Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

След срещата
Модератор: sapuna
Среща-Жрепчево
А бе и аз бях на жрепчево, близо до вас та се нагледах как хората хващат,само не видях снимки на първия амур дето го хванахте май беше по голям.Та от мерак от Вас и аз хоп та се регистрирах в сайта. Но не намерих нито един да пише за джетовете и лотките които буквално ти развалят риболова от брега, защото не се съобразяват въобще със шамандурите.И за кучето Бък имаше хубава компания.Следващия път съм със вас.Бъдете живи и здрави и много наслука.
- ribarq
- сериозен играч
Re: Среща-Жрепчево
Колега аз се сетих , май бяхте от ляво на нашия бивак ! за джетовете и лодките няма смисъл да пишем щото и да пишем няма фаида ! те в неделя се изнесоха и настана супер тишина и спокойствие , жалко само че трябваше да си трагваме когато времето беше перфектно за риболов ! Приветствам те с добре дошъл и наслука !Nedeltcho Delev написа:А бе и аз бях на жрепчево, близо до вас та се нагледах как хората хващат,само не видях снимки на първия амур дето го хванахте май беше по голям.Та от мерак от Вас и аз хоп та се регистрирах в сайта. Но не намерих нито един да пише за джетовете и лотките които буквално ти развалят риболова от брега, защото не се съобразяват въобще със шамандурите.И за кучето Бък имаше хубава компания.Следващия път съм със вас.Бъдете живи и здрави и много наслука.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сега погледнах какви работи са се вихрили в друга тема в Къде кълве.
Много ми се иска и аз да се бях включил, тази тема я коментирахме 4 дни на срещата
И много моля снимките с шарани от малки зарибени водоеми си ги заврете в гъзааааааааа. Ебах ва в моралистите скапани
Ако още някой каже че форума е месарски го каня на лична среща
ами не влизайте бе стойте си в майсторските форуми и не ни закачайте нас простолюдието и бедните
Как може след всяка снимка с много риба или с голяма такава има такива коментари, марш да си ги правите във форумите където сте активни драскачи.
За мойте два амура заявявам най-отговорно че си ги заклах на брега и си ги изядох с компопания с голямо удоволствие.
Е такива като вас са ми голям стимул за развитие в риболова.
ОБЕЩАВАМ ДО ДВЕ СЕДМИЦИ ДА СЕ СНИМАМ С СТОТИЦИ УБИТИ ШАРАНИ И АМУРИ , ей така за да ви вкисна настроението както вие правите с нашето.
За 4 дни се извадиха 4 амура и няколко шарана от 30 човека и това ми било месарщина, ми да ви еба майката тогаз, спортисти миризливи
Всеки има право да си вземе рибата позволена му от закона
Пак повтарям стойте си във форумите и не се месете в нашия

Много ми се иска и аз да се бях включил, тази тема я коментирахме 4 дни на срещата

И много моля снимките с шарани от малки зарибени водоеми си ги заврете в гъзааааааааа. Ебах ва в моралистите скапани
Ако още някой каже че форума е месарски го каня на лична среща
ами не влизайте бе стойте си в майсторските форуми и не ни закачайте нас простолюдието и бедните

Как може след всяка снимка с много риба или с голяма такава има такива коментари, марш да си ги правите във форумите където сте активни драскачи.
За мойте два амура заявявам най-отговорно че си ги заклах на брега и си ги изядох с компопания с голямо удоволствие.
Е такива като вас са ми голям стимул за развитие в риболова.
ОБЕЩАВАМ ДО ДВЕ СЕДМИЦИ ДА СЕ СНИМАМ С СТОТИЦИ УБИТИ ШАРАНИ И АМУРИ , ей така за да ви вкисна настроението както вие правите с нашето.
За 4 дни се извадиха 4 амура и няколко шарана от 30 човека и това ми било месарщина, ми да ви еба майката тогаз, спортисти миризливи

Всеки има право да си вземе рибата позволена му от закона

Пак повтарям стойте си във форумите и не се месете в нашия

-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Викторе май бъркаш темите пич
Доколкото прочетох между срещата на Жребчево и така дискутираната в последно време тема Жребчево , май единственното общо е самото Жребчево
А в случая със заканата от твоя страна относно прибирането то в случая си попадаш отсекъде в категорията "бракониер" 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Виктор71
- ще става разбирач
Комшу незнам кво си разбрал кво неси . това че се заканвам да взимам всичко което е позволено е така щото ми омръзна да съм самарянин . както пише в билета така ще бъде . нали затова си плащаме .ние ловим пускаме( само тая година съм пуснал над20 парчета нод 2кг ) адругите само взимат иси траят па после ние виновни
п.п като се засечеме някаде ще разбереш дали съм бракониер.
п.п като се засечеме някаде ще разбереш дали съм бракониер.

Бъдете здрави за риболов
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
-
- разбира нещата