шаран с телескоп без водачи
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: шаран с телескоп без водачи
- Весела Коледа ! С най добри пожелания за берекет здраве и късмет !
Няма нищо лошо в цялата тая суматоха със такъми и захранки ! - Както е тръгнало по-заможните ще тръгнат и с ТИРове за риба
Опитвам се да ви нашепна,че става дума за лов на риба ! - Там е тръпката и нямам повече думи и няма нужда !
Няма нищо лошо в цялата тая суматоха със такъми и захранки ! - Както е тръгнало по-заможните ще тръгнат и с ТИРове за риба

Опитвам се да ви нашепна,че става дума за лов на риба ! - Там е тръпката и нямам повече думи и няма нужда !

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Много шаранчета съм ловил на Расово с 6м. директен китайче и 5м. болонезе пак от там.Вервайте ми -голем кеф е !Само кепчесването е проблем!
Весели празници и ЧНГ!
Весели празници и ЧНГ!
http://www.bashribar.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
То всеки сигурно е имал какви ли не изгъзици,и аз това лято имах едно такова изпълнение с един 5 метров,ама ... ми се ще да го видя old fox как ще гази в метър и половина тиня например на една мноо кална река с шавари край нашето красиво Черноморие
Иначе-здраве и щастие за всички,весело и нетрезво посрещане на Новата година!

- ilia_123
- новобранец
Аз ловя шарани с гол телескоп и чувството е неописуемо само къде ако ти удари някои шаран към 4 кг или трябва да си късметлия за да го изкараш или ако се правиш на такъв а не си няма да се прибереш у вас с телескопа!

<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?i ... _95_9_1_81" type="text/javascript"></script>