Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

миете ли си..?
Модератор: dantho.mihov
Re: миете ли си..?
Малииии, таа тема кърти миФки бре
4+1, евала брат, винаги съм знаел, че си талант, нешлифован диамант и т.н, ама с тая тема ме разби
По темата сериозно - от 15 години без вода не влизам в кенефа
Ода за срането /малолетни и непълнолетни да не четат/:
В този тъй прекрасен ден
да ви приветствам умилен,
да ви пожелая гръмогласно
в живота всичко най-прекрасно.
Но какво може да ви предложим:
Любов, пари и красота......
Всичко туй е суета.
Липсва ли ти сал едничко -
махни с ръка и плюй на всичко.
Едничко щастие е под небето -
Това е мили мой срането!
Срането ободрява,
Срането подмладява,
Срането - туй е всичките блага.
Сери за да ти стане драго,
сери във кухни,
сери във спални,
сери във зъболекарски чакални
сери на булченската къща,
сери на милата си тъща,
сери да дрънкат чал стъклата,
сери на всички във устата.
Сери, сери и ако щеш гъза си съдери!
А щом на ски отидеш ти,
на пухкавият сняг се изсери,
спокойно брой си ти лайната,
които като тънка прежда,
гъзът ти кльощав произвежда.
Със зор разтягай си халката
и слушай как шуми гората.
В Дунав - газейки реката
сери направо във водата!
Оглеждай дупето си бяло
в това немирно огледало.
Но може запек да те хване,
срането мъка да ти стане,
тогава много не мисли
и бързо с пръст в гъза бръкни.
Чак тогаз ще разбереш,
що блаженство е да сереш.
И представи си цялата земя
покрита с тънък слой лайна.
Тогаз подай си ти главата
някъде между лайната.
И колко гордо ти поглеждаш,
защото сам ги произвеждаш.
И ако няма място на Земята
иди се изсери и на Луната.
Айдееее, отиде ми репутацията

Ето още едноgogen написа:С тези стихотворения можем да направим стихосбирка.

Ода за срането /малолетни и непълнолетни да не четат/:
В този тъй прекрасен ден
да ви приветствам умилен,
да ви пожелая гръмогласно
в живота всичко най-прекрасно.
Но какво може да ви предложим:
Любов, пари и красота......
Всичко туй е суета.
Липсва ли ти сал едничко -
махни с ръка и плюй на всичко.
Едничко щастие е под небето -
Това е мили мой срането!
Срането ободрява,
Срането подмладява,
Срането - туй е всичките блага.
Сери за да ти стане драго,
сери във кухни,
сери във спални,
сери във зъболекарски чакални
сери на булченската къща,
сери на милата си тъща,
сери да дрънкат чал стъклата,
сери на всички във устата.
Сери, сери и ако щеш гъза си съдери!
А щом на ски отидеш ти,
на пухкавият сняг се изсери,
спокойно брой си ти лайната,
които като тънка прежда,
гъзът ти кльощав произвежда.
Със зор разтягай си халката
и слушай как шуми гората.
В Дунав - газейки реката
сери направо във водата!
Оглеждай дупето си бяло
в това немирно огледало.
Но може запек да те хване,
срането мъка да ти стане,
тогава много не мисли
и бързо с пръст в гъза бръкни.
Чак тогаз ще разбереш,
що блаженство е да сереш.
И представи си цялата земя
покрита с тънък слой лайна.
Тогаз подай си ти главата
някъде между лайната.
И колко гордо ти поглеждаш,
защото сам ги произвеждаш.
И ако няма място на Земята
иди се изсери и на Луната.
Айдееее, отиде ми репутацията

