Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

лодка на болата
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: лодка на болата
Сафрида все още е на болата,количествата са повече от задоволителни,размерът на рибките е добър,по добре се е вземало сутринта,за мое съжаление аз пропуснах този момент но и от следобебедния съм си повече от доволен.
За метри на вземане на риба както и за цвят на чипаре няма да говоря тъй като и двата дена си бяха напълно различни.Поздрави и пишете в темата

За метри на вземане на риба както и за цвят на чипаре няма да говоря тъй като и двата дена си бяха напълно различни.Поздрави и пишете в темата

За да поискаш, трябва да дадеш
Май само аз съм бил кърък на Болата вчера - 07/08 ?! Ама то така е, като се цопкаш в морето след цяла нощ по дискотеки и барове :41990: Та от 8.30 до 12 ч пред нос Калиакра имах около 0,5 кг. Последва спане на плажа и от 16.00 до 18.30 ч. - северно от носа завърших с 3,5 кг. Следобяда беше значително по-добре, чак ме е яд, че спах толкова много и не влязах по раничко. Минаваха доста гъсти пасажи. Дълбочина същата - 13-16 мтр. Чепаре - бяло и черно перо със зелено и червено ламе! Вторник май ще повторя, но на чиста глава и от рано... Успех на всички 

- toffifee77
- новобранец
Спокойно не си кърък. В петък бях там с един приятел. Голяма вълна голямо нещо. Дори двапъти захраних рибата лично
. От сутринта до към 16:00(с почивка 2-3 часа на брега) аз имам 6кг. а колегата 9кг. В края на седмицата ако даде време, и ако се върти рибата още там може да пробвам пак.

ти ли акаше от лодката бате, ние бяхме до вас смяхме се от сърце, хехехеtoffifee77 написа:Спокойно не си кърък. В петък бях там с един приятел. Голяма вълна голямо нещо. Дори двапъти захраних рибата лично. От сутринта до към 16:00(с почивка 2-3 часа на брега) аз имам 6кг. а колегата 9кг. В края на седмицата ако даде време, и ако се върти рибата още там може да пробвам пак.

През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
По мое мнение - малко е драйфал.
Ама това са си нормални неща в морето.
Рано или късно всеки ги минава тези пътеки.
Не знам някой да се е отървал до сега.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Бе акал ли е или не ??? направи шоу , аз лично такава врътка в лодката с ясно изявено "слънце" не бях виждал , но за разлика от нас с колегата yaniv , човека се е прибрал с риба.Явно е тръгнала около обяд.yaniv написа:ти ли акаше от лодката бате, ние бяхме до вас смяхме се от сърце, хехехеtoffifee77 написа:Спокойно не си кърък. В петък бях там с един приятел. Голяма вълна голямо нещо. Дори двапъти захраних рибата лично. От сутринта до към 16:00(с почивка 2-3 часа на брега) аз имам 6кг. а колегата 9кг. В края на седмицата ако даде време, и ако се върти рибата още там може да пробвам пак.
)) така е в морето
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
КИРО написа:По мое мнение - малко е драйфал.
Аз гордо мога да се тупна в гърдите и да си кажа, че до сега не ми се е случвало

а някой няма ли да се похвали от днес?!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Все му идва момента да знайш.nov написа:Аз гордо мога да се тупна в гърдите и да си кажа, че до сега не ми се е случвалоДаже ми става забавно
е докато не стане прекалено страшно де
Някой хора ми казват по този повод, че нещо съм бил повреден

Запомни ми приказката.

Има си чалъми и за това - ама ще чакам да се повредиш и да питаш после.

Чи белким съм жив да те светна де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- toffifee77
- новобранец
Посляхте се на мой гръб.
:):) На мен нали ми олекна тогава
:):). Сега кажете има ли риба около Болата, че остря куките вече.

Все се каня да питам-вие рибата отделно всеки ли я събирате?До сега такова нещо в мой екипаж не е ставало,влизали сме и цял вълнолом хора-6,7 чоивека,но никога улова в края не е бил индивидуален.Не давам мнение,коментирам.
Ако не можеш да помогнеш,не пречи.
Бе кой както му е кеф тя като я има накрая индивидуално и кофите не стигатbigfut написа:Все се каня да питам-вие рибата отделно всеки ли я събирате?До сега такова нещо в мой екипаж не е ставало,влизали сме и цял вълнолом хора-6,7 чоивека,но никога улова в края не е бил индивидуален.Не давам мнение,коментирам.

През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Правилото е да се дели по равноbigfut написа:Все се каня да питам-вие рибата отделно всеки ли я събирате?До сега такова нещо в мой екипаж не е ставало,влизали сме и цял вълнолом хора-6,7 чоивека,но никога улова в края не е бил индивидуален.Не давам мнение,коментирам.

- devesil4o
- научил се да хвърля
И аз така.Веднъж,преди две- три години,се връщахме от Палеца и ни хвана вълна от юго -изток-3-4 бала.В един момент вълната дойде на борд -беше около 1-1.5 метра над нас.Достраша ме ,но не ми стана кофти.После ,като минавахме пред Св.Николай,ударихме по един як гълток за" живот и здраве" с облекчениеnov написа:КИРО написа:По мое мнение - малко е драйфал.
Аз гордо мога да се тупна в гърдите и да си кажа, че до сега не ми се е случвалоДаже ми става забавно
е докато не стане прекалено страшно де
Някой хора ми казват по този повод, че нещо съм бил повреден

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка