Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА
МмммДам ! Сега кат погледнах съм написал "Станича" увнаместо "Станилча" демек бат ви Станко та съм останал неразбран
INCUBUS направо не смея се показвам вече пред форума след тез хвалбествия

INCUBUS направо не смея се показвам вече пред форума след тез хвалбествия

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Здравейте колеги, аз съм начинаещ рибар, но в интерес на истината най-много съм хващала балканка и най-много ме кефи риболова на малка река. На другите места, като не си майстор се получава: много вода-никаква риба
Но истината е, че не съм виждала балканка по-голяма от 30 см в Родопите, а на Банско са направо миниатюрни и въпреки това ги вадят-много ме е яд на тези риболовци
, а иначе облечени по всички правила и последна мода на рибарите.

Радо, на Чая има пъстърва, друг е въпросът, че не е много нагъсто. Ако искаш, ще ти кажа две-три места в региона на Чая, където може да разчиташ на успех - последното ми ходене там беше през миналия август за два дни, в които направихме доста добър пъстървов риболов.rado_tomov написа: А за реките със сигурност по Чая няма пъстърва редовно ходя ама ми остава само ходенето.И ако е възможно малко подробно обяснение къде се намират другите реки?
Мерси!
Бат Стан що така бе тоя радо томов вчера се появи в саита и ти го заведе на риба а що не водиш нас със L I S за пъстърва по Чая(и ние имаме хубава ракия)?Бат Стан написа:Радо, на Чая има пъстърва, друг е въпросът, че не е много нагъсто. Ако искаш, ще ти кажа две-три места в региона на Чая, където може да разчиташ на успех - последното ми ходене там беше през миналия август за два дни, в които направихме доста добър пъстървов риболов.rado_tomov написа: А за реките със сигурност по Чая няма пъстърва редовно ходя ама ми остава само ходенето.И ако е възможно малко подробно обяснение къде се намират другите реки?
Мерси!
Ти пък сега, не съм го завел за риба, просто гледам да му помогна на човека.dimi написа:Бат Стан що така бе тоя радо томов вчера се появи в саита и ти го заведе на риба а що не водиш нас със L I S за пъстърва по Чая(и ние имаме хубава ракия)?Бат Стан написа:Радо, на Чая има пъстърва, друг е въпросът, че не е много нагъсто. Ако искаш, ще ти кажа две-три места в региона на Чая, където може да разчиташ на успех - последното ми ходене там беше през миналия август за два дни, в които направихме доста добър пъстървов риболов.rado_tomov написа: А за реките със сигурност по Чая няма пъстърва редовно ходя ама ми остава само ходенето.И ако е възможно малко подробно обяснение къде се намират другите реки?
Мерси!
Маитап си правя бе Бат Стан ние нали с тебе ще направим друг съвместен риболов! 
А събота и неделя не ходи ли някаде Бат Стан?

Не съм, бях на работа. Утре или другиден мисля да отида нейде за пъстървета, ама да видим.dimi написа:Маитап си правя бе Бат Стан ние нали с тебе ще направим друг съвместен риболов!
- barutchiata ©
- Администратор
Бат Стан написа:Не съм, бях на работа. Утре или другиден мисля да отида нейде за пъстървета, ама да видим.dimi написа:Маитап си правя бе Бат Стан ние нали с тебе ще направим друг съвместен риболов!
Баце да не са разрешили риболова на пъстърва в делнични дни

Не знам дали ще съм ти полезен но от 3 излета имам само един успешен.2007.11.08 на тази дата имам рожден ден.за 3 дни бяхме на почивка на БОДРОСТ това е над Благоевград. Реших да отида на риба.Ставане 7.00 часа и след 10 минути бях на реката ,като избрах участък от реката където нямаше движение от хора и коли.Тази река /Бистрица/по цялото течение се движи покраи пътя ,и пъстървата е много наплашена.И така по същество;директен 6м,влакно 0.14/около 70см/,тежест колкото да може да потъне куката,кука 14,стръв мамарец,без никакви възли по влакното.От 8.00 до 12.00 часа пробег около 1км бях хванал 11 броя пъстърви.Но по тази река няма такива едри екземпляри за каквито чета по други реки.И друго, как съм залягал само аз си знам/като воиник на бойно поле/.
eх да можеше всеки ден да съм на риба
Той бат Стан има връзки по цяла България с риболовния контрол няма какво да го мислим него.Той решава и тръгва!barutchiata написа:Бат Стан написа:Не съм, бях на работа. Утре или другиден мисля да отида нейде за пъстървета, ама да видим.dimi написа:Маитап си правя бе Бат Стан ние нали с тебе ще направим друг съвместен риболов!

