Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- ще става разбирач
Re: Зарган 2011
ахам, като се загледах и прочетох го схванах 

- coldy
- новобранец
- Обратна връзка:
До обяд днес капо, на скалите в старият град се бяха наредили още 5 колеги - не видях никой да вади. Най-жалкото бе, че малките сладки галени червеи не можаха да влязат в ролята на жертви.
Вчера(Петък) на Варвара 1 бр от 7 до 12:00 часа...после на Лозенец нищо,на Царево нищо и към 13:30 отидохме до маслен нос където резултата е 13 броя до 16:00 часа.Днес пак на Маслен нос от съмване до 12 часа 22 броя,риба даваше на интервали,като се завърти хващахме по 3-4 после 20-30 минути почивка и пак по някоя риба...В 12 като тръгвахме още си вървеше рибата доволно.Това е от мен 

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Днес бях на работа и общо взето нищо не съм загубил-мойта банда с Къдрака слязоха на Варвара,мн слабо е било и по обед се прибраха с по 3 риби.А утре накъде ли да хване бат ви Стъни? -а де-че съм накупил сумалък ти червеи,да не стане така че после да ги правим с панировка и да си ги ядем хехе 

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Днес на Траката от 12 до 14ч =0,без грам удър,после на Ной на корабчето,хора колкото искаш,риба взели сутринта по 2-3 заргани,наредих се и аз и към 15.30 аз и един колега се записахме по една писалка,общо взето 3 лапини,1 зарган и едно попче.Наслука за сега,утре ако не ме боли глава пак ще се пробвам

И на Кранево след обяд сопи, от 14.00 до 16.00ч. долу горе.
От Синеморец някой нещо? Или от Силистар ?
От три източника днес бозая и резултата за там е плачевен.balyk написа:От Синеморец някой нещо? Или от Силистар ?
-
- ще става разбирач
За някой плачевен за други -не.Специално за бат Стани ,не чак от Синеморец де:карид написа:От три източника днес бозая и резултата за там е плачевен.
Скромно,но от сърце.

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
ЕЕЕЕтова е вече нахално-направо сте ударили джакпота-абе да сте живи и здрави!!!!Браво Димитре!!!
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
И аз му акомпанирахonzinasi написа:За някой плачевен за други -не.Специално за бат Стани ,не чак от Синеморец де:

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
ДооООбре ве пичове.
Имайте и едно на ум,че май имате все още и чернокоп там.

Имайте и едно на ум,че май имате все още и чернокоп там.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Eх Стиляне хиени таквиз стари къде сте ги хванали тез риби двамата с Митака бре, пак сте напипали последния пасаж заргани в черно море преди да мигрира на майната си хахахаха. Като ви знам кви сте късметлии и двамата, ма хайде живи и здрави и утре пак. Така като гледам скалите на ахтополски цвят ми приличат хахахахаха казвайте и признавайте къде сте били?карид написа:От три източника днес бозая и резултата за там е плачевен.balyk написа:От Синеморец някой нещо? Или от Силистар ?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
А си признаят,а са останали далеч на брега. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
По инфо от различните изворчета, днес е имало повече варналии отколкото бургазлии по южните риболовни полетаКИРО написа:А си признаят,а са останали далеч на брега.