ШИБАНА ДЪРЖАВА !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: ШИБАНА ДЪРЖАВА !

Мнение от AL KAPONE »

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Отново безумно решение на съдебната система.
http://dnes.dir.bg/news/smoljan-bashta- ... 1788?nt=13
още...
http://dnes.dir.bg/news/prisada-hristo- ... 2454?nt=13
Повдига ми се... :twisted: :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Страх и алчност. Мнооого боклук много нещо.
Защо не е като преди 200 години, правят това и айдааа революцийка и цялото семе на провинилия се на дръвника. Сега с такива овце за народ лицемерите и лъжците се чувстват господари.
Отделно медиите пишат и прииначават всичко. И при тях страх и алчност.
Нито сме работливи, нито сме честни, нито сме смели, не сме съградили нищо през съвременния си живот, не сме надигнали глас за нищо, Барем едно петънце в някоя история да се оставили, А то нищоооо, нищичко все едно не съществуваме, все едно ни няма.
Страх,, алчност простотия и мързел посевместно.

Противим се на горива, на какво ли още не но никой не излиза на улицата. Няма действие за каквото и да било. Всичко ни е скъпо но нищо не е в състояние да ни накара да работим повече. Все шефовете ни са се ояли, а ние сме гладни. И все ние работим най-много и получаваме най-малко. Глупостииии, на килограм.
Как да ти работи, която и да е държавна институция при 40 дни отпуска на работна единица, така за година на всеки 6 човека се получава 1 мъртва душа на която се плаща заплата. Как да са ефективни като имат почивки през 1 час, или ако не работят с хора по цял ден пушат и клюкарстват, или са пенсионери цял живот работили в системата и им е през оная работа какво се случва важното е да капе по малко нещо.
Как съдията примерно да отсъди нещо, дребно което въобще не го интересува или няма да вземе лев от това. Или пък по-случайност подсъдимия е човек на някой?

Продължавам да си държа на тезата за бомбата, трябва да ни избият всички до крак, само съсъпваме хубавата земя.
Нищо не става от нас, НИЩООООО и за донори не ставаме, ТОТАЛНО похабен издишан въздух, изядена храна и унищожена природа. Колкот по-скоро ни изтрепят до крак толкова по-добре за хората. :evil: :evil:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Ivak написа:..........Продължавам да си държа на тезата за бомбата.......... :evil: :evil:
Аз пък държа на тезата-:По-добре танковете да дойдат!!! Ама да бъдат японски или в краен случай немски, Изображение та белким малко от малко се очовечим! :wink:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Има много да чакате:Никой няма да си хаби ядрените заряди за нас-отдавна са направили извода,че сами,със собствени сили ще се изтрепем и изпоуморим от глад и мизерия; германците не могат /по политически причини и конституционна забрана / да пращат войска с танкове в чужбина,още повече в дружеска НАТО държава; японците-съвсем,зер и те са наказани с териториални сили за отбрана,съмнявам се изобщо да имат танкови войски пък и са нерентабилно далече;американците,щом нямаме петрол,ще ни пращат само съветници като настоящия скапан посланик ; най-много пак да ни ощастливи Русия,че е близо,пък и много танкове има :) .Е,такива едни шибаняци ще си останем в шибаната държава,ще имаме 6-7 магистрали и наоколо пустош,тук-там щастлив,но гладен ромски катун.
tct

Мнение от tct »

INCUBUS написа:Има много да чакате:Никой няма да си хаби ядрените заряди за нас-отдавна са направили извода,че сами,със собствени сили ще се изтрепем и изпоуморим от глад и мизерия; германците не могат /по политически причини и конституционна забрана / да пращат войска с танкове в чужбина,още повече в дружеска НАТО държава; японците-съвсем,зер и те са наказани с териториални сили за отбрана,съмнявам се изобщо да имат танкови войски пък и са нерентабилно далече;американците,щом нямаме петрол,ще ни пращат само съветници като настоящия скапан посланик ; най-много пак да ни ощастливи Русия,че е близо,пък и много танкове има :) .Е,такива едни шибаняци ще си останем в шибаната държава,ще имаме 6-7 магистрали и наоколо пустош,тук-там щастлив,но гладен ромски катун.
Забрави онези жълтичките човечета от братски Китай. :D Ще изпапкат и нас и щастливите роми със сладко - кисел сос :lol:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Не,не,братко,не съм ги забравил,ама изобщо не трябва да се включват в сметката.На Балканския полуостров интересите им са само за алъш-вериш на Илиянци,никакви експанзионистични намерения нямат :) На тях още 200 години Тайван ще им е фикс-идеята ,както и да запазят Кашмир-да не дадат тази адска замръзнала земя обратно на индийците :lol:
lusienn

Мнение от lusienn »

