След срещата

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Troli

Мнение от Troli »

Питам не случайно,а защото в този залив се носи легендата за огромна щука,която идва,лапа,къса и си заминава по-живо,по-здраво! :roll: :shock:
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Troli написа:Питам не случайно,а защото в този залив се носи легендата за огромна щука,която идва,лапа,къса и си заминава по-живо,по-здраво! :roll: :shock:
Сажелявам че не сме могли да разбием легендата за огромната щука , но смятам следващия път когато ходим там , да го направим ! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Troli

Мнение от Troli »

А,дано!Аз съм индиректно потърпевш и заслужавам една пържола от това преголемо,говедо! :wink: :D
Nedeltcho Delev

Среща-Жрепчево

Мнение от Nedeltcho Delev »

А бе и аз бях на жрепчево, близо до вас та се нагледах как хората хващат,само не видях снимки на първия амур дето го хванахте май беше по голям.Та от мерак от Вас и аз хоп та се регистрирах в сайта. Но не намерих нито един да пише за джетовете и лотките които буквално ти развалят риболова от брега, защото не се съобразяват въобще със шамандурите.И за кучето Бък имаше хубава компания.Следващия път съм със вас.Бъдете живи и здрави и много наслука.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Re: Среща-Жрепчево

Мнение от ribarq »

Nedeltcho Delev написа:А бе и аз бях на жрепчево, близо до вас та се нагледах как хората хващат,само не видях снимки на първия амур дето го хванахте май беше по голям.Та от мерак от Вас и аз хоп та се регистрирах в сайта. Но не намерих нито един да пише за джетовете и лотките които буквално ти развалят риболова от брега, защото не се съобразяват въобще със шамандурите.И за кучето Бък имаше хубава компания.Следващия път съм със вас.Бъдете живи и здрави и много наслука.
Колега аз се сетих , май бяхте от ляво на нашия бивак ! за джетовете и лодките няма смисъл да пишем щото и да пишем няма фаида ! те в неделя се изнесоха и настана супер тишина и спокойствие , жалко само че трябваше да си трагваме когато времето беше перфектно за риболов ! Приветствам те с добре дошъл и наслука !
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Абе никой ли няма моя снимка с по-големия амур ,

иначе колегата Snegk е пуснал снимка с него и Сапуна и той :D

И аз съм за втора среща, само че пак по същата организация
предлагане
гласуване
обсъждане и т. н.

Нямам никакво време да пиша във форума много съжелявам за което :evil: :oops:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Сега погледнах какви работи са се вихрили в друга тема в Къде кълве.

Много ми се иска и аз да се бях включил, тази тема я коментирахме 4 дни на срещата :evil:

И много моля снимките с шарани от малки зарибени водоеми си ги заврете в гъзааааааааа. Ебах ва в моралистите скапани

Ако още някой каже че форума е месарски го каня на лична среща

ами не влизайте бе стойте си в майсторските форуми и не ни закачайте нас простолюдието и бедните :evil: :evil:

Как може след всяка снимка с много риба или с голяма такава има такива коментари, марш да си ги правите във форумите където сте активни драскачи.

За мойте два амура заявявам най-отговорно че си ги заклах на брега и си ги изядох с компопания с голямо удоволствие.

Е такива като вас са ми голям стимул за развитие в риболова.

ОБЕЩАВАМ ДО ДВЕ СЕДМИЦИ ДА СЕ СНИМАМ С СТОТИЦИ УБИТИ ШАРАНИ И АМУРИ , ей така за да ви вкисна настроението както вие правите с нашето.

За 4 дни се извадиха 4 амура и няколко шарана от 30 човека и това ми било месарщина, ми да ви еба майката тогаз, спортисти миризливи :evil:

Всеки има право да си вземе рибата позволена му от закона :!: :!:

Пак повтарям стойте си във форумите и не се месете в нашия :!: :!:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Не се ядосвай за глупусти бе Ивак то човешката завис няма граници .На другата среща пак съм там но този път ще направим повече снимки с които да им затворим устите .Поздравявам те още веднъж с добрия улов ,другия път много повече.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Първия амур го снимах как го държи Сапуна но нещо не мога да го кача затова съм го качил в галерията ако някой може нека го пусне. :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

пак ли,бе,Иве некой те нервира :lol: месари викат,а?ама като колят агнета и прасета нормално им се види :idea: и аз следващия пьт ще взема да се занимая по сериозно с месарщината,че да сме сол ташак :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

колеги как да негие яд като немогат да хванат нищо а и от злоба даже и не четат . ако бяха прочели що за среща е било можеби щяха да разберат ама на нечетат. аз лично почвам вече да прибирам всичко над нормата 5кг и като им напускам еднитими снимки направо ще брьмнат .
Бъдете здрави за риболов
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Викторе май бъркаш темите пич :wink: Доколкото прочетох между срещата на Жребчево и така дискутираната в последно време тема Жребчево , май единственното общо е самото Жребчево :wink: А в случая със заканата от твоя страна относно прибирането то в случая си попадаш отсекъде в категорията "бракониер" :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

Комшу незнам кво си разбрал кво неси . това че се заканвам да взимам всичко което е позволено е така щото ми омръзна да съм самарянин . както пише в билета така ще бъде . нали затова си плащаме .ние ловим пускаме( само тая година съм пуснал над20 парчета нод 2кг ) адругите само взимат иси траят па после ние виновни

п.п като се засечеме някаде ще разбереш дали съм бракониер. :smt023
Бъдете здрави за риболов
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

:wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

ivak, при мен са снимките с първия амур, но все нещо ми се проваля качването в галерията. Разбрах, че нещо не било наред у форума. Довечера ще пробвам пак.

А аз другия път няма да нося пържоли - да не съм месар!
Ще ям само риба. :smt044 :smt044 :smt044
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”