Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
В неделя бях по работа в Шабла,та отскочих и до скалите.Резултат-2 заргана(прилични),една платерина(много прилична)иоколо 50 граци.Имаше присъствие на риба,но не налиташе на черава много(даже хич)
Днес шестнадесет броя за двама героя

Те го второто геройче:

Бонуси са едрия сафрид-хаймана, първата ми хваната риба сутринта и тлъстата платерина с която приключих риболова.

Те го второто геройче:

Бонуси са едрия сафрид-хаймана, първата ми хваната риба сутринта и тлъстата платерина с която приключих риболова.

Браво Докторе, Браво Локи ..... И обещания по телефонаБоцмана написа:Днес шестнадесет броя за двама героя

Респект

А бе сякаш не са чак такива "каиши" каквито ми ги описвахте по телефона

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко

-
- новобранец
Боцмане това къде ?
Тази сутрин само четирки, но продължението е в темата за кефаловите риби
Първите три поредни замятания винаги вадих риба. Викам си те тука стана мача Чехия-България, но уви бързо си замина.

Първите три поредни замятания винаги вадих риба. Викам си те тука стана мача Чехия-България, но уви бързо си замина.

Четох за продължението

Боцмана написа:Днес шестнадесет броя за двама героя

-
- новобранец
- Обратна връзка:
я кажете из варна има ли заргана, че никой нищо не пише. дайте малко инфо и ако може да кажете дали има разлика в плетено влакно или не за повода след бомбардата ще съм благодарен 

Ми има плетеното ще се оплита 2 пъти повече
-
- новобранец
- Обратна връзка:
понеже до сега не съм ходил за заргана, а знам че още и е рано и това, което четох че когато е по-претенциозна зарганата плетеното влакно давало по-добър резултат. за това питам. за оплитането ще се постараем да го избягваме и така. въпроса е да си струва 

Да не бъркате плетено с флуорокарбон!?А флуорокарбонът дава разлики и когато си и е време на рибата.Околу Варна има заргани в момента.Само да имаш време да ги търсиш.Е и нерви си трябват де
.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
ми и флорокарбона и плетеното имат подобни свойства. в основната разлика според мен трябва да е от невидимостта във водата. и двете ги дават напълно невидими във водата.
Не мисля че имат нещо общо (освен че се ползват за риболов).Но все пак Вие си знаете... .