Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
На Панчарево платеното оня ден ходих, имаше няколко места с разбит лед където можеше да се лови. Хващат се пъстърви +5лв такса.

-
- научил се да хвърля
По искър би трябвало да има (както всяка зима по това време), но преди няколко дена беше като потоп след и преди язовир Панчарево. Ако е спаднало нивото и става за риболов с повече бял червеи захранка може да излъжеш някой доста едър кефал. След обяд дава по-добри резултати. И ако ходиш да пишеш какво е било нивото 

Здравейте колеги, за Кривина (платеното) някой има ли информация....
БЛАГОДАРЯ...!!!
БЛАГОДАРЯ...!!!
Някои ходил ли е на 777 има ли лед.
Последно промяна от zlati973 на Пет Фев 20, 2015 10:33 pm, променено общо 2 пъти.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И така....малко кофти новини от Челопечене. Решавам аз днес вместо да се размърдам по р.Блато, по която върви приличен риболов почти по цялото и течение....да отида на Челопечене да пробвам едни нови блесни. Не че ще хвана нещо, ама да пробвам.
Към 3 часа с добър темп на колата тръгнах. Минавайки над магистралата се отчаях от състоянието на единия богровски гьол, които съсипаха при строежа й, но явно европейското развитие изисква жертви. Стигам до входа на сметището, където обикновено се завива на дясно, през един чакъл и след около километър по равен черен път сме на гьола...да, ама друг път. Завивам си аз, където си знам и кво да видиш...умален макет на Витоша.
Засипали пътя...ама така го засипали, че от никъде няма минаване. Имаше пръст от поне 10тина камиона. Питам падарина..."Ко стана с пътя бе?", отговор - "Кой път?", "Тоя за гьола.", -"Аааа тука няма такова нещо, това е сметище." Видях, че човеко не е в час и си тръгнах преди да си го изкарам на него. Брега от към реката ми беше любимо място за спининг разходки, ограничени откъм време. Сега освен с доста ходене пеша, не виждам как ще се стигне до там. Просто не ми е ясно как успяха точно на пътя да се изтропат? Все едно няма огромен ров отстрани, пълен с вода. Никой не е длъжен да се грижи за черните пътища, които само ние си ползваме при рибилов, но това беше единственият нормален начин да се стигне до гьола от тази му страна. Пълно МАЛОУМИЕ!!!!

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
djago1981kn написа:Миналия четвъртак минах от там .Язовира беше замръзнал на 100%,нивото му беше с поне метар надолу ,признаци за живот никакви - даже няма и пазач .
Благодаря! Значи го отписване за сега
Колега, нали не мислиш, че некой чичак с Камаз е дошъл и просто си е решил да изсипе това, което кара точно на пътя?! Това си е класика!empar написа: Просто не ми е ясно как успяха точно на пътя да се изтропат? Все едно няма огромен ров отстрани, пълен с вода. Никой не е длъжен да се грижи за черните пътища, които само ние си ползваме при рибилов, но това беше единственият нормален начин да се стигне до гьола от тази му страна. Пълно МАЛОУМИЕ!!!!

Явно там има нещо, което не трябва да се вижда...Жалко, за кой ли път...
Колеги, мисля другата седмица да се размърдам някъде, колебая се между река Блато или Суходол, ако някой има информация на първата дестинация къде е удобно да се лови в участъка требич - мировяне? И за Суходол, ако някой има инфо ще съм благодарен да сподели...
"ай сиктир ве майна..."
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Има още една тъпотия на Челопечене арендаторите на земеделските земи са изкопали ров и неможеш да стигнеш до края на гьола с колаempar написа:И така....малко кофти новини от Челопечене. Решавам аз днес вместо да се размърдам по р.Блато, по която върви приличен риболов почти по цялото и течение....да отида на Челопечене да пробвам едни нови блесни. Не че ще хвана нещо, ама да пробвам.Към 3 часа с добър темп на колата тръгнах. Минавайки над магистралата се отчаях от състоянието на единия богровски гьол, които съсипаха при строежа й, но явно европейското развитие изисква жертви. Стигам до входа на сметището, където обикновено се завива на дясно, през един чакъл и след около километър по равен черен път сме на гьола...да, ама друг път. Завивам си аз, където си знам и кво да видиш...умален макет на Витоша.
![]()
![]()
Засипали пътя...ама така го засипали, че от никъде няма минаване. Имаше пръст от поне 10тина камиона. Питам падарина..."Ко стана с пътя бе?", отговор - "Кой път?", "Тоя за гьола.", -"Аааа тука няма такова нещо, това е сметище." Видях, че човеко не е в час и си тръгнах преди да си го изкарам на него. Брега от към реката ми беше любимо място за спининг разходки, ограничени откъм време. Сега освен с доста ходене пеша, не виждам как ще се стигне до там. Просто не ми е ясно как успяха точно на пътя да се изтропат? Все едно няма огромен ров отстрани, пълен с вода. Никой не е длъжен да се грижи за черните пътища, които само ние си ползваме при рибилов, но това беше единственият нормален начин да се стигне до гьола от тази му страна. Пълно МАЛОУМИЕ!!!!

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Преди 2 седмици беше целия в лед.ptomov написа:Здравейте колеги, за Кривина (платеното) някой има ли информация....
БЛАГОДАРЯ...!!!
Вчера/21,02/ изцяло размразен. Активност нулева. На спининг. Не че очаквах нещо от 1-2 градусова вода. Имаше някакви шаранджии, ама резултати не знам.GoriLLaz написа:Преди 2 седмици беше целия в лед.ptomov написа:Здравейте колеги, за Кривина (платеното) някой има ли информация....
БЛАГОДАРЯ...!!!
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
- dragonaz
- научил се да хвърля
Колеги, платеното на Панчарево дали беше раз мръзнало тази събота и неделя?

- кирил великий
- разбира нещата
За днес - неделя не знам. В събота беше замръзнало отново с лед 10 см. дебел. Навсякъде, с изключение около малкия, вдаден навътре мостик и входа, където разбиха с лодка леда. Много трудни пъстърви - големи 800 гр. до кило и сто. Кълване - плахо, линово, отказване. Плуващи от вятъра парчета лед. На една и съща линия с едни и същи стръв, влакна, тежести и куки и на едно и също място с директен хванах всичко - над 3.5 кг., а с телескоп и макара нищо.dragonaz написа:Колеги, платеното на Панчарево дали беше размръзнало тази събота и неделя?
- dragonaz
- научил се да хвърля
Благодаря ти за обратната връзка колега!кирил великий написа:За днес - неделя не знам. В събота беше замръзнало отново с лед 10 см. дебел. Навсякъде, с изключение около малкия, вдаден навътре мостик и входа, където разбиха с лодка леда. Много трудни пъстърви - големи 800 гр. до кило и сто. Кълване - плахо, линово, отказване. Плуващи от вятъра парчета лед. На една и съща линия с едни и същи стръв, влакна, тежести и куки и на едно и също място с директен хванах всичко - над 3.5 кг., а с телескоп и макара нищо.dragonaz написа:Колеги, платеното на Панчарево дали беше размръзнало тази събота и неделя?
Чудя се идните дни, като уж температурите ще са все положителни дали пък няма да се разтопи леда....