Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Твърда лодка , подходяща за превоз върху автомобил
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Re: Твърда лодка , подходяща за превоз върху автомобил
http://assets-s3.mensjournal.com/img/es ... a-boat.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- krokibg
- учете се от него
zerin1 написа:http://assets-s3.mensjournal.com/img/es ... a-boat.jpg

Страшна е,направо прекрасна,само за него е

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ако купи едно буре, и го среже на 2, ще станат даже 2 лодки 

С буре не става, че има обръчи, но виж с варели става катамаран, малко дрънчи, но е много стабилен- два варела и малко тенеке за отпред и отзад ...........и готово.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ми че той Кроки сам си противоречи,та явно е много объркан тоз чиляк!
Хем неговите ора са ползвали Лагуната година и половина,хем накрая са паднали!
Кво им е виновна лиодката,значи повече от година им е вършела работа,па като са се изръсили по сред зима от нея заради собственото си невнимания и лодката стана лоша?
Не е лоша лодката и върши перфектна раабота за риболов и товарене на покрив,просто хората кат сбъркат и си търсят оправдания!Дори спасителните лодки на Титаник са били с подобен на Лагуната дизайн=Класически,та излиза че малката лодка е по-тарикатска и сигурна от Големия кораб!
Ето една лодка от Мобилето около хилядарката и със същата схема на превозване,като търсената от Агогов!
И не Лагуна или Сепийка!
И като глеам,май на Искъро се клати за по-безопасно!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Троли иска да отвори Кроки,че от малката лодка и жена,по-добро нема!
Човек си взима голема лодка и голема жена,само за показ а не да му свърши работа!
Ето още една по-различна лодка!

Това,че риболовеца го нема на снимките не значи,че се е удавил миналата зима на некое Езеро!

Това,че риболовеца го нема на снимките не значи,че се е удавил миналата зима на некое Езеро!

Агогов ли си, или Гоговagogov написа:С буре не става, че има обръчи, но виж с варели става катамаран, малко дрънчи, но е много стабилен- два варела и малко тенеке за отпред и отзад ...........и готово.
ти от къде знаещ че буретата са само с обръчи???
И като ти казвам че сам си раздвижваш темата "ей така да става лаф", ...а си и имаш приятелче. Което ако те засегнат за някой твой коментар, изпада в защита. Когато ти споменаваш нещо за пишки даже и не му прави впечатление!!! И къде може да видим тоя менте QSILVER, все пак толкова много искате да го продадете. Нали ще го продавате без риболовеца е предимство

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Павлинчо,що просто не ни покажеш некоя снимка на твоята лодка и схема,та сами да преценим колко си печен на тая тема?pavlin69 написа:Агогов ли си, или Гоговagogov написа:С буре не става, че има обръчи, но виж с варели става катамаран, малко дрънчи, но е много стабилен- два варела и малко тенеке за отпред и отзад ...........и готово.
ти от къде знаещ че буретата са само с обръчи???
И като ти казвам че сам си раздвижваш темата "ей така да става лаф", ...а си и имаш приятелче. Което ако те засегнат за някой твой коментар, изпада в защита. Когато ти споменаваш нещо за пишки даже и не му прави впечатление!!! И къде може да видим тоя менте QSILVER, все пак толкова много искате да го продадете. Нали ще го продавате без риболовеца е предимство

