Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: ЗАРГАН - 2009г
Това беше днес от мен. Много доволно . 31 бр.

-
- учете се от него
Браво, това е не много доволно а екстра
на фона на нашия улов
.
Както бях обещал - В 05.30 на к-г Веселие 6 коли и с оглед на малкото места продължихме и се установихме на Агалината. До 12.30 имах 4 зизита и една платерина, другите колеги малко повече
, но общо взето много тегаво. Дойдоха колеги от к-г Веселие и малката Агалина и те се оплакаха, но това е шанса да оцелиш момента.
Още веднъж браво

Както бях обещал - В 05.30 на к-г Веселие 6 коли и с оглед на малкото места продължихме и се установихме на Агалината. До 12.30 имах 4 зизита и една платерина, другите колеги малко повече

Още веднъж браво

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- devesil4o
- научил се да хвърля
Всички бяхме на бомбарда отпред на вълнолома.Аз бях на бавнопотъваща,но след като излезе пасаж от илария минах на плаваща ,както и другите колеги.Някои от тях имаха доста добра слука- трябва да 

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
Аз пак бях на работа и пак закаснях,бях на вълнолома към 09.00 колегите бяха направили вече по някое килце риба
аз хванах една доста добра заргана и две платерини риболова преключи към 11.00 после след обяд бях пак там към 18.00
и до 20.00 две зизита и едно чернокопче,това е от мен наслука на всички колеги

аз хванах една доста добра заргана и две платерини риболова преключи към 11.00 после след обяд бях пак там към 18.00
и до 20.00 две зизита и едно чернокопче,това е от мен наслука на всички колеги
-
- новобранец
Напоследък Солено и Чурулика доста съмнително си траят. Сутринта са ги мернали /together/на Фичоза,но са си били камшика на някакво Чуру-място.Надвечер Чурулика е бил съвсем "параден" , с чаша кафе на разходка по вълнолома и се "учел" как се лови зарган...............

Ехехехеее журналистиии,чурулика сутринта беше на вълнолома.Иван Манолов- написа:Напоследък Солено и Чурулика доста съмнително си траят. Сутринта са ги мернали /together/на Фичоза,но са си били камшика на някакво Чуру-място.Надвечер Чурулика е бил съвсем "параден" , с чаша кафе на разходка по вълнолома и се "учел" как се лови зарган...............![]()
![]()
![]()
Днес от 5:45 сутринта до 10:30 8 заргана и две откачени торпеда,след обяд 6 заргана и един чернокоп на блесна!
Зарганолог
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ванюха,наистина бяхме първо на Фичоза,после си мислехме за едно друго място,пък накрая си пробвахме колите,коя бяга повече........ Соления спечели, със секунди и "мушундии" на КПП-то ,ама и без това е с поне 30-40 коня отгоре. После,лаф,кафе и кеф на вълнолома ............ Предполагахме ,че и ти ще си там.Колеги,майната и на рибата..... Има безумен брой неща ,на които има да се кефите докато мятате.........Ехехехеее журналистиии,чурулика сутринта беше на вълнолома.
Днес от 5:45 сутринта до 10:30 8 заргана и две откачени торпеда,след обяд 6 заргана и един чернокоп на блесна!
Последно промяна от чуруликпенчо на Нед Сеп 06, 2009 7:08 am, променено общо 1 път.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Много време ще мине докато го разберат.чуруликпенчо написа:Колеги,майната и на рибата..... Има безумен брой неща ,на които има да се кефите докато мятате.........
Кеф цена няма.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Да бе майната и на рибата,и аз така казвам,ама и на мен не ми е хубаво като отида в 5:30 времето е перфектно,и за 4 часа хвана 2 риби,както се случи днес сутринта на вълнолома,2-те риби,ги взех по-тъмно,и до 10 часа без удар...колеги казвайте къде е рибата,стига сте спектирали 

Зарганолог
-
- научил се да хвърля
днес направо трагедия на фона на вчерашните ,ден с ден не си прилича
колегата Тони изкара с два повече от мен но един от зарганите му беше много двбър
-
- учете се от него
Днес на Германката също беше трагедия - до към 08.00 изкарахме по 2-3 риби и отряза
На тръгване към 10.30 поради ангажименти се видяхме с двама колеги идващи от к-г Веселие и те разочаровани -1 зарган. Сутринта се чудихме между Черноморец и Германката, но явно на всякъде е било еднаква нямащо

На тръгване към 10.30 поради ангажименти се видяхме с двама колеги идващи от к-г Веселие и те разочаровани -1 зарган. Сутринта се чудихме между Черноморец и Германката, но явно на всякъде е било еднаква нямащо

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Явно не само при нас се усети липсата и,може би има причина като гледам отвън и се питам зима ли е,аз ще лудна 2-3дена като не ходя никъде

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Мен питаш ли ме,само да спре дъжда отивам да въртя блесни,от вятър не ме е страхdobria1 написа:Явно не само при нас се усети липсата и,може би има причина като гледам отвън и се питам зима ли е,аз ще лудна 2-3дена като не ходя никъде![]()
![]()

Зарганолог
да ама го дават повече от 1 седмица пиди....ско време,поне дъжда май ще спира утре

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Да обаче аз не издържах днеска и слязох на морето,започнах от 3-та буна че чак до 1-ва но никакав резултат
времето е ужасно но нали не издържам без да сляза и да пробвам,дано се оправи тея дни че като не мога да ходя за риба и само

времето е ужасно но нали не издържам без да сляза и да пробвам,дано се оправи тея дни че като не мога да ходя за риба и само