-
- ще става разбирач
Я, ква интересна и ароматна тема се е заформила тука!
Аз лично първо изполвам ТХ и след това слушалката на душа, но сред природата ми се случва да импровизирам. Спомням си една случка от далечните ми ученически години: Лежа си аз на плажа в с.Черноморец и зарибявам една кака от Садовския техникум по селско стопанство /бяха там на няква бригада ли, кво ли/.Каката поддава на напора, но по едно време усещам как все по- настойчиво ме обземат някви биологични пориви.Небрежно казвам-" ти се печи тука душко, аз ще ида до скалите да видя дали няма миди- довечера ще си пекнем на тенекия" и с ускорено, но внимателно придвижване се отправям към близките скали. Като се скрих от погледа на мацката, движенията ми станаха леко припряни , набухах се до кръста във водата и леко приклекнал, смъквайки с добре отработено движение банските, освободих напрежението. Чувството на облекчение се смеси с лек гъдел по гърба, който плавно се премести към врата.Обърнах се рязко и под носа ми се оказа едно обикновено средностатистическо, с нормална плътност, л...но. Тука вече е по-интересното. Опитах се бавно да се отдалеча, но от завихрянето на водата ли, от кво ли, л...то ме следваше плътно, сякаш не искаше да се раздели с мен. Преминах към лек бруст- същия ефект. Ужасен и отвратен отперих един отчаян кроул и тогава го скъсах с 7-8м. Отивам доволен при мацката и тя вика:" къде са мидите". Викам" ебаси и морето, няма една мида вътре"- ама не и разправях подробности.
Има и др. случки ,ама друг път... Поздрави на всички и успешно и безаварийно ср...не! 

- krokibg
- учете се от него
Хахаха,завръщане на отписаните
Тая тема беше хит,когато я пусна Мирче,толкова смях падна и с нея избутахме зимата,тогава си мисля че я пусна.Гледам пак сте я измъкнали от нафталина,няма лошо,малко остана до началото на сезона и трябва да има смях
Скорошна случка,от миналата година в края на сезона.Мястото,яз Кърджали
Тропам си аз за сом,Генката седи на носа и е полегнал като пържола а на мен ми се присраааа
Викам си,ще излизам вънка,на близкия бряг и там ще свърша работата.Речено-сторено,събирам въдиците,паля лодката и тръгнах да търся удобно ца акустиране място.Видях едно доста перспективно и излязох,но изобщо не се сетих да си взема бутилка,щот си викам,цял язовир с милиони кубици вода,за кво ми е шише
Да,ама не,свалих аз гащите,запретнах крачолите да не се усерат,и свърших работата,а сега де,дойде време за миене
Виждам една скаличка,весело надникваща от водата,и о щастие,пристана за моя крак.Стъпнах аз на нея и няма да ви казвам в каква стойка се озовах,с единия крак на високия бряг,другия на скаличката а с двете ръце си държа панталоните да не се намокрят.В опита ми да се измия,се получи едно завъртани със залитане и се озовах с единия крак на скалата а с другия във водата.До тук добре,обаче като стъпнах у водата,брега мек от тинята и взех да потъвам на долу
Няма измъкване от тинята,пускам и другия крак и той потъна и вече нямаше как да си държа гащите,пуснах всичко и се почна едно драпане по брега и излезнах целия в кал,не измит и мокър като кокошка.Така че,взимайте си шишенце с вода,не рискувайте да разчитате на водата в язовира,брега лъже
Много се смях,след като се измих и почистих.Викам си,ега ти и простотията,да се удавя на метър от брега със свалени гащи по гол задник.Върви после обяснявай че нямаш сестра

Скорошна случка,от миналата година в края на сезона.Мястото,яз Кърджали

Последно промяна от krokibg на Пет Фев 04, 2011 3:03 pm, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
angel.tr написа:Обърнах се рязко и под носа ми се оказа едно обикновено средностатистическо, с нормална плътност, л...но.
mitiogt написа: А може и отново да се срещнат
Там нейде сред лазурното море...

-
- ще става разбирач
Ей, Любе, ще ме скъсаш от смях.
В тая връзка се сетих за един стар виц, не помня вече къде го бях чел:
-"на човечец чревцата се разстроили...влита той с разкритие в кенефа,блъска първата врата-заето,блъска втората-заето...рита третата ,тя се отваря , човечеца се обръща и пуска лайняния тайфун.....отдъхнал си ,поглежда на долу и......вижда още два крака между неговите!!!боязливо се обръща и вижда някакъв тип откопиран контактно на стената ....труден за рисуване!
....извинявай пич...,ама що не каза че си тука..?
обърсал очи оня и вика:
...тооо...оставаше и устата да си бех отворил...."

-"на човечец чревцата се разстроили...влита той с разкритие в кенефа,блъска първата врата-заето,блъска втората-заето...рита третата ,тя се отваря , човечеца се обръща и пуска лайняния тайфун.....отдъхнал си ,поглежда на долу и......вижда още два крака между неговите!!!боязливо се обръща и вижда някакъв тип откопиран контактно на стената ....труден за рисуване!
обърсал очи оня и вика:

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
angel.tr написа:Ей, Любе, ще ме скъсаш от смях.В тая връзка се сетих за един стар виц, не помня вече къде го бях чел:
обърсал очи оня и вика:
Мда....колко са дълги 2 минути зависи от това дали чакаш в тоалетната или пред нея.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И аз имам един спомен по тая тема , и тя е следната :
Като бях малък събирахме се и играехме мач на улицата ,но един ден на едното приятелче му се досра .
Ни храсти ,ни гора ,нито река....и хоп между един трансформатор и една кола(до предната и врата).
Да ама не - собственика на колата не знам от де го е видял и го сгащи по време на "процеса"
.
Но още по кофти е ,че го накара с голи ръце да си изчисти акото .
И аверчето няма друго ко да направи - взе си лайното в шепичката и айде в контейнера
Като бях малък събирахме се и играехме мач на улицата ,но един ден на едното приятелче му се досра .
Ни храсти ,ни гора ,нито река....и хоп между един трансформатор и една кола(до предната и врата).
Да ама не - собственика на колата не знам от де го е видял и го сгащи по време на "процеса"

Но още по кофти е ,че го накара с голи ръце да си изчисти акото .
И аверчето няма друго ко да направи - взе си лайното в шепичката и айде в контейнера

ПсулютноGODzillata написа: Мда....колко са дълги 2 минути зависи от това дали чакаш в тоалетната или пред нея.

Отначало се възмутих от тази тема и категорично си забраних да я чета. Обаче...видях, че един съфорумец, който много уважавам се е появил в нея и реших да погледна за какво става дума. Резултата - жената няма да вечеря тази вечер. Прочетох и всичко на глас.
То...ако не го споделя с някой, все едно не се е случило. Същото важи и за темата де.
Интересни случки нямам. "Удобно" съм ги забравил, но просто съвет от мен:
-Жълтото отпред, кафявото отзад. Иначе на малкия човек му мирише на г.з цял ден и не иска да миряса.

Интересни случки нямам. "Удобно" съм ги забравил, но просто съвет от мен:
-Жълтото отпред, кафявото отзад. Иначе на малкия човек му мирише на г.з цял ден и не иска да миряса.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
От вица на Ангел, си разлях чашатаangel.tr написа:... В тая връзка се сетих за един стар виц,....

- krokibg
- учете се от него
Това са неща,от които човек няма как да избяга.Напъне ли те,става страшно.Хубаво е на човек да му държи халката,иначе се получават всякакви смехорийки
Има доста хора,които са се сблъсквали с този проблем,обаче си траят,нищо,нека се смеят на нашето смешно,няма лошо.Само дано се поучат,щото никога не е късно човек да се усере до ушите

Има доста хора,които са се сблъсквали с този проблем,обаче си траят,нищо,нека се смеят на нашето смешно,няма лошо.Само дано се поучат,щото никога не е късно човек да се усере до ушите

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
виж са...ИМА вьзможности-аз ще светнемШморхи написа: -Жълтото отпред, кафявото отзад. ...

а е,Любе.....сьвсем КАРТИННО тва сьс скаличката си го представям-само некак си не разбрах с КОЯ рька си си дьржал ПАНТАЛОНИТЕ,да не се намокрят,че тоо-в ТАКИВА случай,БАШ за панталони ше мисля

да Ви светнем на една ТАЙНА

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- krokibg
- учете се от него
Мъдйо,като взех да затъвам,пуснах панталони-манталони,то аз затънах до брадичката дейба и тинята дейба,щях да са удава до брега,както си държа гащите
Обаче,като ги пуснах,издрапах на брега като трактор с 220.Добре че срах на брега,далече от мястото за миене,иначе,можеше да станат и други работи,демек да се овъргалям освен с кал и с лайна.Представям си картинката,ич не е розова и ако беше станало,изобщо нямаше да го напиша,щяхте да ме юркате поне пет години 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аа- праФ си за юркането 5 г...аз,като се насрах,на Езерово-на язовира ти,и като помолих Краси у 6 сутринта(а се беше увьртел с некви пички)да дое,да ми донесе малко ВОДА-в кенфа-се ИЗКЬПЕМ,дейба НАПРАВО и до ден днешен ми се ПОДИГРАВА

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".