубаво време :wink:
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

То времето ще е хубаво Румба...ама зизитата дали ще са в български териториялни води още,и по- точно в Бургаско Синеморски води.....това не се знае.Или ще хванем последните пътници изтървали влака за Средиземното море... :lol:
Дето викаш поне ако не друго да закрием в хубаво време... :yawinkle:
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Само можем да гадаем дали все още са тук :roll: . Толкова куц сезон не помня от години, най-вече заради лошото време тази есен. Странното е, че хората се увеличават правопропорционално на активността на зизитата. :wink:
Изображение
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Пак интересна снимка..хахаххх...щом и ти се оплакваш-работата е сериозна...те всички казват ,че е слаб сезона.Наистина беше лоша есен откъм време.Миналата година ходих през ден за зарган ,таз година-само вятър и студ...че почна зимата от началото на октомври...То и по магазините май много го нямаше заргана-поне като съм обикалял да гледам...сафрид бол ама зизита не...
str.hadjiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от str.hadjiev »

Ама това хора ли са 10 човека на такава голяма скала.... :lol:
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

За мен пък сезона въобще не беше куц може би почивките ми съвпаднаха с добри дни.Единственото абсолютно капо записах в събота от 6-30 до11-00 пълна нула на може би единственото подходящо място за северен вятър-Агалина.Даже и настинка не хванах :mrgreen: .Петъка се очертава топъл и безработен така че ще дам информация за съботяните.Наздраве на студоустойчивите колеги.
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Аматьора Бс написа:За мен пък сезона въобще не беше куц може би почивките ми съвпаднаха с добри дни.Единственото абсолютно капо записах в събота от 6-30 до11-00 пълна нула на може би единственото подходящо място за северен вятър-Агалина.Даже и настинка не хванах :mrgreen: .Петъка се очертава топъл и безработен така че ще дам информация за съботяните.Наздраве на студоустойчивите колеги.
Я :D имало и колеги дето са доволни зарганския риболов тази год. Явно не си аматьор ами специалист :wink:
dach
новобранец
новобранец

Мнение от dach »

Вятъра падна , изпече , ще ги пробвам днес зизитата дали са още тук, само червей да си намеря.
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Колега Марлин зависи от целите и очакванията.Аз като аматьор по-скромно.Целта беше маринованите глезотии този път да са само мои-като улов и приготвяне.С оглед на минали години количеството зарган и сафрид ще е напълно достатъчно за семейството и гостите през зимата.Наздраве. :drinkers:
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

dach написа:Вятъра падна , изпече , ще ги пробвам днес зизитата дали са още тук, само червей да си намеря.
EEEхоооо...кво стана днес коооллееегггааа...има ли?..Няма ли?...Кажи един лаф,че цяла бургаска околия на теб разчита явно :shock: ...Да сондираме мнение,че идва уйкенда....пък как мА сърбат ръцете не е истина..Хехехххх :lol:
Да помариноваме и ний по малко ...за семейството и гостите...за цяла зима... :rolleyes:
че само дзадзики с узаки плюс кафедаки-много ще е постно... :lol: :lol: :lol:
Пък и Никулден е след броени дни-дет се вика да зацапаме банята с люспи... :yawinkle: Майтапче...хахахххх
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Зарганските люспи бая трудно ше ги намериш :D а още потрудно ще ги изчистиш.Аз за по-достоверно едната партида я пръснах за снимка на задния капак на бегачката и още стържа барабар с металика.Ако спрете със скарата навреме ще има и за бурканите :finga:
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

:lol: ... :smt111
dach
новобранец
новобранец

Мнение от dach »

Днес на Созопол от 11 до 16 ч 10 бр като само един каиш , другите бяха дребни. Рибата се активизира от 13 до 15 ч . До мен имаше още трима човека не съм им гледал кофите , но не нямаха и те повече слука. Вятър нямаше , но вълната още не беше паднала , учудващо всичко взех на плаваща бомбарда. Нямам намерение още да закривам , в петък ще го търся пак , въпреки , че се задава западен вятър .
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

утре ще е денят, докато обръща вятъра - ще има затишие пред зарганска буря :)
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Аматьора Бс написа:Колега Марлин зависи от целите и очакванията.Аз като аматьор по-скромно.Целта беше маринованите глезотии този път да са само мои-като улов и приготвяне.С оглед на минали години количеството зарган и сафрид ще е напълно достатъчно за семейството и гостите през зимата.Наздраве. :drinkers:
Очакванията при мен са от 30 до 100 броя зависи от деня :D инъче какво да си цапам бурканите :D То при нас няма за тиган пък за мариноване да не говорим. Е има още надежди ама.... малки .
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”