:lol: :lol: То па на илиенци един алъш вериж,умре и там.Питам един китаец-къде е брат ти рибара,къде продаваше дънки-фалира-утиде в Америка :P
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Гледам от доста време никой не е писал в тук , а пишейки в "Търсене" думичката банки най- напред ми излезе тази тема , така че реших да драсна тези няколко реда именно тук - в темата с така често използваното определение за "нашата мила татковина".
На много от нас се е налагало- по какви ли не причини, да извършваме паричен превод, който примерно е някаква символична такса , било то за издаване на документ,удостоверение или каквото и да било . Оказва се , че за превод от 2,50 лв за издаване на удостоверение от полицията, банката която се намира в близост до същата, взима комисионна от 5 лв за този превод на всеки, който няма сметка в нея :mrgreen: .Тъй като точно в тази банка за мой късмет аз нямам левова сметка , а имам еврова си помислих , че ще бъда обслужен. :finga: Оказа че, това не става и пак ще бъда наведен :ANAL: да си плащам , какво като съм ЧЛЕН на техният кръжок Тогава реших културно да им пожелая те да станат кръжочници на моят ЧЛЕН . -Отидох в близкият пощенски клон и срещу скромните 1,20 лв ми издадоха квитанция за превода.
Ето- и това е една от причините , България да е една от водещите държави по брой на банки на глава от населението.
Не че откривам топлата вода , - но по-добре е да им резнем малко печалбите, които си трупат на наш гръб - (забравих да спомена, че в тази банка се чакаше на опашка за внасянето на тези скапани левчета :finga: )
Няма да внасям повече негативизъм , във настроението Ви и спирам до тук...Айде от мен :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Кво стана с бомбата ........................ :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Вижте това колеги! ЛИНК: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=47849

Една ученичка от 11 клас ме накара да онемея само с няколко изречения. А ние си пишем..пишем... Само от любопитство отворете линка, ако вече не сте го прочели. Евала мило дете от 11-ти клас. Май ти единствена ставаш за ръководител на тази държава, нищо, че си толкова млада. Нека политиците, а и избирателите го прочетат. И както казва един колега, да си сложат текста в кабинетите си - до портрета на Левски. Та белким поне им увисне над главите, ако не им влезе в главите.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
tct

Мнение от tct »

Политиците гледат какво ще им влезе в джобовете, а не в главите.Наистина това дете е успяло с няколко думи да опише гадната действителност в която живеем в момента.Хубаво е да стане достояние на управляващата сган която най после да разбере - всичко си има начало и край. :twisted:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Нема да разберат-те са имунизирани по рождение за разбирането,а Таня ще трябва да си търси друга държава за да се реализира.
Аватар
Андрей Д
новобранец
новобранец

Мнение от Андрей Д »

Все пак не ми се иска да си мисля, че за нищо не ставаме. Все пак тук се е родил и този, който е написал: "Борбата е безмилостно жестока. Борбата както казват, е епична.
Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?!"
Напълни душата, не торбата! Catch & Release!
Пазете чиста природата.
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Ivak написа:.......Номера от сорта аз бачкам много пък те не ми плащат не вървят просто. Комунизма го няма вече, никой работодател няма интерес да плаща много. Работника със свършена работа и квалификация си изсква от него заплата. Колко по квалифициран, толкова по трудно е да му бъде отказано или уволнен......
Е те тук ни съм съгласен! В последната фирма,в която работих почнах като работник,бачках много а парите не бяха кой знае колко много,просто повече от предната фирма.После се "издигнах" като технически-влязох леко навътре в ЛАЙНАТА.Оказаха се доста миризливи и рядки!Режеха се от часовете на работниците,орязаха се командировъчните наполовина-а се разписваха празни бланки,на които после се вписваше цялата сума. Паспорта ми на заварчик беше прибран в касата под предтекст,че ако минели на провека да докажат,че работника има квалификация. Оказа се после,че съм заварявал газови инсталации и съм подписвал декларации за обекти в градове ,в които даже не съм и ходил!.............В последствие станах неудобен......и вече не съм там слава богу. Но пък имам да вземам едни пари,които ще видя през крив макарон :evil: ....Много мога да напиша,ама айде,друг път :wink:

Ivak написа:
...... Всичко ни е скъпо но нищо не е в състояние да ни накара да работим повече. Все шефовете ни са се ояли, а ние сме гладни. И все ние работим най-много и получаваме най-малко. ..... :
Не е така. Имаше отначало такава политика-плащаше се на час. На мен ми се мърмореше -защо работата не върви по-бързо. ОК говорих с момчетата-"абе нали сте командировка,вместо да се приберете в квартирата в 18часа и да поркате и да се чудите какво да правите,побачкайте още два часа-ще изкарате повече пари,а и ще икономисате от пиячката" И почнаха да вземат 900-1400лв ЧИСТО!!!! Но за няколко месеца-"ааа не,как ще плащам аз такива заплати,другите плащат по 600лв,а Аз по 1000! Да са йбът в гъзъ променям схемата!" Като "далновиден" бизнесмен шефа предусети кризата половин година по-рано,оряза заплатите,спря да ги дава редовно,почна да дава по 50лв на седмица. Оправдава се,че няма пари,никой не плащал,монтажниците нищо не правели.А обектите си се бачкаха. Вече в Кризата,взе нов джип на жена си,като обясни,че е голяма далавера-само 1000лв на месец е вноската.....

Като се сетя за тая фирма вече вдигам кръвно.
Сега отивам на работа-поне тук като имаш договор,си вземаш всичко заработено.Три месеца си записвах колко часа съм работил,като дойде фиша-всичко си е на място сметките си излизаха.И спрях, просто хората са от друго тесто-ужасно алчни и спестовни но точни. На датата парите са ми в сметката. Почнах от дъното,догодина като взема един документ ще работя и това,което ми е специалност и за повече пари.Не ме е страх от работа и не ме мързи. За съжаление това,което търсих не го намерих в България!

А,по възможност не яжте тук! Не е от най-здравословното :rolleyes:
BAN.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”