Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
Уикенда се очертава добър за риболов, така че поне можем да закрием в хубаво време 

- ivalpetkov
- разбира нещата
То времето ще е хубаво Румба...ама зизитата дали ще са в български териториялни води още,и по- точно в Бургаско Синеморски води.....това не се знае.Или ще хванем последните пътници изтървали влака за Средиземното море... 
Дето викаш поне ако не друго да закрием в хубаво време...

Дето викаш поне ако не друго да закрием в хубаво време...

Само можем да гадаем дали все още са тук
. Толкова куц сезон не помня от години, най-вече заради лошото време тази есен. Странното е, че хората се увеличават правопропорционално на активността на зизитата.

- ivalpetkov
- разбира нещата
Пак интересна снимка..хахаххх...щом и ти се оплакваш-работата е сериозна...те всички казват ,че е слаб сезона.Наистина беше лоша есен откъм време.Миналата година ходих през ден за зарган ,таз година-само вятър и студ...че почна зимата от началото на октомври...То и по магазините май много го нямаше заргана-поне като съм обикалял да гледам...сафрид бол ама зизита не...
-
- научил се да хвърля
Ама това хора ли са 10 човека на такава голяма скала.... 

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
За мен пък сезона въобще не беше куц може би почивките ми съвпаднаха с добри дни.Единственото абсолютно капо записах в събота от 6-30 до11-00 пълна нула на може би единственото подходящо място за северен вятър-Агалина.Даже и настинка не хванах
.Петъка се очертава топъл и безработен така че ще дам информация за съботяните.Наздраве на студоустойчивите колеги.

ЯАматьора Бс написа:За мен пък сезона въобще не беше куц може би почивките ми съвпаднаха с добри дни.Единственото абсолютно капо записах в събота от 6-30 до11-00 пълна нула на може би единственото подходящо място за северен вятър-Агалина.Даже и настинка не хванах.Петъка се очертава топъл и безработен така че ще дам информация за съботяните.Наздраве на студоустойчивите колеги.

Вятъра падна , изпече , ще ги пробвам днес зизитата дали са още тук, само червей да си намеря.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Колега Марлин зависи от целите и очакванията.Аз като аматьор по-скромно.Целта беше маринованите глезотии този път да са само мои-като улов и приготвяне.С оглед на минали години количеството зарган и сафрид ще е напълно достатъчно за семейството и гостите през зимата.Наздраве. 

- ivalpetkov
- разбира нещата
EEEхоооо...кво стана днес коооллееегггааа...има ли?..Няма ли?...Кажи един лаф,че цяла бургаска околия на теб разчита явноdach написа:Вятъра падна , изпече , ще ги пробвам днес зизитата дали са още тук, само червей да си намеря.

Да помариноваме и ний по малко ...за семейството и гостите...за цяла зима...

че само дзадзики с узаки плюс кафедаки-много ще е постно...

Пък и Никулден е след броени дни-дет се вика да зацапаме банята с люспи...

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Зарганските люспи бая трудно ше ги намериш
а още потрудно ще ги изчистиш.Аз за по-достоверно едната партида я пръснах за снимка на задния капак на бегачката и още стържа барабар с металика.Ако спрете със скарата навреме ще има и за бурканите 

- ivalpetkov
- разбира нещата
Днес на Созопол от 11 до 16 ч 10 бр като само един каиш , другите бяха дребни. Рибата се активизира от 13 до 15 ч . До мен имаше още трима човека не съм им гледал кофите , но не нямаха и те повече слука. Вятър нямаше , но вълната още не беше паднала , учудващо всичко взех на плаваща бомбарда. Нямам намерение още да закривам , в петък ще го търся пак , въпреки , че се задава западен вятър .
-
- ще става разбирач
утре ще е денят, докато обръща вятъра - ще има затишие пред зарганска буря 

Очакванията при мен са от 30 до 100 броя зависи от деняАматьора Бс написа:Колега Марлин зависи от целите и очакванията.Аз като аматьор по-скромно.Целта беше маринованите глезотии този път да са само мои-като улов и приготвяне.С оглед на минали години количеството зарган и сафрид ще е напълно достатъчно за семейството и гостите през зимата.Наздраве.