Разходка до Пясъка!

Модератори: bobopeli, sapuna

НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Re: Разходка до Пясъка!

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

Кузмич написа:
borislav58 написа:Колеги на Пясъка започна да се КРАДЕ внимаваите с колите.Толкова съжалявам за темите че чак ми е болно.Мрежи до мрежи и от ИАРА нищо .Неделя им се обаждах доидоха видяха и си отидоха Педали МРЪСНИ!!Нямам повече думи но раздуханата тема за лодките и нашите теми ще сринат всичко . :oops: :oops: :oops:
Пич колегите са им хванали цаката на ИАРА-джиите.
Звъниш директно на 112 и казваш, че си видял нарушение и те пращат и полицаи и горски щото всичко се записва и няма мърдане.
И това не е точно така,викал съм няколко пъти през 112,от ИАРА и Полиция нямаше и следа.
Изображение
Аватар
mitakahristov
новобранец
новобранец

Мнение от mitakahristov »

butnik написа:Да,всеки е прав за себе си,но съм сигурен,че има регистрирани и само слухтят къде какво се лови.А една такава информация е скъпа,ходиш няколко пъти ,пробваш различни места,дълбочина,напипваш и сипваш наготово.И хоп-мястото вече не мо же да го доближиш.Ако е водоем на който дава на по-голяма площ и могат да ловят повече хора -да,но има разлика в случая.Рибата си даваше и на фидер и на плувка,контролираш и дистанцията с храна,но като се започне сечтта,рибата се вдига и се покрива.И като ловите на фидер ще трябва голям повдигач-балон,да намери и вашата стръв.Нищо не ми пречеше да мина 1-2км встрани да направя снимки и да пусна тема.Това е риболов за кеф,не толкова за майсторлък.Рибата ти е групирана,само иска да и хванеш дълбочината.Не искам да подценя на никой излета и хванатото количество риба с писаното.Дали ме разбирате какво пиша.С една дума-на готова информация е лесно.А на колко места сме въртяли валати :wink: На някой може да му прозвучи като егоистично ,но така съм мислил,така съм направил.Миналата година стана същото на друг водоем-даваше си риба доволно и стана същото,без косачи само,но местата бяха ограничени :wink: и ......отиваш и заврваш търпана и от други населени места,обръщам и си плюя на петите ,даже без да си направя труда да видя кои са.Раходите са за моя сметка.Може да не мисля правилно,но инфо ще дам за нещо само на лични и то по преценка.Съжалявам, ако съм засегнал някой.
Прав си все пак ходим за риба да се разтоварим в природата...то като стане митинг-какво ратоварване,пък за природа....:)Наистина е лесно с готова информация.Всеки сам си преценява....
Само ми е терсене че много рядко риболовствам с тази работа и малко дете....дано лятото имам по дълго разписан билет:)
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Колеги, безсмислено е да се спори за глупости и за това кой трябва да споделя и кой не. Всеки сам си преценява.
И да споделяте и да не споделяте, пак нещата се разчуват още преди да се е писало. За лодкаджиите и отвесните блесни казаха дори по "Хоби ТВ"
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”