(barutchiata написа:Бат Стан написа:Не съм, бях на работа. Утре или другиден мисля да отида нейде за пъстървета, ама да видим.dimi написа:Маитап си правя бе Бат Стан ние нали с тебе ще направим друг съвместен риболов!
Не разбира се, но идиотски забрани не възнамерявам да спазвам. Ходя, ловя, пускам обратно. Забраната е наложена по две причини: горските (подчертавам горските, щото пъстървовите реки са в техните райони) ги мързи да се занимават и с рибата и да правят проверки, а пък забраната осигурява комфорт на бракониерите да търбушат реките с ток и други такива. Аз риба не прибирам от тловената през седмицата, и не вредя на природата. Оксвен това работя през уикенда, и по тая причина ходя през седмицата за риба. Да не ходя ли за пъстърва?
- Павел Иванов
АмАтЬоРа написа:Не знам дали ще съм ти полезен но от 3 излета имам само един успешен.2007.11.08 на тази дата имам рожден ден.за 3 дни бяхме на почивка на БОДРОСТ това е над Благоевград. Реших да отида на риба.Ставане 7.00 часа и след 10 минути бях на реката ,като избрах участък от реката където нямаше движение от хора и коли.Тази река /Бистрица/по цялото течение се движи покраи пътя ,и пъстървата е много наплашена.И така по същество;директен 6м,влакно 0.14/около 70см/,тежест колкото да може да потъне куката,кука 14,стръв мамарец,без никакви възли по влакното.От 8.00 до 12.00 часа пробег около 1км бях хванал 11 броя пъстърви.Но по тази река няма такива едри екземпляри за каквито чета по други реки.И друго, как съм залягал само аз си знам/като воиник на бойно поле/.
Аматьоре , кефиш отсекъде ! Само се чудя поста ти като резюме на излета ти ли е или уеко провокативен такъв с това яко погазване на забраните ?!? 08.11. четвъртък ( по принцип пъстървата е забранена през седмицата ) , месец 11 ( тотална забрана за целото БГ от 01.10. до 01.02. щото обикновенно тогава пъстървата си хвърля хайвера ) , брой риби 11 при разрешени 8 такива и то над 23см. или общо 2кг. с изключение на един по-едър екземпляр !
Павел Иванов
Павел Иванов
Бат Стан налага се малко да те поправя относно изказването за горските това е вярно че ги мързи но по точно за рибата и дивеча пряко отговарят ловните стражари а те са много зли и по страшни от чумата познавам един на "Снежана" с брадичка и мустаци като го видя и ми идва да му откъсна главата при него няма компромис конфискува рибата въдиците и ти съставя акт и ако много думаш може да ядяш и бой ти сешташ ли се за това лице
Последно промяна от L I S на Пон Мар 17, 2008 8:43 pm, променено общо 1 път.
На който му върви в риболова не му върви в любовта
Павле на скоро се засякахме на един риболов аз попитах един приятел познаваш ли тези хора и той каза да бе това е Павел Иванов не ти се обадих но много ти отива обицата бреПавел Иванов написа:АмАтЬоРа написа:Не знам дали ще съм ти полезен но от 3 излета имам само един успешен.2007.11.08 на тази дата имам рожден ден.за 3 дни бяхме на почивка на БОДРОСТ това е над Благоевград. Реших да отида на риба.Ставане 7.00 часа и след 10 минути бях на реката ,като избрах участък от реката където нямаше движение от хора и коли.Тази река /Бистрица/по цялото течение се движи покраи пътя ,и пъстървата е много наплашена.И така по същество;директен 6м,влакно 0.14/около 70см/,тежест колкото да може да потъне куката,кука 14,стръв мамарец,без никакви възли по влакното.От 8.00 до 12.00 часа пробег около 1км бях хванал 11 броя пъстърви.Но по тази река няма такива едри екземпляри за каквито чета по други реки.И друго, как съм залягал само аз си знам/като воиник на бойно поле/.
Аматьоре , кефиш отсекъде ! Само се чудя поста ти като резюме на излета ти ли е или уеко провокативен такъв с това яко погазване на забраните ?!? 08.11. четвъртък ( по принцип пъстървата е забранена през седмицата ) , месец 11 ( тотална забрана за целото БГ от 01.10. до 01.02. щото обикновенно тогава пъстървата си хвърля хайвера ) , брой риби 11 при разрешени 8 такива и то над 23см. или общо 2кг. с изключение на един по-едър екземпляр !
На който му върви в риболова не му върви в любовта
- Павел Иванов
Ми отива ми , сал в казармата съм я свалял и га съм бил на ядреномагнитен резонанс щото се налагаше та
Къде се засякохме ако не е тайна , да не би преди две седмици на една река 

Павел Иванов
Павел Иванов