Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафридът се показа
Ето я и изненадата .......След уговорка с колегата от форума Милен Кордов в 15,30 забихме пред Траката, последва пускане на лодката в морето и въз на вътре, от пред имаше само три лодки наредихме се и началото започна така
по една по две но много едри,докато в един момент се започна.....
.....
........не дава да пуснеш чепарето,няма празно хвърляне, постепенно лодките се увеличиха...
...и сафрида нямаше никъкъв шанс ...
..
...в разгара на битката прескочихме до прстана да вземем свежи поплнения Орлето--който веднага се включи в играта....
..
...
...в краина смедка имахме между 38--40 кила тримата за четири часа и половина.саифрида е съвсем редовен почти няма граца като излизаха доста много едри риби.И сега докато пиша това кърваво писмо,жена ми и майка ми чистятят сафрида и сигорно проклинат деня в които купих първата си пръчка
Ми тва е....да ви е честита Варненци ВТОРАТА ВЪЛНА.....Поздрави.

За да поискаш, трябва да дадеш
Браво момчета.
А пък щом и Орлин е бил в боя,утре махалата ще мирише на риба.
А пък щом и Орлин е бил в боя,утре махалата ще мирише на риба.

Риболовци.
- Моряка
- кандидат преподавател
Да не се сърдиш ,ма е прекрасен речитатив за Бисерите(ако позволиш )to6eto69 написа:И сега докато пиша това кърваво писмо,жена ми и майка ми чистятят сафрида и сигорно проклинат деня в които купих първата си пръчка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

А сега де? 

Водата е чорба рибите топли,котвата топла, изглежда лошото време объна слоевете вода....
Браво Тоше. Ами утре ....... ти знаеш. Ай стига с тоз карък. Дръж се сафриде, че бате Мънца иде .... Само се чудя как ще спя таз вечер - мъкаааааа.
Браво колеги
, които влиза да го задържи до събота 

Kиро беше прав,че ще има изненади.
Браво момчета,добър улов.

Браво момчета,добър улов.
- milen kordov
- научил се да хвърля
Тоше,днес съм схванат,отивам на масаж.Аве,не продават ли електрически машинки?Луда работа...и тия кривите сопи,как ни набутахааа......
Масажа ако е с ЩАСЛИВ КРАЙ да ма вземаш и мен...milen kordov написа:Тоше,днес съм схванат,отивам на масаж.Аве,не продават ли електрически машинки?Луда работа...и тия кривите сопи,как ни набутахааа......
- milen kordov
- научил се да хвърля
Ами 100 лева ако го имаш за щастлив край.......ДА.to6eto69 написа:Масажа ако е с ЩАСЛИВ КРАЙ да ма вземаш и мен...milen kordov написа:Тоше,днес съм схванат,отивам на масаж.Аве,не продават ли електрически машинки?Луда работа...и тия кривите сопи,как ни набутахааа......
-
- вече хвърля и на тежко
Колегата ми е приятел, дори бяхме заедно снощи. Наистина сафрида беше много рядък. Да се надяваме, че чернокопа все пак ще се появи по активно.Mi7chell написа:[
Не можах да се срещна с далянаджиите тези дни,и не мога да потвърдя тази информация за сега,но на чепарето за сафрид един колега искара чернокоп около 30 см. днес,надвечер,и на 2-ма колеги им липсваха куки от чепарето.Сафрид няма по 10-12 рибки на човек.
- 1000n
- разбира нещата
Е, чак пък такава разлика
Колко навътре са влезли колегите с лодките, че са хванали по над 10кг средно всеки и къде е това място на брега, че имат по 10 риби на човек? 

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
38-40 кила баси кефа
трябва да отбележа ,че тук в Бургас изби първо ама вие във Варна направо го размазахте за изпроводяк ,баси 

Качествени чепарета Borkata