Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
Цитирам Киро по стечение на обстоятелствата - знам че е риболовец от лодка предимно и в момента не е на юг. 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
То при вас голямото затишие е докато се изцепите с по една кофа зизита.карид написа:И аз му акомпанирахonzinasi написа:За някой плачевен за други -не.Специално за бат Стани ,не чак от Синеморец де:34 броя и две върнати да растат за догодина.

Адмирации и наслука.
А при нас -7 и ряката замръзна

Аз там съм пораснал...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Бе аз ако знаех че правят по 80 бройки на ден,щях за се довлека на пожар.Боцмана написа:Цитирам Киро по стечение на обстоятелствата - знам че е риболовец от лодка предимно и в момента не е на юг.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Малко късно инфо и от мен.....но от вчера се мъча да вляза във форума.....то не че е нещо за хвалене де - вчера на яхтеното на Рубин - от 10-14.30 - капо....общо-взето 8-9 човека взеха само 2 заргани...условията идеални, имаше и дребна рибка......Инфо и за колегите които ловят под водата - вътре в яхтеното имаше дооооста-доста иларии или платерини (трудно се разбира ), които си се въртяха цял ден вътре и нежелаеха даже и да подушат червейте, които малко остана и в гъ...ъ да им ги вкарам 

0885022272 / 0885897615
80 бройки на ден?!
може ама 3-ма човека! особено тая ялова година... интересно как само варналии са хванали по 80бр.... 

Варналиите са най-най ти не си ли разбрал до сега. Тая година се наслушах на раздувките им за улови по 80 кила риба на прословутата им Бола. То и червея е варненски брат - по друго е като го окачат на варненска кука.
Айде со здраве. Майтап да става , че то като няма риба кво друго да пишем тука.

Прясна информация от днес - от сутринта до обяд на Маслен нос до към 1часа нормално за края на сезона - 3 ма 4овека около 60 риби, като тръгвахме рибата се беше силно активизирала вдясно от нас, но затова ще разкаже бат Стани щото сигурно още слага червеи на куката на жена си а тя му дърпа рибките хихихи. Иначе такава интензивност на риболова съм виждал само веднъж тази есен в Поморие - рибата скачаше във всички посоки и яко се хранеше. Станислав и Къдравия дойдоха от юг но оттам много слабо. Та те ще кажат как са финиширали. ГогоБого и Живко са били днес на Кучкарниците в Черноморец и там пак като за края на сезона. В Поморие пълно капо вече няколко дни.
Иначе рибата от сутринта на маслен нос беше с много прилично качество-даже бих казал че днес хванах най-добрите екземпляри за тази есен. Жалко че сезона приключва, щеше ми се още да е август.
Иначе рибата от сутринта на маслен нос беше с много прилично качество-даже бих казал че днес хванах най-добрите екземпляри за тази есен. Жалко че сезона приключва, щеше ми се още да е август.
Колега,не разбрах какво е положението на Черноморец,че утре мисля да прескоча до там?kalin_76 написа:Прясна информация от днес - от сутринта до обяд на Маслен нос до към 1часа нормално за края на сезона - 3 ма 4овека около 60 риби, като тръгвахме рибата се беше силно активизирала вдясно от нас, но затова ще разкаже бат Стани щото сигурно още слага червеи на куката на жена си а тя му дърпа рибките хихихи. Иначе такава интензивност на риболова съм виждал само веднъж тази есен в Поморие - рибата скачаше във всички посоки и яко се хранеше. Станислав и Къдравия дойдоха от юг но оттам много слабо. Та те ще кажат как са финиширали. ГогоБого и Живко са били днес на Кучкарниците в Черноморец и там пак като за края на сезона. В Поморие пълно капо вече няколко дни.
Благодаря ти предварително!

-
- новобранец
- Обратна връзка:
от 11 до 16ч 37 броя след Ахтопол посока Синеморец на скалите,доста изтървани и няколко върнати.Риба имаше много,но не много едра,можеше и доста повече да се хванат,но се бяхме подготвли с барбекю бира 

- КИРО
- Обратна връзка:
И ко чакаш сега,се извинявам ли ?lefera1 написа:Варналиите са най-най ти не си ли разбрал до сега. Тая година се наслушах на раздувките им за улови по 80 кила риба на прословутата им Бола. То и червея е варненски брат - по друго е като го окачат на варненска кука.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ко да ги прая катилите - добри са ве.

И не лъжат много,само 50/50....

======================================================================
За сафрида на Болата - вярвай Лефчо,щом успяха и контролните органи да докарат там,
смятай за какво е идело реч.

Последно промяна от КИРО на Нед Ное 20, 2011 6:55 pm, променено общо 1 път.
Колега,не разбрах какво е положението на Черноморец,че утре мисля да прескоча до там?
[/quote]
Доколкото разбрах над 30 риби двама човека за период от 7 сутринта до към 2, нещо от сорта. Имало е много хора на кучкарника.

Доколкото разбрах над 30 риби двама човека за период от 7 сутринта до към 2, нещо от сорта. Имало е много хора на кучкарника.
lefera1 написа:Варналиите са най-най ти не си ли разбрал до сега. Тая година се наслушах на раздувките им за улови по 80 кила риба на прословутата им Бола. То и червея е варненски брат - по друго е като го окачат на варненска кука.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- КИРО
- Обратна връзка:
Ееее,то е минало ве.
ТИМ отдавна са взели работата в ръцете си.
Даже скоро ще направят и голяма ферма за производство на тези черъви.
Ще има за сички,и на по-ниски цени.
ТИМ отдавна са взели работата в ръцете си.
Даже скоро ще направят и голяма ферма за производство на тези черъви.
Ще има за сички,и на по-ниски цени.

Днес на Ной от 14 до 16.30 - 4 броя. Май ще приключваме за тая година
, но не се знае
.

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Мн здраве на калин76 ,беше ми приятно да се запознаем наяве-след като си тръгнахте останахме около 2 часа -резултата е около 10 риби на човек,около 3 следобед тръгнахме защото трябваше пак да бием път до перла пеша-а иначе рибата си вървеше но Къдравия и Боната се размъркаха-извода е че трябва да търсим ррешение с по-високо проходим автомобил за маслен нос,с PEUGEOT 308 SW е невъзможно да се стигне до там!
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!