Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Макара та макара...най доброто за сома : Corboss 510
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА!!Teleto написа:Жоро,като гледам колко записвания има и то само за една макара.Дали да не си направим едня фирма,която да обслужва участниците във форума.Всички,които имат желание да закупуват стоката чрез форума по цени на едро,защото сме голям потребител.А всеки клиент от нас да оставя 10процента от отстъпката си за зарибяване.Мисля,че не е лоша идея.Може да се уреди със складовете.Важи и за лодки и двигатели.Мисля,че имам позиции на всякъде.Така всеки клиент ще е доволен от покупката си и ще е дал лептата си за зарибяване без да му тежи финансово.Напротив и вълка сит и агнето цяло.Ако има добри отзиви моля операторите да се свържат с мен.За да се измисли от всички нас.Дано не е глупаво това ,което предлагам.
Опитите не се броят - важен е крайният резултат !
-
- сериозен играч
стои се без него...да речем...кой го боли гъза че няма да го купиш....само теб !!!! ти губиш...ти няма да го имаш...сори
да те питам....ти космически кораб ли купуваш или шибана макара за риболов все пак ?????
нещо невдявам....
или чакаш приз да и дадат за макара на годината та да си горд че я имаш ли кво ли ....и да се хвалиш че не си се минал а не че ша я ползваш за рибов ли...нещо не мога да те разбера
къде опашка напраихте за нея...брей брей кви сте полови атлети бре
принципно...няма лошо и знаеш че да кажем и аз имам добри контакти в тоя бранш...случайно...
може...и за зарибяване може да се говори..
имам едни разговори сега с разни институций да метнат малко рибка...особен вид (тайна за сега) в Ивайловград...нека има ранообразие...мисля до напролет да се случи това...
да те питам....ти космически кораб ли купуваш или шибана макара за риболов все пак ?????
нещо невдявам....

или чакаш приз да и дадат за макара на годината та да си горд че я имаш ли кво ли ....и да се хвалиш че не си се минал а не че ша я ползваш за рибов ли...нещо не мога да те разбера
Емкооо може бре...ма аз ша съм касиерка на фирмата...иначе ти ша пиинеш парите или ши ги прахосаш по оная изгора...Teleto написа:...Дали да не си направим едня фирма,която да обслужва участниците във форума.

принципно...няма лошо и знаеш че да кажем и аз имам добри контакти в тоя бранш...случайно...

имам едни разговори сега с разни институций да метнат малко рибка...особен вид (тайна за сега) в Ивайловград...нека има ранообразие...мисля до напролет да се случи това...
Господ може всичко чада мой !
Е как неможеш да ме разбереш,покажи ми къде пише че това е закачало риби не по 500,а по 200 кила и тогава ще ти повярвам,че губя много.Нека да не си смучем от пръстите глупости,че може и някой да разбира от макари.Или да ти пусна снимка колко е това 500 кила риба???В нета е пълно,ти прецени дали говориш глупости или не специялно за това с килата.
-
- сериозен играч
ти хвани 100 а 500кг остави..не са за теб
ако искаш и с дюзен ги вади...все ми е тая.....може и да дърпаш като въже на котва без макара..пак ми е все тая...аз имам 3 от тях....и си ми е добре...а ти :
чакай приза...за макара на годината...после си я метни у вас...зад стъкло у витринката и като имаш гости я показвай...
ще те тупат по рамото...

ако искаш и с дюзен ги вади...все ми е тая.....може и да дърпаш като въже на котва без макара..пак ми е все тая...аз имам 3 от тях....и си ми е добре...а ти :
чакай приза...за макара на годината...после си я метни у вас...зад стъкло у витринката и като имаш гости я показвай...
ще те тупат по рамото...

-
- сериозен играч
Бе викам си дали Отчето е прав или не?Ми прав е,я гледай какви риби не са по 500 кила,а са били световни рекорди.Е не е сом,ма пак тежи.
http://www.bigmarinefish.com/photos_blu ... a_pg1.html
Втория link са по около 500 кила риби,гледам и само Корморан нямат.Пълно с глупави паралий значи,а така можеха да си спестят парите и пак да хванат същата риба.
http://www.bigmarinefish.com/photos_blu ... n_pg1.html
Бе верно не е за мен,прав си много.
Поне не лъжи хората Жоро или ако не съм прав си застани зад думите и ми покажи къде,кога,как,какво е закачила тази макара над.............150 кила,за 500 ще е в рекордите Гинес.Отивам да паса трева,че тук е още zелена.
Jокери имаш,давай...........
http://www.bigmarinefish.com/photos_blu ... a_pg1.html
Втория link са по около 500 кила риби,гледам и само Корморан нямат.Пълно с глупави паралий значи,а така можеха да си спестят парите и пак да хванат същата риба.
http://www.bigmarinefish.com/photos_blu ... n_pg1.html
Бе верно не е за мен,прав си много.

Поне не лъжи хората Жоро или ако не съм прав си застани зад думите и ми покажи къде,кога,как,какво е закачила тази макара над.............150 кила,за 500 ще е в рекордите Гинес.Отивам да паса трева,че тук е още zелена.
Jокери имаш,давай...........

-
- сериозен играч
Асене гледал съм риби бре...не ме учудваш...ти си на океан..ние на сом..нищо общо няма....мани не пали на хората главите с глупости...
знаем че Пена ти е като любовница..ма не го вдигай в култ бре...
ай сега..и ние знаем що е ?
макарата е мноо нова за да има рекорди бе Асенчо..но ще има..споко...време и трябва !!!
като се докоснеш до Корбоса ще разбереш за кво ти говоря...

знаем че Пена ти е като любовница..ма не го вдигай в култ бре...
ай сега..и ние знаем що е ?
макарата е мноо нова за да има рекорди бе Асенчо..но ще има..споко...време и трябва !!!
като се докоснеш до Корбоса ще разбереш за кво ти говоря...
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч