Жребчево 8-9

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор

Кога се почва ?

Анкетата свършва на Нед Юни 10, 2007 7:48 pm

Пристигам на 8
9
43%
Пристигам на 9
12
57%

Общо гласове: 21

Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

ribarq
риболовец
Местожителство: HASKOVO
Галерия: 35 снимки
МнениеПуснато на: Вто Юни 05, 2007 7:44 pm Заглавие: Инфо от Жребеца !
Здравейте колеги май сме нацелили момента кога да ходим на Жребчево ! защо ? Защото Братовчед мисе обади от Стара Загора след 3 дневен излет от там и резултата 3 хубави шарана и кам 8 бели риби до 4 кг ! имало много народ над 300 коли -рибите са се раздвижили и доста хора са изкарали риба за тези дни който е бил там ! Та си викам за нас ! Тези който ще ходим в събота дали ще успеем да си намерим място до сафорумниците който ще ходят от Петък дори и по от рано но дали след този дъжд рибата ще е активна За рибите незнам но на 100% ние ще сме по АТРАКТИВНИТЕ от нея
Troli написа:Ванка,това не е могила а остров!При ниско ниво става полуостров,но не ви съветвам да правите бивака там!Докато в залива е по-полегато и държи всички видове риба!
Troli е прав , точно срещу острова мястото е плитко / 5.00-5.50 м./ и е пълно със дребна риба , ееееее на тролене съм вадил по някоя бяла /0.700-1.000 кг./ , а от другата страна на острова дълбочината е 30-32 метра..
По тревожно е инфото на ribarq , явно язовира е пренаселен , а пък преди малко ми се обадиха , риба наистина дава в момента :) .
Тъй като мястото може да се окаже /не дай боже/ ЗАЕТО , не е зле тези които ще пътуват в четвъртък или петък да публикуват GSM-и за връзка , и да търсят друго свободно , иначе острова се вижда от пътя , споко , няма да се заблудят колегите , непознаващи язовира ..

Картата на ivan_yo със добавени имена на някои местности около язовира

Изображение
Последно промяна от sampo на Сря Юни 06, 2007 11:15 am, променено общо 1 път.
На платено не одим !
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Ще разчитаме на Ивака да отцепи периметъра :wink:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Незнам колко ще мога да отцепя ако е пренаселено максимум 50-60 метра само двама човека ше бъдем :roll:

Иначе на 7-ми вечерта съм там, и ще дам инфо какво излиза от брега :D , само ежентуално може да се наложи някой по късно идващите колеги да ми купи малко бял или сухо жито или царевица :lol: :lol: :lol:

Ако е много пренаселено, ще изчакам колегите който ще идват на 8 до обяд и с тях ще изберем някое място :roll:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Troli написа::D :D :D Малко ме напушва смех,кат ви глеаам!Ша са търсяти два диена па се найдете,кат трее да си одити! :D :D :D Егати и купона и чудо,що не се обадите на НоваТВ да снимат този рибобрадър! :D :D :D Да се повеселиме на чужд гръб,безплатно!Без есе-меси! :D :D :D
смешно му е на човека,щото може да си позволи да си ТРОЛИ( :lol: ) на воля с двигатечето и да поогледа тук таме,докато си седи в яхтата,а ние-смешните простосмьртни по бреговете,дето не моем(засега)да се брькнем по 10 000$ за сомски такьм и ТРОЛЕЩО оборудване..кво знаеме :idea: предлагам,освен рибобрадьр и да спретнем и едно ВИПтролбрадьр,ама там сигуро ще е с сме-си :lol: :lol: :lol: :lol: нищо лично
а инак-разбрах местото-мерси велчев,от името на всички,добре го описа,аз го знам,ама,троли,има колеги дето за прьв пьт отиват там и то с надежда,очаквания и нетьрпение,та нормално е да се притесняват :idea:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Ivak написа:Незнам колко ще мога да отцепя ако е пренаселено максимум 50-60 метра само двама човека ше бъдем :roll:

Иначе на 7-ми вечерта съм там, и ще дам инфо какво излиза от брега :D , само ежентуално може да се наложи някой по късно идващите колеги да ми купи малко бял или сухо жито или царевица :lol: :lol: :lol:

Ако е много пренаселено, ще изчакам колегите който ще идват на 8 до обяд и с тях ще изберем някое място :roll:
чакай ме на самото място най късно в петък до обед :supz: :partyman:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Troli

Мнение от Troli »

Усещам,че тази среща ще стане историческа и искрено съжалявам,че няма да участвам в купона!В събота съм на сватба,а в неделя на следсватба!Очаквам от вас поне 10-15стр. в подфорума "успешни излети"! :wink:Прочетете брой 100 на списание "Български риболовец",септември 2006г.,"Емоции на Жребчево"! :wink: Пича обяснява за риболова на същия залив! :wink:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Разбрано там ще чакам то половината от идващите ще са там до това време :D

Вярно ще стане историческа тази среща :lol: :lol: :lol:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Ivak написа:Незнам колко ще мога да отцепя ако е пренаселено максимум 50-60 метра само двама човека ше бъдем :roll:

ще се постарая да ти ги доставя
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Благодаря много, аз взех 500гр но може и да не стигне или да измре че нямам хладилна чанта :roll:

Ще трябва да се реванширам с Тревненска сливова, препечена :lol: :lol: :lol:
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

А пък аз ще дойда на 10-ти рано сутринта и ще ви видя колко сте сериозни. :wink: :arrow: :arrow:(Дано не сте много наквасени ,че да ви позная :lol: )
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Колеги,в момента вързвам куки,събирам въдици,с общи думи подготовка за утре
Може,да не мога да се включа,повече в нета
Утре по живо по здраво,до обяд трябва да съм разпънал шатри и въдици на мястото
Ще очаквам и по късно престигащите колеги
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колеги никога не съм ходил на този язовир и местата са ми непознати а и не познавам никой от вас,затова мисля че ще е добре да кажете някой телефон за връзка .Аз мисля да идвам на 9ти сутринта.Пак ще ви помоля даите някакъв ТЕЛЕФОН може и на лечно.Благодаря предварително.До скоро.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

момчета разбиите ги!!!! за съжаление ми изникна ангажимент и няма да мога да се довлека, но съм изпратил там великия плувкохващач Ивак , който съм сигурен че ще представи добре Негованската академия

П.С. (18.36ч.)а той вече вероятно ги е почнал.....
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Току що се чух с Ivaka и Snegk.Ами разпиват си хората и хич не им дреме.Риба няма все още! :wink: Блазе им!
Кога ще мине и тази нощ?
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

sapuna1971 написа:Току що се чух с Ivaka и Snegk.Ами разпиват си хората и хич не им дреме.Риба няма все още! :wink: Блазе им!
Кога ще мине и тази нощ?
ама как така :twisted: нали ЧРД-то беше на осми?ааа,снеяк-утре като дойдем-пак,вдругиден,като дойдат-пак,на изпроводяк-ПАК :lol: :lol: ше се пропиеш като мен бе,човек :lol: :wink: как е с народа?че аз като ходих за захранки-пича ми скри шайбата що народ се изнася натам :roll: да отцепите района с пиянски песни и просташки прояви-ВИНАГИ помага..изпробвал сьм го МНОГОКРАТНО :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”