Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Diman »

Брей, Милеф, ти си бил от стара коза яре. С какво ще го кичиш това нящо, с царя на стръвта, или с водоплаващи?
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :lol: :lol: С царя,е как?На нашия гъол нъл знайш :wink: Кат не дават с мАтори,уфимката ми стои в гаража :wink: Надувам я и .....да го......т проверяващите :lol: :lol: :lol: :lol:Може и с голямата ама трябва да и сваля ДВГ то :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Миле, ела у дома да видиш монтажи профешънъл...))))) Разни мад кати куро да си клати!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Че ко муй на тоз бре?Аз пак ша дойда де ,ама да нося ли напитки? :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Носи, че тази година няма грозде. И аз останах без винО! Няма и откъде да се купи. В Кралево гроздето е ошмулено от градушката.
Добре е монтажа долу-горе. Ако кичиш царя, долната я връзвай с меко плетено за горната. Така препоръчват швабите. И са си прави де! На долната нанизвай първия дебелак по дължина до дупка. Не отрупвай плетеното с месо. Да е меко ;) Сетиш :)
На такъв монтаж, така както е изпълнен, имам риба. Но не е на царя. И....има още нещица по този монтаж, които не си показал, путайник с путайник. ;)
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Миле,добре си решил да не ползваш тройка,но идеята на подвижната горна кука е именно отдолу да е тройка,която да боде закачената на горната кука риба в три равнини.Според мене с долна единица този монтаж не е толкова ефективен.Съвсем друго е ако се използва плетено влакно,което е меко и можеш да скриеш долната кука под хрилете на рибата/на Карфицата монтажа/.
валатът не най-лошото нещо на света
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Не съм путайник :fishing2: :lol: ама са уча от хора от Големия град с Големи риби :fishing6: :D Няма са правя на по умен от умните я :wink:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Аксел я пак обясни,щот гледах на Генерала такъв монтаж ама верно неговия с плетено беше,ама аз ич не са замисих защо?Викам си с моно да не са уплита рибе ако слагам
Марк Твен
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Мнение от Мартин Райнов »

.
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Аз с моят късметлийски по принцип акъл и вече доста проби се убедих, че това с подвижната кука е ала бала. При атака на горна кука с рибката и последваща яка засечка.....удар в четката и аванс от някакви да речем 5 см до достигане на долната кука, като се губи ефективността от забиването! И да изместя малко акцента, хайде дайте статистика кой до кога и при какви дълбочини и температури на водата е бодвал най-късно през годината царя на кльонк?
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

ringo написа:... И да изместя малко акцента, хайде дайте статистика кой до кога и при какви дълбочини и температури на водата е бодвал най-късно през годината царя на кльонк?
Цитирам Краси по памет,а моята е плитка :lol: "На който му се мръзне вместо да празнува нова година..."
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

yankosan написа:
ringo написа:... И да изместя малко акцента, хайде дайте статистика кой до кога и при какви дълбочини и температури на водата е бодвал най-късно през годината царя на кльонк?
Цитирам Краси по памет,а моята е плитка :lol: "На който му се мръзне вместо да празнува нова година..."
E това е мъжка приказка :fishing2: :fishing2: :fishing2:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Да бе... :shock: :lol: На втория път се отказах да бъда мъж :lol: Хората джигосват на термо силикони,а аз кльонкам на замразена скумрия :lol:
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Като цяло идеята ми беше за средата на октомври...набелязал съм го , и знам , че е там и ме чака.....огромен! Вдигах го два пъти със съзнанието, че не бях виждал такова нещо на сонар и без батерия за снимка!
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Нямаш ядове,долу водата е топла и костурена :fishing12: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”