лодка на болата

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Re: лодка на болата

Мнение от Тошето »

Сафрида все още е на болата,количествата са повече от задоволителни,размерът на рибките е добър,по добре се е вземало сутринта,за мое съжаление аз пропуснах този момент но и от следобебедния съм си повече от доволен.
За метри на вземане на риба както и за цвят на чипаре няма да говоря тъй като и двата дена си бяха напълно различни.Поздрави и пишете в темата :D :D :D
За да поискаш, трябва да дадеш
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

Дали ще има вълна утре,че имаме голям мерак да влезем...?
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nov »

Май само аз съм бил кърък на Болата вчера - 07/08 ?! Ама то така е, като се цопкаш в морето след цяла нощ по дискотеки и барове :41990: Та от 8.30 до 12 ч пред нос Калиакра имах около 0,5 кг. Последва спане на плажа и от 16.00 до 18.30 ч. - северно от носа завърших с 3,5 кг. Следобяда беше значително по-добре, чак ме е яд, че спах толкова много и не влязах по раничко. Минаваха доста гъсти пасажи. Дълбочина същата - 13-16 мтр. Чепаре - бяло и черно перо със зелено и червено ламе! Вторник май ще повторя, но на чиста глава и от рано... Успех на всички :wink:
Аватар
toffifee77
новобранец
новобранец

Мнение от toffifee77 »

Спокойно не си кърък. В петък бях там с един приятел. Голяма вълна голямо нещо. Дори двапъти захраних рибата лично :) . От сутринта до към 16:00(с почивка 2-3 часа на брега) аз имам 6кг. а колегата 9кг. В края на седмицата ако даде време, и ако се върти рибата още там може да пробвам пак.
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

toffifee77 написа:Спокойно не си кърък. В петък бях там с един приятел. Голяма вълна голямо нещо. Дори двапъти захраних рибата лично :) . От сутринта до към 16:00(с почивка 2-3 часа на брега) аз имам 6кг. а колегата 9кг. В края на седмицата ако даде време, и ако се върти рибата още там може да пробвам пак.
ти ли акаше от лодката бате, ние бяхме до вас смяхме се от сърце, хехехе :))) така е в морето :lol:
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

По мое мнение - малко е драйфал.
Ама това са си нормални неща в морето.
Рано или късно всеки ги минава тези пътеки.
Не знам някой да се е отървал до сега. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

yaniv написа:
toffifee77 написа:Спокойно не си кърък. В петък бях там с един приятел. Голяма вълна голямо нещо. Дори двапъти захраних рибата лично :) . От сутринта до към 16:00(с почивка 2-3 часа на брега) аз имам 6кг. а колегата 9кг. В края на седмицата ако даде време, и ако се върти рибата още там може да пробвам пак.
ти ли акаше от лодката бате, ние бяхме до вас смяхме се от сърце, хехехе :))) така е в морето :lol:
Бе акал ли е или не ??? направи шоу , аз лично такава врътка в лодката с ясно изявено "слънце" не бях виждал , но за разлика от нас с колегата yaniv , човека се е прибрал с риба.Явно е тръгнала около обяд.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nov »

КИРО написа:По мое мнение - малко е драйфал.

Аз гордо мога да се тупна в гърдите и да си кажа, че до сега не ми се е случвало :D Даже ми става забавно :) е докато не стане прекалено страшно де :wink: Някой хора ми казват по този повод, че нещо съм бил повреден :rolleyes:
nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nov »

а някой няма ли да се похвали от днес?!
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

nov написа:Аз гордо мога да се тупна в гърдите и да си кажа, че до сега не ми се е случвало :D Даже ми става забавно :) е докато не стане прекалено страшно де :wink: Някой хора ми казват по този повод, че нещо съм бил повреден :rolleyes:
Все му идва момента да знайш.

ИзображениеИзображениеИзображение

Запомни ми приказката.Изображение
Има си чалъми и за това - ама ще чакам да се повредиш и да питаш после.Изображение
Чи белким съм жив да те светна де. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
toffifee77
новобранец
новобранец

Мнение от toffifee77 »

Посляхте се на мой гръб. :):):) На мен нали ми олекна тогава :):):). Сега кажете има ли риба около Болата, че остря куките вече.
bigfut
новобранец
новобранец

Мнение от bigfut »

Все се каня да питам-вие рибата отделно всеки ли я събирате?До сега такова нещо в мой екипаж не е ставало,влизали сме и цял вълнолом хора-6,7 чоивека,но никога улова в края не е бил индивидуален.Не давам мнение,коментирам.
Ако не можеш да помогнеш,не пречи.
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

bigfut написа:Все се каня да питам-вие рибата отделно всеки ли я събирате?До сега такова нещо в мой екипаж не е ставало,влизали сме и цял вълнолом хора-6,7 чоивека,но никога улова в края не е бил индивидуален.Не давам мнение,коментирам.
Бе кой както му е кеф тя като я има накрая индивидуално и кофите не стигат :)
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

bigfut написа:Все се каня да питам-вие рибата отделно всеки ли я събирате?До сега такова нещо в мой екипаж не е ставало,влизали сме и цял вълнолом хора-6,7 чоивека,но никога улова в края не е бил индивидуален.Не давам мнение,коментирам.
Правилото е да се дели по равно :!: В моята лодка традицията се спазва :wink: Но всяко правило си има изключения :D
Аватар
devesil4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от devesil4o »

nov написа:
КИРО написа:По мое мнение - малко е драйфал.

Аз гордо мога да се тупна в гърдите и да си кажа, че до сега не ми се е случвало :D Даже ми става забавно :) е докато не стане прекалено страшно де :wink: Някой хора ми казват по този повод, че нещо съм бил повреден :rolleyes:
И аз така.Веднъж,преди две- три години,се връщахме от Палеца и ни хвана вълна от юго -изток-3-4 бала.В един момент вълната дойде на борд -беше около 1-1.5 метра над нас.Достраша ме ,но не ми стана кофти.После ,като минавахме пред Св.Николай,ударихме по един як гълток за" живот и здраве" с облекчение :drinkers:
Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”