- krokibg
- учете се от него
Трол,нито си ми на лодките,нито някога ще бъдеш,поне не и в тоя живот
Лошото при такива дърводелци като тебе е че докато не се опариш,продължаваш да твърдиш че пламъка не пари
Още по лошото е че когато го разбереш,може да е късно.Умните хора слушат препатилите а не дрънкалата като тебе,празнословци и лъжци.Седи си на готината лодка и се кефи,но не подвеждай и други хора да си купуват шибани лодки като твоята защото тези неща с обръщането едно че стават за секунди,второ стават точно тогава,когато най не очаква човек.Дано не ти се наложи да го научиш по трудния начин защото си дървена глава и това е единствения начин.Вкарал си се в някакъв филм и се мислиш за извънземен ,неповторим и неразрушим,но се лъжеш.И най-важното,вярваш си,което е много лошо и е за доктор
А факта че лодката е кенеф,го доказват десетината лодки от този модел или модифицираните и прекръстени техни копия,които се предлагат и се предават от ръка на ръка и ти си един от малкото които имат такива и не я продаваш,не че не ти се продава,просто нямаш пари да си вземеш нещо добро и за това бръщолевиш глупости.Лошото е че с тези писаници правя така че тези лодки да се отбягват от хората и тези които имат мислещи глави на раменете си а не тикви си правят изводите.Такива обаче,които се мислят за много умни,си го начукват и се здобиват с ковчег,които още на третия риболов тръгват да го продават на загуба,ако изобщо успеят
Ти също го знаеш че ковчега ти не струва пукната пара и няма продаване нито цена,вече и 500лв са много за тях,нищо че им искат по 1000 ама никои не дава,на хората им се живее
П.П А,тебе те знам защо се напъваш с тая черупка още,возиш нарочно Тролина че да може да я удавиш и да се отървеш от нея,кога ли ще ти сипе малко цианкалий

А факта че лодката е кенеф,го доказват десетината лодки от този модел или модифицираните и прекръстени техни копия,които се предлагат и се предават от ръка на ръка и ти си един от малкото които имат такива и не я продаваш,не че не ти се продава,просто нямаш пари да си вземеш нещо добро и за това бръщолевиш глупости.Лошото е че с тези писаници правя така че тези лодки да се отбягват от хората и тези които имат мислещи глави на раменете си а не тикви си правят изводите.Такива обаче,които се мислят за много умни,си го начукват и се здобиват с ковчег,които още на третия риболов тръгват да го продават на загуба,ако изобщо успеят

П.П А,тебе те знам защо се напъваш с тая черупка още,возиш нарочно Тролина че да може да я удавиш и да се отървеш от нея,кога ли ще ти сипе малко цианкалий

Тролчо, това ми е коритото/легена де/. А за това че ти си оставал като се развали времето, бих казал, че е неразумен риск, но няма да коментирам. Аз давам приоритет на излета, а не на рибата. А чертежи нямам. Но мога да потърся. Преди доста години учих устройство на кораба. Имам знания споко. Имам и опит, но с леген или прерязано буре в морето няма да вляза/имай в предвид малки лодки/. Ще си ловя от брега, а ще се разхождам с лодка в морето. Ако имаш въпроси питай. И не случайно питах за какво му е лодката на А-Гогчо, ама и той не казва а само пита за опит с неговите две които е посочил. Аз избирам отново шуменката. Ако Трол-чо имам мнение по задявката на А-Гогчо, нека да коментира. Не е хубаво да прескачаш мнения и информация която не ти е удобна. Остани си със здраве.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- krokibg
- учете се от него
Е,сега му развали настроението,тамън си беше помислил че имаш някакъв бидон за зелеpavlin69 написа:Тролчо, това ми е коритото/легена де/.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Напротив,настроението ми е на мах,защото се оказах прав!
За вас лодката е средство за Гъзария и Туризъм,а не за Риболов и за това не можем да намерим обща приказка!
Аз не съм Гъзар-Турист,а Риболовец и за това не ми трябват 100-200коня и 5-7метра Кораб или Пара-ход за да ловим сладководни риби!Демек съм Практичен,ако знаете какъв е смисълът на тая дума,която е и основата на който се гради Немския манталитет!
Агогов 100пъти ви каза,кво търси и защо,но е толкова трудно да го разберете,защото главната ви цел е да се Покажете!
Е видехме ви,спете спокойно без да сте полезни за някой с дилема!Според снимката на Павлинчо,Агогов треа да оди на риба с Кран,та да мое да си пусне лодката спокойно и къде си иска!
На мен този вариант ми изглежда помпозен,безмислен и жалък особенно,когато говорим за улов на няколко риби с общо тегло 3килограма!Да вложиш 20хиляди лева в Туристическо Корабче за да фанеш 3кила риба,не ми изглежда разумно и подчинено на някаква логика!
Бих го нарекъл направо глупост,но за това сме и беден народ и целата ни работа е кон за кокошка!
Павлинчо ти си призна,че си Турист а не Риболовец,та успех в търсенето на дестинации!
Риболова и рисковете ги остави за Достойните и Храбрите! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Павлине,не ти знам знанията по корабомоделизъм и за какви чертежи ми говориш,но имам един елементарен въпрос към теб и оня ми ти Крокодил тръгнал в развитието си от "лодка-бъчва" и достигнал до лодка тип "троен леген"!

