Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

нещата ни :)
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
Re: нещата ни :)
Аз си търся АКЪЛА
, дето го изгубих и не дойдох на срещата. Не можах да издържа на крокодилските сълзи на дъщерята
и на опяването на жената
. Не че ни беше лошо във Видин, но съжалявам за пропуснатата възможност да се запозная с голяма част от присъстващите.Надявам се на НС-4 да присъстват отново всички действащи лица от НС-3 за да се извиня подобаващо
.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Джули, ако не се видим на поредната месечна среща в София, запази го ! Ще го развеем на следващата НС! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Диканаров написа:Джули, ако не се видим на поредната месечна среща в София, запази го ! Ще го развеем на следващата НС!
Ок като се видим ще ти ги донеса, ти поне си от София, последният четвъртък сме на срещата.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
клещонещото ще се върне някога-виното,НиКОГА !(преработи се)alcora написа:И аз затрих едно ножче с клещи, отверки и още десетина аксесоара по него, ако някой го е намерил да го ползва със здраве
това му беше първия излет ........
Абе липсват ми и няколко бутилки вино ама ще си ги търся като наследство на НС 4))))))

- Диканаров
- кандидат преподавател
Джули, моето знаме излезе от багажника на колата.
Това е на някой друг колега. Ако не се обади, запази го за други общи срещи. Ще се радвам обаче да се видим последния четвъртък на месеца. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- кандидат преподавател
ОБЯВА: заменям шезлонг за одеяло. 

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Радвам се че не е останало непреработеноBOVSKIQ KORMORAN написа:клещонещото ще се върне някога-виното,НиКОГА !(преработи се)alcora написа:И аз затрих едно ножче с клещи, отверки и още десетина аксесоара по него, ако някой го е намерил да го ползва със здраве
това му беше първия излет ........
Абе липсват ми и няколко бутилки вино ама ще си ги търся като наследство на НС 4))))))

Писах на Марко да ползва клещонещото

Сега казвам със здраве да го ползваш ти ! по важно е че не е останало да ръждясва по земята .......

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Едната-Червено,София май беше,го дръннах за берекет на пръчките,които си забрави в моята кола!alcora написа: ........А бе липсват ми и няколко бутилки вино ама ще си ги търся като наследство на НС 4))))))

Живи и здрави приятели!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да не забравиш да пишеш когато имаш сефте с тяхsapuna написа:Едната-Червено,София май беше,го дръннах за берекет на пръчките,които си забрави в моята кола!alcora написа: ........А бе липсват ми и няколко бутилки вино ама ще си ги търся като наследство на НС 4))))))
![]()
А другата я излях в една газова бутилка!
Ако бе забравил трета,с нея щях да полея тениската на Камен!
![]()
Живи и здрави приятели!

- krokibg
- учете се от него
Така,гледам вчера едно столче се навърта около язовира и какво да видя,столчето на един колега от Хасково
Останах изненадан,понеже го бях прибрал на скрито място/във кафе-караваната/ но явно са го докопали някой гости,дето имат навик да ползуват неща без да питат дали са мой или не.Та,колегата от хасково,да вземе да си купи друго столче и като дойде примен,ще му дам парите за новото
Обадих се аз на Илийката да му предаде това послание,че му нямам номера и се надявам да си е взел вече друго.Вече си купих една шатра и ще я ползуваме на следващите срещи по Българските язовири,но и стол си имам вече

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Кой ми взе баката със симеоните?
Който ги е намерил,поне да е хванал някой друг костур на тях 

TICA FAN
SONY написа:Кой ми взе баката със симеоните?![]()
Стига си ревал,аз се възползвах от тях,мноо дашни тия симеони,бая костур нацвъкахме с Поборников и Кърцата.Но и бая артисаха останаха в лодката на Поборника.
Евала,тва исках да чуя!Nedeltcho Delev написа:SONY написа:Кой ми взе баката със симеоните?![]()
Стига си ревал,аз се възползвах от тях,мноо дашни тия симеони,бая костур нацвъкахме с Поборников и Кърцата.Но и бая артисаха останаха в лодката на Поборника.

TICA FAN
При мен има 3 колчета за въдици, 2 високи и едно по-ниско, вероятно на МитеФФ, или на Любо, и един скъсан монтаж на дъно на царевица, резултат от нощните бдения на МитеФФ.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"