Аз пак ти казвам, че не четеш всички постове, а и да ги четеш явно не можеш да хванеш смисъла. Агогов го попитах някои неща и дадох идеи. Той каза не та не. Интересували го само двете лодки за които пита. И ако си направиш труда и прочетеш постовете/пост апропо е мнение, извинявам се, че не уточних по горе/ ще видиш, че му препоръчвам "шуменката" Моята снимка е поствана само заради тебе Трол-чо, нали това искаше да видиш, аз какво имам в момента. И няма нужда да ходи с кран, нали той ще си товари неговата на тавана на колата. И пак ти казвам, че не четеш всичко, моята лодка не е критерий за това какво трябва да си купи някой/Агогов/. Ти искаше да я видиш. Ако на тебе ти изглежда безмислено седни и помисли и понеже ти е трудно, ще поясня аз. С лодката ходя на "плаж", от време на време за риба. Ако ми потрябват дестинации определено няма да искам съвет от тебе, костур не ловя. А това на снимката не е кран, а багер, по евтино ми излиза да си я пускам тук там са багера, щото и копая докато стигна до водоема. А как определи цената, ако е толкова колкото си написал, много ми е интересно. И сега и аз да те попитам нещо ти имаш ли колесар или префасонира някое ремарке, или и ти на тавана. И защо мислиш че хобито ти трябва да ти изкарва парите. От това което казваш ти не си нито рибар, нито ти е за излета, а "жаден" за риба/костур/.Troli Rapala написа:Напротив,настроението ми е на мах,защото се оказах прав!За вас лодката е средство за Гъзария и Туризъм,а не за Риболов и за това не можем да намерим обща приказка!
Аз не съм Гъзар-Турист,а Риболовец и за това не ми трябват 100-200коня и 5-7метра Кораб или Пара-ход за да ловим сладководни риби!Демек съм Практичен,ако знаете какъв е смисълът на тая дума,която е и основата на който се гради Немския манталитет!
Агогов 100пъти ви каза,кво търси и защо,но е толкова трудно да го разберете,защото главната ви цел е да се Покажете!
Е видехме ви,спете спокойно без да сте полезни за някой с дилема!Според снимката на Павлинчо,Агогов треа да оди на риба с Кран,та да мое да си пусне лодката спокойно и къде си иска!
![]()
На мен този вариант ми изглежда помпозен,безмислен и жалък особенно,когато говорим за улов на няколко риби с общо тегло 3килограма!Да вложиш 20хиляди лева в Туристическо Корабче за да фанеш 3кила риба,не ми изглежда разумно и подчинено на някаква логика!
Бих го нарекъл направо глупост,но за това сме и беден народ и целата ни работа е кон за кокошка!
![]()
Павлинчо ти си призна,че си Турист а не Риболовец,та успех в търсенето на дестинации!
Риболова и рисковете ги остави за Достойните и Храбрите!
Ти искаше чертежи да видиш, ама като не помни човек какво е писал преди няма и 2 поста и после пак да се човърка някъде. Тази лодка на снимката не се произвежда от хиляда години. Някои от вложените материали в тази лодка на снимката не са били познати преди хиляда години. За да не стават недоразумения задай точно въпроса си. А не като......коя от тези двете е по така. А после показваме и "делфини" и питаме дали някъде не ги дават колкото онази на снимката/първата снимка в темата/.......Колко му искаш на Силвъра менте че ми е интересно, явно не ти допада трябва колесар, гражданска и тем подобни................Troli Rapala написа:
Павлине,не ти знам знанията по корабомоделизъм и за какви чертежи ми говориш,но имам един елементарен въпрос към теб и оня ми ти Крокодил тръгнал в развитието си от "лодка-бъчва" и достигнал до лодка тип "троен леген"!![]()
Защо тази лодка от снимката се произвежда от хиляда години?
![]()
![]()
Само на този въпрос ми отговорете и приключваме товаро-разтоварните дейности!